2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
دلم آشوبه فکر میکردم من که مشکلی ندارم داروهام کمه ، دور از جون همه خانمهای اینجا زن خیلی موجود مظلو ...

تبسم نازنين روحيه ت حساس شده براهمين اين حال اومده سراغت البته حق داري سخته همه اينجا درك ميكنن ولي ببين خداروشكر كن كه سالمي و ميتوني مسير ميكرو رو شروع كني، اين خودش كم نعمتي نيس، خيلي عاليه كه دكتر بهت گفته ميتوني ميكرو كني، خيلي جاي خوشحالي داره كه همچون امكاني برات فراهمه، راستش منم وقتي اولين بار اون آمپولاي گنده رو ديدم كلي اشكم جاري شد ولي بعدش گفتم استغفرالله خدايا شكرت كه اين فرصتو دادي، همسرتم گناه داره طفلي اون خودش قطعا الان ناراحته سعي كن قوي باشي تا به تو نگاه كنه و دلش باز بشه خودم كه حتي نزاشتم همسرم بدونه كه مشكلي داره و مجبوريم ميكرو كنيم  ببين من باور دارم زندگي مشترك يه جوريه كه اگه اقايون ضعيف بشن تمام ضررش مستقيم ميرسه به خانوم و برعكس، واس همين به سهم خودمونم كه شده بايد يه مدلي پيش بريم تا همسر دلشاد باشه تا شادي برگرده به خودمون، خدا هست برا درد و دل، حالتو اون بهتر از هركسي ميفهمه، من كه حس ميكنم اون تنها پناهمه واس همين درد دلامو ميبرم پيش خودش و ازش كمك ميگيرم تا به همسرم بروز ندم و بعد با كمك خدا ميام سراغ زندگي،، فك نكن از سر سيري حرف ميزنم دوست گلم، ميدوني كه هممون چرا اينجاييم، پس حال همو ميفهميم، اينارو كفتم فقط به عنوان تجربه اي كه احساس ميكنم به درد ميخوره، اگه باعث دلشادي همسرت باشي همه ي اميد و احساس قدرتش سريع برميگرده به خودت

...
سلام بچه ها من امروز رفتم مطب که واسه شروع سیکل دارو بگیرم از ظهر رفتم دوساعت پیش برگشتم وقتی رفتم د ...

عزیزممم گریه چرا اول راهیی باید خیلی قوی باشی ماهم همین راهوو داریم میریم به آینده نگاه کن قراره فسقلی بغلت بیاد🥰❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما .من امروز روز ۱۵ انتقالم بود ازمایش دادم عدد بتا شد ۳۶۶۲.به نظرتون لازمه دوباره ازمایش ب ...

سلام عزیزم خیلی خیلی مبارکه . آره دوست من بتاش 4800بود سه قلو باردار شد ولی متاسفانه همون اولای بارداری یکیشون سقط شد الان دوقلو بارداره

دوستان میشه بگید چه مکمل هایی خوبه استفاده کنم بزا قبل از پانکچر

فدات شم من مکملی غیراز ویتامین ای واسیدفولیک نخوردم اگه بخوای بخوری باید سه ماه قبلش شروع کنی دوستان ابووست و .....اینارو خوردن من ددقیق اسماشو بلد نیستم حالا عزیزان میان برات مینویسن

سلام عزیزم خیلی خیلی مبارکه . آره دوست من بتاش 4800بود سه قلو باردار شد ولی متاسفانه همون اولای بارد ...

دختر بندر جون برا شما براي انتقال استراديول رو از روز دوم پريود دادن؟

...

سلام دوستان حالتون خوبه مامان جدید کیا هستن ؟ بهتون تبریک میگم . ایشالا بارداری خوبی داشته باشین . و دوستانی که تو سیکل انتقال هستن ایشالااا که مثبت بشن به امید خدای بزرگ 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم کم چیزی نیست که هایپر شدی.... ایشالله به خیر که بگذره و دردونتو بغل کنی همه این سختیا فراموشت ...

عزیزم باز بستریم کردن 😢

حجم ادرارم خیلی کم شده بود

قفسه سینه م میسوخت

خدا خودش فقط به دادم برسه.سوراخ سوراخ شدم.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

راضیم درد اب کشیدنو از بدن تحمل کنم ولی خوب بشم فقط

تو سونویی که کردن سرشب ۱۰۰۰ سی سی اب دیدن تو لگنم.. تخمدانامم کیستای بزرگ داشتن...

بچه ها برام دعا کنید.دوستون دارم  ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها سوالای من همش بی جوابه اخه چرا 😔😔 من که جایی جز اینجا ندارم برای انرژی گرفتن😔 میشه کلا & ...

رویا جونم اگر مستعد یبوستی نخور نشاسته رو...یه جا میخوندم یه خانمی گفته بود یه مامای خیلی حاذق بهش گفته یبوست انتقال هرکیو که دیدم منفی کرده بود...

عزیزم یه آناناسو 5 قسمت کن و هر روز یه قسمتو بخور...شیر سویا هم یه لیوان بیشتر نخور...آب ماهیچه و سوپ قلم جای صبحانه خیلی خوبه بخوری...سعی کن نشاسته ایی زیاد مثل برنج یا نون کمتر بخوری...سعی کن مقوی زیاد بخوری...زعفرون و زرشک وودارچین و زردچوبه ممنوع

سلام بچه ها من امروز رفتم مطب که واسه شروع سیکل دارو بگیرم از ظهر رفتم دوساعت پیش برگشتم وقتی رفتم د ...

عزیزم همه ما ای وی افیا اینطوری هستیم...ایرادی نداره...چشم روهم بزنی اون طبقه یخچال هم خالی شده...به این فکر کن که همه مثله خودتن...به خدا زودی تموم میشه دوره امپول....الکی غصه نخور