2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
ممنون تعدادش فرق نمی کنه چند تا باشه؟

نمیدونم گلم برامن 6تابود..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
هانا جون مبارکت باشه  دفعه چندم انتقالت بود و چند تا جنین انتقال دادن؟

مرسى عزيزم🙏🏼🌸الهى نصيب تك تكتون به زودى زود🌸💕دفعه سوم بود عزيزم و اينجا هر بار فقط يه جنين انتقال مى دن دفعه اول سه روزه بود ٨سلولى

دفعه دوم پرسلولى بود و دفعه سوم بلاست كه خداروشكر بار سوم شد🙏🏼🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهى اين لحظه نصيب تك تكتون🙏🏼🌸💕اشكام از خوشحاليه😭😭 رفتيم ديديمش ٧ هفته و دو روز هستم قلبش هم ...

آخی😍😍😍ایشالااین دوران برات بهترین وشیرین ترین باشه عزیزم،ب سلامتی۹ماه روبگذرونی وتوبقلت صدای قلب نی نی خوشگلتوبشنوی،💜💜💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام دوستای خوبم آزمایش من منفی شد متاسفانه و خوشبختانه ش رو خدا میدونه... (عددش ۲بود)  منتظ ...

دوست عزیزم خوشحالم که روحیت خوبه منم سعی می کنم مثل تو مثبت باشم.ما حتما حتما نتیجه می گیریم

سلام دوستای خوبم آزمایش من منفی شد متاسفانه و خوشبختانه ش رو خدا میدونه... (عددش ۲بود)  منتظ ...

عزیز دلممممم از صبح چشم انتظارت بودم . ناراحت شدم. ولی اشکالی نداره دوباره بامید خدا .میدونم که موفق میشی و یک تپل خوشمزه بلکه دوتا زود میاد توی دل مهربونت 💋💋💋💋

خدا با ما است ❤❤
الهى اين لحظه نصيب تك تكتون🙏🏼🌸💕اشكام از خوشحاليه😭😭 رفتيم ديديمش ٧ هفته و دو روز هستم قلبش هم ...

ای جان دلمممم همیشه قلبش به شادی و سلامتی بتپه و بسلامتی در آغوشش بگیری عزیزم . ❤❤❤

خدا با ما است ❤❤

[QUOTE=75719525]خیلی ناراحت شدم . ان شالله دفعه بعد مثبت شی گلم. چند تا انتقال دادی ؟ فریز بودش ؟ جنینا چن روزه بود ...[/QUOTE

ممنون از همدردیت عزیزم

یه دونه تخمک یه دونه جنین گرید آ بار اول بود که به انتقال رسیده بودم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

آخی،ایشالاایندفعه مامان میشی؛اینقدبایدتلاش کنیم تاب هدفمون برسیم چاره ای نیست عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیز دلممممم از صبح چشم انتظارت بودم . ناراحت شدم. ولی اشکالی نداره دوباره بامید خدا .میدونم که موفق ...

فدات شم

شما خوش خبر بیاید انشالله دل من هم خوشحال میشه

به امید روزهای خوب😍😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی