2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثبتی مامان مهربون❤🌸❤اونقدر موج مثبتی و مهربون و قوی که نی نی بهت چسبیده و ذوق داره که مامانش شدی😍 ...

دوست جان لطف داری ممنونم 

انشالله این تایپینگ پر باشه از شااااادی و خبرهای خوب

(کی از ما لایق تر قدرشناس تر )

خدا با ماست فقط بعضی وقتا میگه مامان جان صبر کن الان نه این بچه نق نقو میشه اعصابت رو خورد میکنه یه دونه درشت و رسیده ش رو برات کنار گذاشتم فقط یکم دیگه صبر کن...

الهی که همیشه لطف خدا و مهربونی های بی حد و مرزش شامل حال تک تک مون بشه❤❤❤❤❤

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بیبی چکم مثبت شده .سه تا از دیروز زدم ستاشونم مثبته .فردا ازمایش دارم . امکان داره الان باردار بشم&n ...

عزیزمممم مبارکه صد درصد مثبته 😍😍🌹🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
هیسترو کنی که خیلی خوبه اصلا اینجوری فکر نکن بعد هیسترو احتمال بارداری کلی بالا میره من تو بیمارستا ...

مرسی گلم فقط از این حرصم میگیره که سه ماهه سرگردونم کرده والله کلینک مادر فک کنم خصوصی هنوز چیزی نمیدونم 

فردا منتظر خبر بارداریت هستیم ،اون روزی که گفتی فقط یک جنین داری واقعااااا از عمق دلم واست  دعا ...

الهی خدا عمق دلت رو روشن کنه ارمغان جون

❤🌺

رویا جون میکروییِ  هم دوره منه من و میوووو و عامانوئیل و فرشته اسمونی پشت هم منتظر ازمایش هست ...

برای تک تکتون بهترین هارو میخوامممم انشالله با خبر مادرشدنتون برگردید 🤲🤲🤲🌹🍀☘️

سیکلم کنسل شد یه کم حالم گرفته س اما به فال نیک گرفتم دوستان هیسترو چند پری انجام میدن چقدر هزینه ش ...

گلم حق میدم ناراحت بشی از ته دلم میخوام کارات به بهترین شکل جلو بره 🍀🌹حتما خیری هست عزیزم

بچه ها دوران انتقال ..چه میوه ها یا آب میوه هایی میشه خورد؟ میگن میوه خام نخورید آخه

همه نوع میوه ایی میشه خورد

اگر معدت با میوه خام سازگاری نداره کمپوت کم شیرین کن و بخور

اب میوه و کمپوت (خانگی) از ویتامین ش کم میشه 

میوه رو تا برش میزنی باید بخوری

هر نوع دستکاری ارزشش رو کم میکنه

الو و گلابی و اب ولرم هم بخور یبوست نشی که اصلا نباید بشی...

مرسى عزيزدلم  از خودت و تك تك دوستانى كه براى فردام دعاى زيبا داشتن🙏🏼🌸دلم به دعاهاى تك تكتون ...

هاناا عزیزم انشالله صدای قلب جوجه ی نازت رو میشنوی اینو مطمعنممممم دلم روشنه برات 😘🥰😍🌹

همه نوع میوه ایی میشه خورد اگر معدت با میوه خام سازگاری نداره کمپوت کم شیرین کن و بخور اب میوه و ک ...

پس همه چی میشه حورد

کمپوت که کسی نیست درست کنه شوهرمم بلد نیس

میوه هم یخچالی معده ام درد میگیره ..

من که فقط نارنکی شیرین و سیب خوردم و 

یه برش اناناس که اونم همون روز اول خوردم و دیگه نخوردم

چون کلا میوه خورم ..همش دلم میوه و اب میوه میخواد😟