2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
انشاالله قسمت همتون شه فدات،فريز بود مشكلمونم خودم ك خداروشكر مشكلي نداشتم فقط يخورده pcoبودم ،شوهرم ...

اگه بگی توی مدت مصرف دارو چکارهایی انجام دادی و بیشتر چی مصرف کردی ممنون میشم ، منم چندروزیه داروهامو شروع کردم فقط سعی میکنم خودمو گرم نگه دارم و شبها روغن سیاه دونه میزنم شکم و رحمم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ادمك جون شمام پري درم بعد پانكچره عقب انداختي؟ و اينكه گريد نينيا آ بود؟ برا من دوتا دونا فريز كردن ...

عزيزم يادم نيست ولي هميشه يكي دو روزي ديرتر ميشدم،گريدشونو بهم نگفتن فقط گفتن عاليه،24سالمه عزيزم انشاالله ك بااون دوتاصاحب دوقلوهاميشي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نی نی نازتو حفظ کنه ، نمیدونی چقدر خوشحال میشم میبینم بچه ها مثبت میشن ، بنظرم جنین فریز بهتر جو ...

انشاالله ك بحق دل شكسته حضرت زينب دل همتون شاد شه خدا ي ني ني نازو خوشگل بهتون بده

اگه بگی توی مدت مصرف دارو چکارهایی انجام دادی و بیشتر چی مصرف کردی ممنون میشم ، منم چندروزیه داروهام ...

اگه بگم هيچ كارخاصي نكردم باور ميكني؟فقط بعداز انتقال چون طبع خودم گرمه ديگه گرمي نخوردم فقط سردي خوردم

اگه بگم هيچ كارخاصي نكردم باور ميكني؟فقط بعداز انتقال چون طبع خودم گرمه ديگه گرمي نخوردم فقط سردي خو ...

مرسی از پاسخگوییت دوستم بهترین ها رو واست ارزو میکنم 💐

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
دوستان هزینه فریز جنین حدودا چقدره؟؟

عزیزم بسته ب مراکز دولتی وخصوصی فرق داره من 330تمن پرداختم واسه یکسال

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها من سیکل قبلم مدروکسی پروژسترون مصرف کردم یه هفته بعد از اتمام پری شدم  و الان 3 روز ...

گلم، منم توسبکلم چندماه ک ال دی مصرف میکردم سینه هام دردمیکردمرتب.اینماه هم ک اصلا ال دی نخوردم دردمیکرد وبعد اتمام پری شدتش زیاد شد ک نگران شدم رفتم سونو گفت هیچ مشکلی نیس و بخاطر تغییرات هورمونیه.. پس تو هم نگران نباش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
گلم، منم توسبکلم چندماه ک ال دی مصرف میکردم سینه هام دردمیکردمرتب.اینماه هم ک اصلا ال دی نخوردم دردم ...

به من این ماه گفته قرص جلوگیری بخور، بنظرت اگه نخورم ایرادی نداره؟ چون من حالم بد میشه وقتی قرص میخورم 

قرص آسپرین هم داده گفت تا آخر اینو باید بخوری، ولی اصلا بهم نمیسازه، معده درد میشممممم 

به من این ماه گفته قرص جلوگیری بخور، بنظرت اگه نخورم ایرادی نداره؟ چون من حالم بد میشه وقتی قرص میخو ...

وقتی دکترگفته حتما باید بخوری.چون سبکلت با ال دی تعیین شده.اگه بهت نمیسازه میتونی بگی برات جایگزین تعیین کنه،الان کجای سیکل هستی؟

سلام دوستای خوبم

آزمایش من منفی شد متاسفانه و خوشبختانه ش رو خدا میدونه...

(عددش ۲بود) 

منتظر بودم یکی دوتا خبر خوب بیاد بعد بگم ناراحت نشید اما مثل اینکه خبری نشده از بقیه یا من ندیدم؟!؟

بهرجهت دنیا به اخر نرسیده و دوباره باید شروع کرد تا بلاخره خدا یه دونه تپل ش رو برام هدیه بفرسته

اصلا ناراحت نیستم شما هم ناراحت نباشید 

خدا خودش میدونه کی بده که برام بهتر باشه.

ممنون دوستتون دارم لطف کردید برام دعا کردید

انشالله بقیه بچه ها حسابی خبرهای خوب بیارن

😍😍😍😍😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام دوستای خوبم آزمایش من منفی شد متاسفانه و خوشبختانه ش رو خدا میدونه... (عددش ۲بود)  منتظ ...

متاسفم عزیزم ولی خوشحالم که روحیه خوبی داری.انشالله ک خدا برات جبران کنه و به وقتش نی نی خوشکل بذاره توبغلت..

وقتی دکترگفته حتما باید بخوری.چون سبکلت با ال دی تعیین شده.اگه بهت نمیسازه میتونی بگی برات جایگزین ت ...

دیروز اولین قرص رو خوردم 

نه،  فقط میخواستم بدونم اگه مهم نیست نخورم، چون پریودام مرتبه 

الهى اين لحظه نصيب تك تكتون🙏🏼🌸💕اشكام از خوشحاليه😭😭

رفتيم ديديمش

٧ هفته و دو روز هستم قلبش هم مى زد خداروشكر🙏🏼🌸

همونجا اشك مى ريختم و از خدا براى تك تكتون اين لحظه رو خواستم 

الهى كه به زودى زود دل تك تكتون مثل الان من پر از آرامش و حال دلتون خوب خوب بشه🙏🏼🌸

خدايا شكرت🙏🏼💕

دیروز اولین قرص رو خوردم  نه،  فقط میخواستم بدونم اگه مهم نیست نخورم، چون پریودام مرتبه&n ...

ال دی فقط واس تنظبم پریود نیست.واسه یکدست شدن فولیکولها و خیلی چیزای دیکه تجویزمیشه پس حتمالازم بوده .ب منم اصلا نمیساخت. کل مدتش حالم بدبودازتهوع  ولی مجبوربودم میخوردم.با س دونه ویتانین ب6میخوردم یکم بهتربود