2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام دوستای خوبم آزمایش من منفی شد متاسفانه و خوشبختانه ش رو خدا میدونه... (عددش ۲بود)  منتظ ...

خیلی ناراحت شدم . ان شالله دفعه بعد مثبت شی گلم.

چند تا انتقال دادی ؟ فریز بودش ؟ جنینا چن روزه بودن گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم آزمایش من منفی شد متاسفانه و خوشبختانه ش رو خدا میدونه... (عددش ۲بود)  منتظ ...

سلامممم دوستم افرین بهت با این روحیه ای که داری 🌹

انشالله خدا بهترین هارو نصیبت کنه 🤲🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

آفرين بهت و اين روحيه ات👏🏼💕اين حس رو دنبال كن شك ندارم به زودى زود دلت پر از آرامش مى شه

از ته قلب برات و همه منتظرها دعا مى كنم كه به زودى زود انتظارتون به بهترين شكل دلتونو شاد كنه🙏🏼🌸💕

الهى اين لحظه نصيب تك تكتون🙏🏼🌸💕اشكام از خوشحاليه😭😭 رفتيم ديديمش ٧ هفته و دو روز هستم قلبش هم ...

خداروشکر هاناجون.فدای قلب کوچولوش.انشالله ک سالیان سال بتپه.خیلی خوشحال شدم برات.منو هم دعا کن گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الهى اين لحظه نصيب تك تكتون🙏🏼🌸💕اشكام از خوشحاليه😭😭 رفتيم ديديمش ٧ هفته و دو روز هستم قلبش هم ...

خدارو هزارمرتبه شکر عزیزم اینقدر خوشحالم شدم 😘😍🥰انشالله صحیح سالم بغل بگیری 😘😍بین اشکات برای ما منتظراهم دعاکن مادرهستی🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آفرين بهت و اين روحيه ات👏🏼💕اين حس رو دنبال كن شك ندارم به زودى زود دلت پر از آرامش مى شه از ته ق ...

هاناجان منتظرخبرهای خوبت هستیم عزیزم،😍💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

عزیزممممم 😍 😍 

ان شاءالله به سلامتی این دوران رو هم پشت سر بذاری و نی نی خوشگلتو بغل بگیری 

سلام دوستان شنبه انتقال جنین داشتم خیلی ناراحتم. دچار نفخ شدید شدم سری قبل هم که نفخ داشتم. منفی ...

یه قطره ای هست به نام دایمتی ام اونو بگیر بخور.

سبزیجات خام هم سعی کن نخوری

خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتت

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود