2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
مبارک باشه عزیزم ان شالله قلبش برات 120سال بزنه 

ممنون عزیزم. انشاالله شماهم قسمتت بشه این لحظات

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه به سلامتی  چند مین انتقالتون بود و چند تا جنین انتقال دادید؟؟

ممنونم. من لطف خدا معجزه شاملم شد و به انتقال نرسید.

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
مبارکه خانمی 🌹خدا براتون حفظش کنه🤲

انشاالله. ممنون از تبریکاتون. امیدوارم روزی تک تک خانم های در حال انتظار باشه..

تو چه مرحله ای بودی؟ قلب داشت؟ منم دارم سقط میکنم.... خدا این درد رو نصیب گرگ بیابون نکنه.... همش م ...

رويا استرس نداشته باش 

از كجا اينقدر مطمينى؟؟؟؟؟شايد هم اگه باشه حرف دكتر يه ساك كه نديده بود باشه

تورو خدا غصه نخور و اين حرفهارو نزن 

قوى باش حتما اين هفته سخت هم تموم مى شه 🙏🏼🌸💕

داره سقط میشه مرینا مثل مرغی که سرش رو میبرن خون فواره میزنه ... به حدی درد دارم که آرزوی مرگ میکنم ...

😭😭😭😭تورو خدا اينجورى نگو

از ته قلب برات دعا مى كنم كه دلت پر از آرامش شه🙏🏼🌸🌸

هفته۶ بود بخاطر امپول هپارین .چون دکترم ارمایش انعقادی برام ننوشته بود وامپول را تجویز کرد.با دومین ...

يعنى آزمايش نداده بهت آمپول هپارين داد؟؟؟واى آدم ديوونه مى شه 😤😤😤

يعنى آزمايش نداده بهت آمپول هپارين داد؟؟؟واى آدم ديوونه مى شه 😤😤😤

نه بدون هبچ ازمایشی بهم ابن امپول تجویز کرد.وقتی گفت قلبش نمیزنه بهش گفتم فقط چرا اینقدر بی دقت .گفت ببخشید .او نفهمید با زندگی من چه کرد دیگه نه جنین دارم نه توان بدنی زندگی برام خلاص شد.برام دعا کنید .

انتقال چندمت بود؟ خدا برات معحزه قشنگی بخواد من چهارمین انتقالم هست

انشالله که اینسری مامان میشی فسقلی میاد پوستت رو میکنه.

من اولین بار بود که جنین تشکیل شد و انتقال دادم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی