2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046674 بازدید | 684536 پست
بچه ها جون فکر کنم ۵شنبه نتونم آزمایش بدم چون ماما خنگ تاریخ ازمایشم رو زده ۹ آذر جمعه😤 به آزمایش ...

حتما مثبتی عزیزمم ☘️🍀🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هنوز دکتری ندیدم که ازش بپرسم امروز سونو رو برده بودم دادم مرکز .... گفتن احتمالا اون ساک خالی د ...

عزیز دلم بامید خدا که بهترین اتفاق میفته .تا می تونی استراحت کن و استرس نداشته باش

خدا با ما است ❤❤

نیاز به همفکریتون دارم .لطفا راهنماییم کنید من دوشنبه هفته پیش انتقال داشتم و آزمایشم برای دوشنبه هفته آینده هست و اون روز باید برم دوباره کلاس و امتحان دارم .بنظرتون جمعه برم مطب دکترم آز بدم میشه?   هرچی فکرش را می کنم دوشنبه وقت آزاد پیدا نمی کنم . فکرم درگیر شده

خدا با ما است ❤❤
با چوب .لنگه کفش .ماهیتابه هرچی بدویی دنبالم نمیرم آزمایش . صحنه جواب آزمایش قبلی میاد جلو چشمام ضعف ...

ای خدا 😂😂 این شادی هارو ازمون نگیر 😂

انشالله مادرم زهرااااااااا دست خالی نذارتتون 🤲🤲🌹☘️🍀

وای آنا جوری درد میگیره ک اصلا نمیتونم تکون بخورم فقط هم تو خواب اینجوری میشم سرچ کردم علتش چیه ک مت ...

من تجربه ندارم اما شنیدم اینکار باعث میشه بند ناف دور گردن بچه بپیچه.... ارزش ریسک نداره.... یا علی بگو بلند شو

من فانتزیم اینه که میز شام را بچینم همسرم بیاد خونه وسط شام کادو بهش بدم باز کنه یک بی بی چک باشه او ...

اخیی عزیزم انشالله به حقیقت تبدیل بشهههه 😍🌹🤲🤲🤲ایده خیل قشنگیه 🍀

توهم مثل من فکر میکنی با خودم میگم کفش نینی بگیرم یه کیکم درست کنم بذارم کنارش پدر شدنت مبارک 🥺

سلام دوستای گلم یه سوال داشتم ببخشید هرکی میتونه بهم ج بده 

من هفته دیگه اگه خدا بخواد انتقال دارم خواستم ببینم من از حالا نمیتونم نزدیکی داشته باشم اگه تزریق داخل رحمی داشته باشم؟

برای من که گفتن شیاف رو اضافه کن🤔 اصلا معلوم نیست چی به چیه

خدارو شکر که صدای نی نی روشنیدی انشالله سلامت این نه ماه رو میگذرونی نی نی خوشگلتم بغلت میاد استرسم از خودت دور کن عزیزم

من تجربه ندارم اما شنیدم اینکار باعث میشه بند ناف دور گردن بچه بپیچه.... ارزش ریسک نداره.... یا علی ...

آره منم شنیدم ولی خیلی ها هم همون خوابیده تغیر پهلو میدن ...تا صبح صد بار پهلو ب پهلو میشم دیگه فکرشو بکن تو خواب باید صد بار بشینم بخوابم بشینم بخوابم 😂حالا اینو از دکترم میپرسم

بچه ها جون فکر کنم ۵شنبه نتونم آزمایش بدم چون ماما خنگ تاریخ ازمایشم رو زده ۹ آذر جمعه😤 به آزمایش ...

وای از خنگی ماما نگو که فشارم میره بالا

امروز تو‌ مرکز داشت خلاصه پرونده منو مینوشت..... تند تند شروع کرده با خودش بلند میخوند .... یک بسته جنین داری.... سقط داشتی..... لاپاروسکوپی شدی.... ( تا اینجا که درست بود چیزی نگفتم) بعد گفت سال ۹۴ لاپرا شدی.... سپتوم داشتی ...😮 گفتم خانم من سپتوم نداشتم.... میگه چرا داشتی

گفتم بعد عمل با دکتر صحبت کردم گفت کورتاژ تشخیصی انجامدادیم برات رحمت مشکلی نداشته😐

هی من اصرار اون انکار.... بعد بالای برگه رو نگاه کرد گفت عه این که پرونده قنبریه.... بعد پرونده منو پیدا کرد

دیگه از دست اونا نا امید شدم دلم میخواد سر خودمو بکوبم به دیوار