2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
استرس ندارم عزیزم.... همه وجودم رو خلأ گرفته دکتر برای ۱۷ آذر وقت داده. امشب میخوام زنگ بزنم ببینم ...

روياجون چه خبر از خودت من نيومدم زياد اينجا صفحه ها زياد شده خبر ازت ندارم همس بفكرتم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واي منم وقت گرفتم برم گفتن خزعلي ايران نيست چيكار كنم بنظرتون

من که نمیتونم صبر کنم تا خزعلی بیاد دیگه حوصله سوال پیچ کردن مردم و ندارم  اگه شما ی دکتر خوب پیدا کردین به منم معرفی کنین

خدا جونم شکرت...
خزعلی میاد، اگه گذاشتنتون تو نوبت میاد، فقط تاریخ دقیق رو نمیگن

نه تازه ميخوام برم ويزيت تا ببينم درچه وضعم زنگ زدم گفتن با كي گفتم خزعلي گفتن نيست منم نميدونستم كيو بگم گفتم كارگر حالا برم اول ببينم وضعيتم چطوره ولي اگه خداي نكرده عمل بخواد نميدونم با مي برم كه نتيجه بده خزعلي كه ميگن نيست درمونده شدم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
من که نمیتونم صبر کنم تا خزعلی بیاد دیگه حوصله سوال پیچ کردن مردم و ندارم    اگه شما ی دکت ...

گلم کاربر پرپر @parpar17     با اصف جاه عمل کرد خیلی راضی بود از کارش دوماه بعدش هم طبیعی بارداز شد و الانم نی نی اش به دنیا اومده

من که نمیتونم صبر کنم تا خزعلی بیاد دیگه حوصله سوال پیچ کردن مردم و ندارم    اگه شما ی دکت ...

منم نميدونم ولي اصف جاه رو خيلي شنيدم تو سعادت اباده اگه منم كارم به جاي باريك بكشه شايد برم پيش اون فقط ميگن خيلي پولكيه منم واقعا دستم خاليه خدا به داد برسه

چه جالب دو مرحله ایی تا حالا نشنیده بودم چرا این کار رو کردن؟ چند سالتونِ ؟ والا رنگش مهم نیست این ...

عزیزم انتقال دو مرحله ای چند ساله هست بعضی دکترا و مراکز دیدم انجام میدن.....

چند تا از دوستامون با همین روش مامان شدن....

انگاری شانس رو بالا میبره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
روياجون چه خبر از خودت من نيومدم زياد اينجا صفحه ها زياد شده خبر ازت ندارم همس بفكرتم 

خوبم عزیزم... ممنونم

امروز که نتونستم با مطب دکتر تماس بگیرم. کسی جواب نداد.

خونریزیم به شدت قبل نیست اما تو رحمم همش درد دارم

دیگه ذکر شب و روزم شده یا ابالحسن.... دستم به دامن امام رضاست

وای آنا جوری درد میگیره ک اصلا نمیتونم تکون بخورم فقط هم تو خواب اینجوری میشم سرچ کردم علتش چیه ک مت ...

عزیزم راحت باش منم همونطوری پهلو به پهلو میشم دکترم کارمو تایید کرد....

گفت لزومی نداره پاشی بشینی....

راجب درداتم دیگه باید تحمل کرد منم آخراش واقعا درد لگنم پدرمو درآورده بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه هااا این شوهر من چقدر خنگه...فکر میکنه دوماه بعد میخان جنین دوماهه بزارن تو شکمم 😂😂😂 میگم این ...

الهی....

بگو نگران نباش قل سوم از سه تا جنین که همزمان تشکیل شدن، بعد یازده سال به دو قل قبلی از انتقال اول ملحق شده.....

پس بگو نگران وروجکا نباش اونا کیفشون کوکه و رفتن دیزین دارن اسکی میرن....