2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046585 بازدید | 684530 پست
اره اصلا نمیدونم چرا یادم نشد ازش بگیرم!چرا خودش که دید انقدر بدحالم شماره شو نداد! یاسی این امپول ...

سارا جان بهش ایمیل بده جواب میده همیشه

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
عزیزم یعنی دکتر یوسف نژاد اینطوری کرد؟ای وای من فکر میکردم خیلی دکتر خوبی باشه...🙈🙈🙈

برای من که کرد .دقتشون خیلی پایین وسرسری بود .شلوغ چند تا چندتا مریض باهم .بی در پیکر.من روز پانزدهم با بتای بالای ۲۰۰۰ .تشکیل شدن ساک در بهترین جای رحم.اینجور شدن وبدون هیچ مشکلی.اخ که خیلی داغونم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاسی راستی هیچ وقت داروهاتو از داروخونه صارم نگیر.برو داروخونه فلاح زاده تو خیابون نفیسی اکباتان .گف ...

دستت درد نکنه مهربونم که گفتی، بنظرت بیمه تکمیلی بخشی از هزینه دارو و عمل پانکچر رو میده؟ ما فقط تامین اجتماعی داریم، هی به شوهرم میگم خودتو تکمیلی کن، میگه میرم دنبالش حالا

ممنون عزیزم  کسی رو تو گروه داشتید که از این روش برای تعیین جنسیت استفاده کرده باشه؟؟  ک ...

عزیزم اینجا اکثر دوستان برا اولی در تلاشن.....

دوستانی که برا تعیین جنسیت اومدن معمولا گذری اینجا اومدن و اکثرا از نتیجه شون نیومدن چیزی بگن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم  کسی رو تو گروه داشتید که از این روش برای تعیین جنسیت استفاده کرده باشه؟؟  ک ...

برا اولی که معمولا مراکز اینکارو نمیکنن به جزء معدود مراکز....

اما برا دومی اکثر مراکز اینکار میکنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

رویاجون چطوری بهتری؟

به سلامت قلب جنینتم ک تشکیل شده انشاله اون یکی هم صدای ضربانش بلندتر میشه

اصن غصه نخور تو بحث قلب جنین من خوندم نوشته بود اگر ضربان ضعیف تا هفته 12 خوب میشه و کامل شنیده میشه