2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
من یک دختر می خوام  از طریق رژیم رفتم دفعه پیش که سقط شد اونم دختر بود  کلا از سمت ما بی ...

پناه بر خدا اول از همه می طلبم که خداوند بچه صحیح و سالم بهتون بده و بعد اون جنسیتی که دوست دارید ❤

خدا با ما است ❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکیش پردنیز...هس شما هم مصرف میکنی دومی استرس کالم برا استرسم سومی رو نمیدونم دخترا کسی نمیدونه... ...

همون دیگه منم نتونستم بخونم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اندومتریم اندازه اش نرماله هر سری تو سونو ها میگه. پرولاکتینم یه سری بالا بود قرص خوردم الان خوبه.وی ...

ایمنی و انعقادی با دارو حل میشه 

ولی باز اگر هیستروسکوپی کنی رحم ت هم برسی بشه بهتره

انشالله که اینسری مامانی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
پناه بر خدا اول از همه می طلبم که خداوند بچه صحیح و سالم بهتون بده و بعد اون جنسیتی که دوست دارید ❤

ممنون  عزیزم 

خودم هم برادر ندارم کلا از بچگی تو دنیای دخترونه فقط بزرگ شدم یه جور آرزو شده برام

آره آنا جون سینال اف و اون یکیش اسمش یادم نیست

بله عزیزم میتونه از همونا باشه.....

آب زیاد بخور و مواظب باش یوبس نشی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جانم 😍ايشالا هر چى هست فقط و فقط سالم باشه🙏🏼❤️ به خاطر اين مى گى كه همش مى گم سردمه؟ اصلا اينجو ...

من سر دخترم اینطوری بودم اما برا پسرم کلا پوستمم میتونستم در میاوردم چه برسه به لباسا....

دخترا دیروز تو مطب دکتر دانایی یه خانم بود ۲۷ساله یه دختر پنج ساله داشت.بعد کلی دکتر تغذیه رفته بود پسر داشته باشه بعد بارداری تو هفته سیزده چهارده فهمیده دختره کورتاژ کرده بود با کلی عذااااب.مجدد با پی جی دی میکرو کرده بود پسر دار بشه.اومده بود برا قلبش...میگف خدا کنه پسر باشه!!!!

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
خود مطب گفت برو فلان داروخونه اونم همینها رو داد من اطلاع نداشتم

حالا عیب نداره شاید بری داروخانه برات  عوض کنه پن بده چون اینجوری شاید یکم  اذیت بشی

اگر هم عوض نکرد حواست باشه سری بعد اگر لازم بود باز سینال بخری مدادی بگیری

انشالله خدا برات به زودی جبران کنه

بعد سوزنش خیلی کوچولوِ نترس ، سخت نگیر این روزا میگذره دوستم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام بچه ها من امروز رفتم مطب که واسه شروع سیکل دارو بگیرم از ظهر رفتم دوساعت پیش برگشتم وقتی رفتم د ...

عزیزم این چه حرفیه؟

مگه من مردم؟

سه بار پانکچر شدم هر بارم دز داروهام غوغا میکردن....

یعنی رکوردار بودم....

اما الان سر و مر گنده تشریف دارم....

تازه اگه بدونی چقدر از آمپول میترسیدم؟

فکر کن خودم مجبور کردم همسرم بهم آمپول بزنه در حالی که اصلا بلد نبود تازه خیلی میترسید....

این اولین قدم برا تمرین صبور و قوی شدنه....

پرنس و پرنسی های ما مامانای قوی و صبور و پرتلاش میخوان نه سوسول.....

ما قراره بهترین مامانا بشیم....

پس با امید و تلاش و همت بهش میرسیم سک نکن....

عزیزممم شما که بارداری انرژی مثبت بفرست به جنین قشنگت خیلیها اینجا بودن خون داشتن و الان ماههای با ...

ممنونم.راست میگی بخدا.ولی اینقدر اذیت شدم.واسترس وترس که دیگه توانم را از دست دادم.تنهایی این بار سنگین رابدوش کشیدن خیلللللی.....منم تنهام

دیگه سه روز مونده انشالله با جواب مثبت آزمایش جبران بشه خونه مون پله هم داره ، خدایی خیلی رعایت کرد ...

ایشالله بهترین بهترین بهترین منتظرته....