2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
رویا جون میکروییِ  هم دوره منه من و میوووو و عامانوئیل و فرشته اسمونی پشت هم منتظر ازمایش هست ...

ای خداونداااا وای داره نزدیکه آزمایش میشه حالم خرابه کاش غیابی آزمایش می گرفتن بعد بهت می گفتن چی شده😂

خدا با ما است ❤❤
بچه ها جون فکر کنم ۵شنبه نتونم آزمایش بدم چون ماما خنگ تاریخ ازمایشم رو زده ۹ آذر جمعه😤 به آزمایش ...

گلم انشاله که مامانی حتمااا ، بعدشم برو کلینیک با دفترچه ارتش هزار و صد میگیرن 😁😁 بگو دکتر واست ازمایش بنویسه ، من خودم امروز رفتم کلینیک ازمایش ویتامین دی واسم نوشت

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز زدم ۳تاش هم هاله پررنگ افتاد .وای خدایا شکرت .چهار سال بود منتظر بودم 

مبارک باشه عزیزم خداروشکر دل یه دوست دیگمون شاد شد ان شالله نه ماه رو به سلامت بگذرونی نی نی بیا بغلت عزیزم

گلم انشاله که مامانی حتمااا ، بعدشم برو کلینیک با دفترچه ارتش هزار و صد میگیرن 😁😁 بگو دکتر واست از ...

ممنون دوستم 

انشالله🙏🙏🙏🙏

منظورت کلینیک کجاست؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
رویا جون میکروییِ  هم دوره منه من و میوووو و عامانوئیل و فرشته اسمونی پشت هم منتظر ازمایش هست ...

آها.... ببخشید.... من تو به خاطر سپردن اسم ها خنگم. بیشتر از روی عکس میشناسم

انشالله که همتون خوش خبرین

ای خداونداااا وای داره نزدیکه آزمایش میشه حالم خرابه کاش غیابی آزمایش می گرفتن بعد بهت می گفتن چی شد ...

استرس ندارم بیشتر ذوق دارم تا حالا ازمایش بتا برای بارداری ندادم 😎❤

(یه بار برای هیستروسکوپی گرفتن که باردار نباشم)

من جواب رو تلفنی میگیرم دوستم.

اگه انشالله مثبت باشه میرم برگه ش رو هم میگیرم

اگر نه که قاب ش کنن واسه خودشون با اون ازمایشگاه در پیت شون😂😂😂

ممنون دوستم  انشالله🙏🙏🙏🙏 منظورت کلینیک کجاست؟

شما کرمانشاه هستی یا من اشتباه میکنم؟؟ اگه هستی که بهتون بگم چیکار کنی😜

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

سلام 

دوستان تو کارت جنین نوشته سه دوره جنین فریز دارد 

بقیه جنین ها درصورت بلاست شدن فریز میشوند 

ینی چی؟؟؟

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

شما کرمانشاه هستی یا من اشتباه میکنم؟؟ اگه هستی که بهتون بگم چیکار کنی😜

نه دوستم تهرانم

ولی خدایی آزمایش تون انقدر ارزون میشه... ای ول👍

سلام دوستان خوبم 

امروز دکتر بودم واسه سیکل انتقال سه ماه دارم به خانم دکتر ه میگم من عکس رنگی  ندارم از ایمنی وانعقادی ندارم بهتر نیست یه بررسی کنید یه لاپرا یاهیسترو واسم انجام شه....میگه مهم نیست توشوهرت مشکل داره . چند روز پیش واسم خراشم داده ودارو وارد سیکل شدم داروهاهم شروع کردم پرد وانکسا وویتامین ای وا اس ا...... امروز رفتم میگه رحم یه دست نیست نامنظمه برو یه هیستروسکوپی بشی فک کن سه ماه میگم الان تازه میگه برو 

استرس ندارم بیشتر ذوق دارم تا حالا ازمایش بتا برای بارداری ندادم 😎❤ (یه بار برای هیستروسکوپی گرفتن ...

ان شاالله مامانی عزیزم  

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

آها.... ببخشید.... من تو به خاطر سپردن اسم ها خنگم. بیشتر از روی عکس میشناسم انشالله که همتون خوش خ ...

انشالله با دعای شما که الان مامان خانمی❤

نه دوستم تهرانم ولی خدایی آزمایش تون انقدر ارزون میشه... ای ول👍

آره گلم کلا من هروقت بخوام دکتر واسم ازمایش بنویسه میرم کلینیک یا درمانگاه خیلللی ارزونه ، همه جای ایران همینه ، درمانگاه که دکتر داره بگو برات ازمایش بتا بنویسه خیلی ناچیزه مبلغش 

سلام  دوستان تو کارت جنین نوشته سه دوره جنین فریز دارد  بقیه جنین ها درصورت بلاست شدن فر ...

فکر کنم یعنی ۳تا انتقال میتونی داشته باشی

یعنی سه بسته اوکی شده فریز داری

و برای بقیه جنین ها  هنوز منتظرن ببینن میشه فریزشون کرد یا نه...

هزاااار ماشالله 

خیلی خوبه

چند تا تخمک داشتی که جنین های به این خوبی داری

امیدوارم هر چند تا که بچه میخوای از این اسکیموها ت خدا بهت هدیه کنه👍❤❤❤❤