2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
سلام بچه ها Dfi شوهرم ۴۵ درصده یعنی چی؟چیکار میکنن؟فقط ای وی اف؟

عزیزم یعنی میزان شکست دی ان ای اسپرمش بالاس و بهتره یه دوره لااقل سه ماهه رو تغذیه و عاداتش و بحث خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها کار کنه و در صورت تجویز دکتر مکملم بخوره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هنوز که اول چلچلیته.... عزیزم پس اینجا با دیدی که تو به ۲۷ سال داری کلی مامان بزرگ تشریف دارن ...

اره بیست و هفت سال سنی نیس وقتی قبلش ی دنیا درد نکشیده باشی من از مادرزادی مشکل قلب داشتم از وقتی یادمه همش مطب دکتر و ازمایشگاه وبیمارستان بودم خسته شدم عمل قلب باز کرد انژیوگرافی شدم اینا ب کنار باید بازم عمل بشم😔 همه اینارو هم بزارم کنار همین چکاپ های ماهانه همین مسمومیتای ناشی از قرصایی ک میخورم از پادرم اورده دیگه توان اینو ندارم ک هم اینا رو ادامه بدم هم اینکه در ب در مراکز ناباروری باشم نمیگم نرفتم اولش با کلی امیدو ارزو رفتم حتی خودمم تعجب کردم منی ک واسه ی ازمایش از ده روز قبلش غصه میخورم ک باید برم چطور با شوق و ذوق و بدون تنبلی رفتم دنبالش ولی هر جا رفتم همین ک پروندمو نگا کردن گفتن از همون راهی ک اومدی برو رو زندگیت ریسک نکن شوهرمم ترسو اصلا باهام همراه نیس ی دستم ک صدا نداره هم امیدمو از دس دادم هم انگیزمو واسه دویدن و تلاش سپردم ب خدا از دس من ک هیچی برنمیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم که جوابمو دادی عزیزم،پس من اگه بخوام مثلا دکترطرازی دکترم باشه باید روزی برم که ایشون باشه؟دک ...

عزیزم هر دکتری یه روز های خاصی هست باید بپرسی طرازی کی هست همون روزبری و بهشون بگی که میخوام مریض طرازی باشم  من اول مریض ذوالقدر ی بودم ولی چند بار رفتم نبود دکتر جایگزین هم کریمی بود دیگه مریض کریمی شدم  

سلام عزیزم من برگشتم با یه آزمایش مثبت و یه بتای خوب۱۲۶۶ ان شا الله همه دوستای منتظرم به زودی زود م ...

مبارک باشه بانو

میشه بگی روز چند انتقال برای آزمایش رفتی؟ و از روز ۷ به بعد چه علایمی داشتی؟؟؟

سلام بچه ها آنا جون من یه ده روزی میشه خودسر گلوکوفاژمو قطع کردم ...حالا از امروز شروع کنم..!؟(روز ...

عزیزم والا نمیدونم....

بهتر از دکترت بپرسی و بهشم بگی سر خود قطع کردی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه سونوم کرذند دکتر گفت اندومترت خوبه تخمدان هاتم خوبن ..چرا پس بهم ال دی داد

عزیزم هزار تا دلیل داره....

که خیلیاشو ما نمیدونیم....

عزیزم ایشالله بدون دونستن این چیزا و کاملا یهویی مامان بشی.... خواهشا اسم کاربریتم عوض کن و یه اسم ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم واقعا سخته برام تو این سن  دکتری قلب و عروق رو گرفتم بخدا بس ک عمرمو تو مراکز قلب گذروندم حالا باید واسه بچه هم تخصص بگیرم بخدا از پسش برنمیام اصلا بچه هم نمیخوام قسمت منم همین بوده دیگه چیکار کنم هستن خیلیا ک تا اخر عمرشون بدون بچه میمونن منم یکیشون😔امید ب خدا

خانوما كسي بوده اوايل بارداري همش لك قهوه اي ببينه ولي خطررفع شه ني نيش مونده باشه؟؟؟؟

عزیزم تقریبا میتونم بگم ۷۰-۸۰ درصد دوستان اینحا لک دیدن....

فک کنم کامل سقط کردی نگران نباش  میتونی دمنوش آویشن بخوری

امید بخدا باشه حتما

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
عزیزم یعنی میزان شکست دی ان ای اسپرمش بالاس و بهتره یه دوره لااقل سه ماهه رو تغذیه و عاداتش و بحث خن ...

سلام عزیزم 

وبقیه دوستان انشالله که همگی خوب و خوش باشید 

یه سوالی دارم‌من دیروز پری شدم امروز صبح زنگ زدم نیکان گفتم کی بیام ماما گفت بزار سوال کنم بعد چند دقیقه گفت که سوال کردم این ماهو استراحت کن گفتم من ذخیره ام 0.01 هست حتی اگا بگیم  ۴۰۰۰ تا هم داشتم الان ۴۰ عدد دارم که معلوم نیست خوبه یا نه خوب این ماه یکی دوتا تولید میسه هدر میره که گفت نه پروکسیدو ینوفولیک بخور ماه بعدش بیا ماهم تحمل نکردیم رفتیم امروز