2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
چرا نشه عزیزم فقط حتما خیلی باید مواظب باشی که خودت آسیب نبینی،اینجا ناامیدی ممنوعه ..ناراحت میشم ای ...

شوهرم ک عین خیالش نیس میگه ول کن بچه چیه😒

ن من اصلا دنبالش نرفتم ی بار رفتم برا تشکیل پرونده واسه رحم اجاره ای مرکز ناباروری همه ازمایشای اولیه و ذخیره تخمدان و ازمایش شوهرم و سونو اینا رو انجام دادم گغتن مشکلی نداری حالا همچین کسی رو ما همین ک بیاد شرایط مشابه اول چند تا داروی کمک باروری و اینا میدیم ک طبیعی باردار بشه بعد درمانش اگه نشد میفرستیم واسه کاشت و رحم اجاره ای اینا ی نامه داد واسه دکتر قلب ک داروی کمک باروری واینا بهش میدیم نوشت حاملگی ممنوع مهر زد اوردم گفتن پس بشین تا موردی باشه خبرت میکنیم چندتا خودم پیدا کردم هزینشون خیلی زیاد بود الان تو شرایط بدی هستم شوهرم کلی از قبل بدهی داره اصلا نمیتونم بهص فکر کنم برا همین کلا گذاشتم کنار😔😔😔

اخه من مشکل قلبی دارم برا همین اینجا پرسیدم ک الکی نرم دنبالش و بعد کلی دوندگی ی نامه بدن واسه دکتر ...

عزیزم دکتر تیزرو من یکبار دیدم یک خانمو بدون بیهوشی پانکچر کرد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم علائمی هم داشتی؟ من روز ۹ هستم فقط سینه ام کمی حساسه و باد داره که به دلیل پروژسترونه و هیچ عل ...

عزيزم من گهگداري دلم حالت پريودي داشتم كمرم هم درد ميكرد يخورده،سينه هامم حساس شده بود روز هشتم بي بي زدم ك مثبت شد دهم ازمايش دادم ،انشاالله ك بحق حضرت فاطمه همه انتقاليا مثبت ميشن

من باراول خداروشكر نتيجه گرفتم عزيزم 3تاجنين دو روزه انتقال دادم ك دوتاش خداروشكر مونده

چقدر خوووب😍😍 مبارکت باشه خانومی ، میشه بگی جنین هات فرش بودن یا فریز؟ مشکلتون چی بود؟؟؟ ممنونم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم دکتر تیزرو من یکبار دیدم یک خانمو بدون بیهوشی پانکچر کرد

خو اون هایپر ک احتمالش هست باز ی مشکله چون همینجوری امثال من این مشکل براشون پیش میاد من خودم تا الان ک با دارو کنترل شده ولی خب چند بار فقط و فقط واسه اب اوردن دور قلبم بستری شدم اونجام دیدم ک مث من بودن شکمشون اب اورده بود بستری بودن حالا برم بگم میخوام اینکارو بکنم ی درصد همچین احتمالی باشه دکتره پوستمو میکنه 

میشه عزیزم از علایمت بگی چجوری بودی؟

من ي روز علايم داشتم انگارك ميخواستم پريود شم ولي روز بعدش ازبين ميرفت نداشتم دائم نبود علائمم،سينه هامم چندروز اول حساس شده بود بعدش اونم ازبين رفت فقط احساس سنگيني داشتم كمرمم يخورده درد ميكرد

شوهرم ک عین خیالش نیس میگه ول کن بچه چیه😒 ن من اصلا دنبالش نرفتم ی بار رفتم برا تشکیل پرونده واسه ...

عزیزم قوی باش سعی کن تمام راه هارو امتحان کنی ،اوضاع زندگیتو سر وسامان بده ولی همزمان دنبال کارای خودتم باش  انشاءالله هرچی زودتر معجزه خدارو میبینی..

میشه لطفا برام دعا کنی آخه خیلی وقته که منتظرم خدا ی معجزه مهمونم کنه..
چقدر خوووب😍😍 مبارکت باشه خانومی ، میشه بگی جنین هات فرش بودن یا فریز؟ مشکلتون چی بود؟؟؟ ممنونم

انشاالله قسمت همتون شه فدات،فريز بود مشكلمونم خودم ك خداروشكر مشكلي نداشتم فقط يخورده pcoبودم ،شوهرم تحرك تندش5بود مورفو2

خو اون هایپر ک احتمالش هست باز ی مشکله چون همینجوری امثال من این مشکل براشون پیش میاد من خودم تا الا ...

نمیتونید تخمک اهدایی بگیرین؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

سلام بچه ها من سیکل قبلم مدروکسی پروژسترون مصرف کردم یه هفته بعد از اتمام پری شدم  و الان 3 روزه پری تموم شده الان سینه هام خیلی درد میکنه دلیلش میتونه قرصای پروژسترون باشه؟چیکار کنم اذیت میشم.خیلی وقت بود سینه هام درد نمیکرد،قبلا هر وقت درد میگرفتن آز میدادم دلیلش پرولاکتین بود ولی اونموقه ها پروژ مصرف نمیکردم الان بنظرتون برا پروژ هست یا پرولاکتینم باز رفته بالا؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین