2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684549 پست
میشه بازم چند تا مثال از کسایی که می شناسید بگید

بعضیا بار اول مثبت شدن وبعضی هنوز بعد از سه چهار بار منفی، البته شما که بارداری طبیعی داشتی معلومه خیلی مشکلات جانبی نداری، ولی بازم باید بری دکتر برات آزمایشات مخصوصو بنویسه و بعد بهت میگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم اصرار داره معمولا چند تا تخمک در میاد؟؟ اگه دفعه اول نشه از همون تخمک ها تو دفعه های بعد میشه ...

گلم بستگی به بدنت داره بعضی ها یه تخمک بعصی ها هم ممکنه 30  به بالا، از این تخمک ها باید ببینی چند تا جنین میشه، از این جنین ها باید ببینی کدوم ها جنسیت دلخواه شما هستن، و از بین اونا کدومشون واقعا سالم و توانایی چسبیدن به رحم رو دارن

اصلااااا جای نگرانی نیست من صد برابر بدتر از تو بودم ولی حتی زنگ به مطب نزدم چون میدونستم همه ی اینا ...

باران جون یعنی شما حالتای هایپر داشتی اما با این وجود برات فرش انتقال دادن؟ 

بعضیا بار اول مثبت شدن وبعضی هنوز بعد از سه چهار بار منفی، البته شما که بارداری طبیعی داشتی معلومه خ ...

ممنون عزیزم 

کسی رو تو گروه داشتید که از این روش برای تعیین جنسیت استفاده کرده باشه؟؟ 

کجا برای تعیین جنسیت برام انجام میده میشه معرفی کنید؟

باران جون یعنی شما حالتای هایپر داشتی اما با این وجود برات فرش انتقال دادن؟ 

اره چون دکتر گفت اگه جنین هات برن فریز احتمال برگشتنشون کمه، منم مجبور بودم، منم یه جورایی مرگ و به چشمم دیدم، درد زیاد داشتم، شوهرم رفته بود پیاده روی کربلا، دکتر گفت بهترین جنین ها 30تا 40%احتمال داره از فزیز در نیان، مال من گرید شون بی بود و احتمالش خیلی بیشتر، چون سری قبل اصلا برام با تخمکهام جنین تشکیل نشد ریسک و قبول کردم

ممنون عزیزم  کسی رو تو گروه داشتید که از این روش برای تعیین جنسیت استفاده کرده باشه؟؟  ک ...

یه کاربر هست اسمش نیکی 70 هستش، ایشون تعیین جنسیتم انجام داد و بار دوم مثبت شد، الان 6،7 ماهشه، ولی تو این گروه نیست باید اسمشو سرچ کنی

گلم بستگی به بدنت داره بعضی ها یه تخمک بعصی ها هم ممکنه 30  به بالا، از این تخمک ها باید ببینی ...

ممکنه با دارو هم فقط بدن یک تخمک درست کنه؟؟ من سیکل هام منظمه دفعه اول ماه دوم باردار شدم و دفعه دوم که سقط شد ماه اول

والاتو خصوصیا که همه رو حساب میکنن..... حتی تو هزینه ها بگردی و دقت کنی شاید داروهای همسایه بغلیم ت ...

عه...

عجب دولت خوبی داریم والا

من اصلا بیمه نبودم با تحقیق که به ما ۳بار ای وی اف رو تا سقف ۷۰درصد میدن بیمه ارتش شدم

حالا که سیکل ها شروع شده تقریبا همه چی ازاد حساب شد

حالا الان بیمه میگه نه اشتباه بهتون گفتن فقط یک پانکچر بهتون تعلق میگیره

(ما تکمیلی نداریم، یعنی جزء بیمه مون نبود و نمیشد که بگیریم)

از اینور میان پول بیمه رو ماه به ماه میگیرن ماهی ۴۰۰ از اینور دارو خارجی باشه نمیدن پانکچر و انتقال هم کلا بیمه نیست ازادِ...

به خدا که مملکت مون افتضاحِ ...

بچه های نیروهای مسلح شما هم همینطورید؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنون عزیزم  کسی رو تو گروه داشتید که از این روش برای تعیین جنسیت استفاده کرده باشه؟؟  ک ...

تهرانی؟ مطب دکتر زنان که کارشون ای وی اف هست انجام میدن، مراکز ناباروری هم فکر کنم انجام میدن البته مطمئن نیستم