2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046696 بازدید | 684537 پست
سلام اناجون حالتون خوبه؟ ميگن نينياي پوسته شون كلفت بوده هيچنگ كردن قبل از فريز، حالا اين چيه؟ ...

خوب خوبه که اینطوری کمک میکنن راحتتر لانه گزینی کنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا خانم هماتوم چی هست؟چطور به وجود میاد؟

عزیزم لخته خونه.....

والا دقیقا نمیدونم چطوری به وجود میاد ولی فکر کنم اکثر زوستلنس که مشکلات انعقادی داشتن این مقوله هماتومو تجربه کردن....

البته در حد حدسه شایدم بی ربط باشن به هم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به عزیزانم روز و لحظه هایتان پر از شادی, برکت و امید . امروز من روز 9 ام انتقالم هست , دو سه ر ...

خطر ناک نیست اما باید احتیاط کنی....

زیاد دولا راست نشی....

رژیم پرپروتئین (گوشت و نرغ و ماهی)، آب و سفیده رو رعایت کنی....

سلام‌.iuiچطکریه مراحلش؟خییلی سخته؟واسه تعیین جنسیت میخوام.هزینه ش چقدره

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
مراحلش از اول تا انتقال چقدر طول میکشه؟؟ من می خوام برای بچه دوم و تعیین جنسیت از این روش استفاده ک ...

عزیزم بستگی به شرایط و پاسخ بدنت داره....

نمیشه دقیق گفت....

میشه بازم چند تا مثال از کسایی که می شناسید بگید

عزیزم صفحه اولو نگاه کن شاید یه دیدی بهت بده.....

البته ببخشید که فونتش به هم ریخته به خاطر به روزرسانی سایت....

شوهرم اصرار داره معمولا چند تا تخمک در میاد؟؟ اگه دفعه اول نشه از همون تخمک ها تو دفعه های بعد میشه ...

عزیزم تعداد تخمکا به پاسخ بدن تو ربط داره....

بعد که تخمک گرفتن با اسپرما لقاح میدن و جنین تشکیل میدن و برا شما که میخوایی تعیین جنیسیت کنی فکر کنم باید به مرحله بلاست برسه که این شانش رو پایینتر میاره چون هر جنینی به مرحله بلاست نمیرسه....

بعد هر تعداد جنین بلاست که داری فریز میشه و فرستاده میشه برا تعیین جنسیت....

حالا ممکنه اصلا از جنینات حتی یه دونه هم جنس مطلوب نباشه.....

یا ممکنه خیلیاشون مطلوب باشه.....

باید آمادگی پذیرش این چیزارو داشته باشی.....

دوستای گلم ببخشین نزدیک ۸۰ صفحه ای عقبم....

ایشالله بتونم بهتون برسم....

خانما کسایی که سابقه سقط داشتن من چی بخورم چکاری انجام بدم که مطمئن بشم بقایایی وجود نداره اصلا دلم ...

من دفعه پیش به کمک طب سنتی همه چی رو طبیعی سقط کردم.... خودم سر خود نخوردم زیر نظر دکتر طب سنتی بودم. بهم یه چیزی داد به اسم خون سیاوش.... خیلی بد خور بود ولی کمک کرد رحم تمیز بشه.... 

خونریزیت شروع شده؟

ممنونم از پاسخت، بيبي زدم سفيد بود سه ساعت بعد يه هاله انداخت كه قطعا نامعتبره، كلي كلافه شدم، اين ل ...

حالا چندروز بعد دوباره بزن... ایشالا خیره..

لکم چیزی نیست شاید شروع پریوده.نگران نباش.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دكترم شه بخش تو ابن سينا سه شنبه وقت انتقال دارم براي سومين بار برام دعا كن

ایشالا مامانی عزززیزم🍀☘🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ببخشید هپارین مثه انوکسا عمل می کنه؟ اخه منم ازمایش نداده بودم ولی بعد انتقالم هم‌اسپرین داشتم هم&nb ...

عزیزم منم هپارین رو داشتم بعد انتقال... از رو آز هورمونیم دکترم گفت غلظت خونت بالاس.

سلام خانمهای گل و صبحتون بخیر

من سه شنبه هیستروسکوپی شدم ولی تا امروز خونریزی دارم به نظرتون طبیعی هست یا برم دکتر ؟؟؟؟؟؟

البته روز بعد هیستروسکوپی یکی دو قطره بود ولی الان یه کوچلو بیشتر شده

بچه ها الان یه چی بهم میگین ولی من هنوز تیر میکشه بعضی جاهای رحم و بدنم

۱۰ روز پیش عکس گرفتم تا الان طبیعیه؟!

دردای پریودی هم دارم الان روز ۱۸ پریه

موقع نزدیکی هم درد دارم یکم

جای بخیه سزارین قبلیمم هست تیر‌میکشه

ممکنه عفونت کرده باشه؟

دو روز بعدش داکسی سایکلین خوردم

اگه عفونت کرده چیکار کنم باز؟😢

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812