2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
سلام خوبي مامان الان؟ از  الان ماماني اينده چيه؟ واه امان از اين پري دوم بعد از پانكچر يادمه ...

سلام عزیز دلم..☘ایشالا همه مامان شیم🌷

عزیزم من دوتا پریود بعد پانکچر تاخیر نداشتم.. بعد انتقالم بهم ریختم اونم یه سیکل رو...

بی بی نزدی شاید باردار باشی؟؟چون گفتی اقدام داشتی..

بعدم بی خیال باش هرچی بیشتر فک کنی لعنتی دیرتر میاد😃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام عزیز دلم..☘ایشالا همه مامان شیم🌷 عزیزم من دوتا پریود بعد پانکچر تاخیر نداشتم.. بعد انتقالم به ...

ممنونم از پاسخت، بيبي زدم سفيد بود سه ساعت بعد يه هاله انداخت كه قطعا نامعتبره، كلي كلافه شدم، اين لك هم از يه طرف ذهنمو درگير كرده

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام . من بعد از مثبت شدن رفتم تهران خونه خودم.بیمارستان لاله دکتر یوسف نژاد

سلام عزیزم.خیلی ناراحت شدم.اخه دکتر منم افلاطونیانه.خواستم ببینم همچین اشتباهی رو‌ اون کرده...اخه ماها که انقد سختی میکشیم برای به دست اوردن نی نی چرا باید انقد راحت با یه اشتباه پزشکی از دستش‌ بدیم....امیدوارم برای هیچکس این اتفاق تکرار نشه.و ان شاالله به زودی مامان شی و ۹ ماه بارداریو به سلامتی بگذرونی.از دکتر افلاطونیان راضی بودی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ببخشید هپارین مثه انوکسا عمل می کنه؟ اخه منم ازمایش نداده بودم ولی بعد انتقالم هم‌اسپرین داشتم هم&nb ...

فداتشم من اطلاعی ندارم.تا حالا انتقال ندادم.هنوز‌حتی پانکچر هم نشدم.چیزی درمورد این داروها نمیدونم گلم.ان شاالله مشکلی نباشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم.خیلی ناراحت شدم.اخه دکتر منم افلاطونیانه.خواستم ببینم همچین اشتباهی رو‌ اون کرده...اخه ما ...

سلام.دکتر افلاطونیان کارش عالیه ورسیدگیش به نحو احسن هم خودش وهم بیمارستان مادر که ایشون اونجا ویزیت میکنن.من چون خودم تهران ساکن هیتم بعد از مثبت شدن رفتم بیمارستان لاله که این بلا ب سرم اومد.وحالا برای سقط برگشتم یزد بیمارستان مادر.اینقدر به من امپول پروژسترون داد که طبیعی سقط نشد.خدا ازشون نگذره با زندگی من بازی کردن.نمدونن چه بلایی به سرم اوردن.ترو خدا خودتون با دقت کارتون را دنبال کنید وتنها به حرف بعضی پزشکان اکتفا نکنید...

خیلی ناراحت شدم😢 چرا آخه... عزیزم ایشالا دلت آروم شه و مادرشی بزودی🍀

ممنونم عزیز .انشالله  همه ماها به زودی مادر بشیم. واین دوران سخت وغباری زندگیمون با پایان خوش تموم بشه.امیدمون بخداست. 

آره عزیزم برای همین هم پردنیزولون بهم دادن که ساپرس کننده سیستم ایمنی هست. خیلی هم هواسم بود اما خان ...

ممنون عزیزم، من اصن از این چیزا خبر نداشتم، سر انتقال اولم تازه کلی ویتامین سی خوردم، جوشان و cevit😔😔

اما از وقتی اومدم اینجا به کمک شماها و آنا جون خیلی چیزا یاد گرفتم، امیدوارم دفعه بعد مامان شم😊😍

عزیزم من رویان انجام دادم و با توجه به بیمه مون آزاد حساب میشد هزینه هر بار انتقالم هفتصد و خورده ای ...

مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت 

انشالله به حق پنج تن خدا دلتو شاد کنه و اینقدر با جوجو ها مشغول بشی که وقت استراحت نداشته باشی 

توی مطب هرکس دارو گرفته بود دکتر بهش سینال اف داده بود ، چقدر خوب تخمکهات خوب بودن انشاله بشن جوجه ه ...

ممنون تبسم جون ان شاالله خدا هر چی ازش میخوای بهت بده عزیزم

خدا جونم شکرت...