2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046613 بازدید | 684532 پست
عزیزمی مهربون ، آخه من اصلا استراحت نداشتم ، همش راه رفتم و کار کردم ، مادرمو بردم دکتر و کارای خونه ...

اشکال نداره ..اگه میتونی دیگه استراحت کن ..خیلی ها از روز انتقال رفتن سر کار و مثبت شدن ..

فقط استرس نداشته باش عزیزم .استراحت کن ..تغذیه ام رعایت کن قاعده اور نخور..توکلت بخدا باشه ..اون بخواد همه چیز درست میشه ..😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر استروژن بالا گفتن ریسک نمیکنیم و بهتره عقب بندازیم تا پریود بشی

الهام حون اينا هر دفعه آز مينويسن استروژنو چك ميكنن؟؟ كِي آز ميدي؟ يعني دو سه پري؟ اينا چرا ميگن بايد از دو پري بايد استراديول خورده بشه قبل از انتقال؟ مگه استراديول استروژنو بالا نميبره؟ قاطي كردم رسماً    واقعا خل دارم ميشم

...
پس نحوهی زدنش اشتباه نبود یعنی؟ فکرم درگیر اینه،ماشالله هر روز یه چیز هست فکر درگیر بشه بهش😢😢 ...

عزیزم .همسر من نمیتونست .نه نخواد.میگفت اگه بد بزنم و بلایی سرت بیاد چی ..واسه همین ..حاضر بود هزینه کنه ولی خودش نزنه.ولی روزگار مجبورش کرد.هم که من سه بار منفی شدم .حالا حالا میخواستم.هم 60تا پله داشتیم طبقه 4 نمیشد بعضی اوقات برم بیرون .

ولی رفتیم پیش پرستار یادش داد .پیش اون به من زد ترسش ریخت ..

حالا خدا رو شکر خودش میزنه ..

تو هم بذار ترسش بریزه ..اگه هم واقعان نمیتونه .همسایه ای .دوستی .فامیلی که بتونه بزنه بگو بیاد خونه برات بزنه ..

انتقال اولم میومد خونه میزد .همه فهمیدند طایفه همسرم همه تو یه ساختمونیم ..ولی بهش گفتم نمیخوام کسی بفهمه برو یاد بگیر بزن ..و گرنه من انتقال نمیدم ..

ای بابا ماها داستان زیاد داریم ..حاملگی ما از قبلش تا اون اخرش پر از داستان و استرسه .خودشه یه کتاب میشه ..

الانم که مثبت شدم .بخاطر لک و خونریزی زبونم نمیاد بگم به کسی ..میترسم ..

بهرحال هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم ..توکل بخدا 

عزیزمی مهربون ، آخه من اصلا استراحت نداشتم ، همش راه رفتم و کار کردم ، مادرمو بردم دکتر و کارای خونه ...

دوست گلم اوّلاً كه ورود نينياتو به وجودت تبريك ميگم مامان خانوم خوشگل، دوم هم اينكه هاناجون از دوستاي همينجا هستن كه ايران نيست البته يادم نيس كدوم كشور اروپايي زندگي ميكنه همونجا انتقال داده مثبت هم شده ميگه اونجا طرف مياد انتقال ميده سوار دوچرخه ش ميشه ميره،مثبت هم ميشه، نگران نباش شمام كه به مادرت خدمت كردي خدا جاي حق نشسته، حالا ميخواي دو روز پيش رو را استراحت كن تا دلت هم آرو بگيره

...
الهام حون اينا هر دفعه آز مينويسن استروژنو چك ميكنن؟؟ كِي آز ميدي؟ يعني دو سه پري؟ اينا چرا ميگ ...

عزیزم منم هر سری که انتقال داشتم از روز دوم عادت استرادیول داشتم و خیلی ها که انتقال داشتن ..همین بوده ..

بخاطر ضخامت اندومتر هست که تا انتقال بره بالا ..

انقدر تو جزییات نرو ..به دکترت اعتماد کن عزیزم ..

توکل بخدا برو جلو و بسلامتی که به زودی مامانی گلم 

سلام ببخشید میشه به من بگید طریقه تزریق سینال اف رو  اگر بگید توضیح تو کدوم صفحه هست میخونم ...

من اسم امپول ها یادم نیست بخدا ..بس که امپول زدم جور با جور ..باز از آنا جون بپرس ..یا صفحات اول تا صفحه ده بیاد باشه ..بازم نگاه کن عزیزم ..

دوست گلم اوّلاً كه ورود نينياتو به وجودت تبريك ميگم مامان خانوم خوشگل، دوم هم اينكه هاناجون از ...

ممنونم مهربون زیبا ، ان شاالله بهترینا رو خدا بهت بده ، ممنونم از حرفای قشنگت عزیزم

من فقط امپول دارم روزی یه دونه با سه تا استرادیول 

من احساس شدید پریودی دارم که دو روز بیشتر شده و ترشح که مال شیافم هست فکر کنم . ولی چرا حالا خاکستری? رنگش را مطمئنی? بعدشم نگران نباش بامید خدا اگر هم لک باشه مال لانه گزینی هست

خدا با ما است ❤❤