2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
نه عزیزم. ۴۰ روز بعد میشد ۱۷ آذر.... ولی من به خاطر خونریزی که داشتم مجبور شدم زودتر برم ۷ آبان انت ...

اهان .اخه گفتی 40روز بعد انتقال ..واسه همین ..

منم 8آبان انتقالم بود ..یه روز فرق داریم با هم ..من دوز 17  سیکلم بود ...

امروز میشه 45روز اولین روز اخرین عادتم .میگذره ..شش هفته دو روزم ..

انشاالله بسلامتی بیاد بغلت هر دو تا فندقت ...منم میگفت کاش دوقلو بود راحت میشدم ..ولی شانسم نشد ..

بازم هزار مرتبه خدا رو شکر .حتمان حکمتی تو کارش بوده ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم اولین باره  نمی دونم دکترم چندتا می خواد انتقال بده مگه دکترها قبل انتقال میگن چن ...

آره عزیزم به من گفتن دو تا ، ولی معمولا اگه گرید جنین خوب باشه ۲ تا بیشتر انتقال نمیدن

ان شاالله همه بچه ها دست پر باشن

@تورک_آنا   سلام آنا جون ، وقتت بخیر من دیروز امید به خدا و لطف ائمه ع انتقال داشتم ولی بجز یک ساعت تو کلینیک و دو ساعت خواب تو خونه ، استراحتی نداشتم و زندگی عادی رو داشتم

استرس گرفتم نکنه کار اشتباهی کردم ، آخه اولین تجربه من هست

دعام کن

دوستان من دیروز اولین آمپولمو تو مرکز زدم .هیچی حس نکردم  امروز دومی رو رفتم مطب برام زد ولی خ ...

هر کسی روش خودش میزنه من برای پانکچر میرفتم یه کلینیک ولی پرستارا هی عوض میشدن ..هر کدوم یه جور میزدنن .یکی میزد اصلا درد نداشت .یکی میزد تا چند روز درد داشتم ..

دیدم نمیشه خیلی خرج داشت ..همسرم یاد گرفت ..الان خودش میزنه .هم عضلانی رو ..هم رو بازو رو ..من شکم نمیتونم چندشم میشه .رو بازو میزنم راحتم ..اولا همسرم میزد کبود میشد الان نه دیگه حرفه ای شده .کبود نمیشه مگه از ده تا یکی ..😂😂😂

تو هم بگو همسرت یاد بگیره بزنه .چون حالا حالا داری ..یعنی مجبوره..چون بعضی اوقات نمیشه رفت بیرون ..

انشاالله که تمام مراحلت خوب خوب بگذره و به زودی مامان بشی گلم ..

نگران نباش عزیز دلم بامید خدا کلی جنین تپل و مپل میشن که میان محکم بدل مامانشون می چسبن❤

خدا از دهنت بشنوه عزیزم🤲🌹 

هر سری دکتر رفتم دل شکسته برگشتم خدا خودش به دادم برسه 😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
منم دعا میکنی؟ دیروز انتقال داشتم

تو عزیز دلی ..ای جانم ..تازه مامان شدی ..انشاالله که نی نی هات به دلت حسابی چسبیدن و الان شدی مامان ...از الان مبارکت باشه ...🐣🐤🐥🐣🐤🐥🐣🐤🐥

به خودت برس .همش مثبت فکر کن ..تصور کن بغلش کردی.همش خدا رو شکر کن که مامان شدی...انشاالله که به زودی میای با یه بتای تپل و مپول ...خوشحالمون میکنی ...واست صلوات میفرستم عزیزم ..😘😘

بله عزیزم. یک ساک بود با ضربان قلب ضعیف و یک ساک دیگه بدون ضربان.... انشالله درست میشه

ای جانمممممم😍اصلا نگران نباش خدا خودش محافظشون باشه🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸