2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046498 بازدید | 684518 پست
سلام به روي ماهت، دکتر منم بوده اره از ایران رفته من با کلی تحقیق دکتر طرازی رو انتخاب کردم چون شیوه ...

باهاش وقت دارید ؟ من دیروز زنگ زدم به من برای 25 ام دی وقت داد.... شما وقت نزدیک تر ندارید ؟

ادعونی استجب لکم.
باهاش وقت دارید ؟ من دیروز زنگ زدم به من برای 25 ام دی وقت داد.... شما وقت نزدیک تر ندارید ؟

گلم من ابان ماه باهاش ویزیت شدم، منم تقریبا یک ماه و نیم تو نوبت بودم ، نه گلم وقت نزدم برای بار بعدیم، فقط بار اول ویزیت طول میکشه بارهای بعدی نیاز نیست تو نوبت بمونی مثلا بهت میگه پریود شدی بیا بدون نوبت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

به به.. مباااارکت باشه عزززززیزم😍😍😍

التماس دعا☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
## ‍ ## ‍ ## ‍ ## ‍ ## ‍ ## ‍ # رفقا یادتونه کی بود که یک بار ابن سینا خارج رحمی داشت ، بعد بق ...

فک کنم ماهی کوچولو بود🤔🤔🤔 

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
چهار بار انتقال دادم ولی نشد طبیعی باردار شدم

وااای چه عالی🍀🍃☘

دوستم برای ماهم دعا کن🌷

يا خدا من ندارم واي چه كنم كم نيست چي بفروشم كه هزينه اين دربياد خدايا چرا تو ايران اينجوريه چرا دكت ...

باز زنگ بزن بپرس گلم لاپاروسکوپی با توجه به نوعش هزینش فرق میکنه

خدا جونم شکرت...
بچه ها من امروز ۷ مین روز انتقالم بود بیبی زدم منفی شد

عززیزم روز ۷ ؟؟؟ بی بی؟؟؟

اخه به این زودی... دیگه بی بی نزنیا...