2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
بسلامتی عزیزم  نه کم نیست با سونو برسی میشه لازم باشه دکترت اضافه میکنه. الان سارا طفلی رو بب ...

وای اره طفلی سارا خیلی اذیت شد ان شالله که حالش بهتر شده باشه 

خودمم از هایپر حسابی ترسیدم ولی نمیخام بهش فک کنم فقط به چیزای خوب فک میکنم

مرسی از راهنماییات دوست جونی ان شالله بزودی همگی مامان شیم😍

آره عزیزم.... تونستم به خودم مسلط بشم.... خدا بزرگه.... هر چی خودش بخواد ما هم راضی ایم ببخشید من ه ...

فردا سونوي قلب داري رويا جون؟ ايشالا كه خوش خبري😍👏🏽

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یعنی میشه حال منم خوب بشه؟😢😢😢 دلم بغل میخاد گریه کنم زار زار‌..نمیدونم چرا انقدر درد می ک ...

عزیزم کم چیزی نیست که هایپر شدی....

ایشالله به خیر که بگذره و دردونتو بغل کنی همه این سختیا فراموشت میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها امروز رفتم مركز گفتم ساك نامنظم يعني چي گفت جنين داخلش ديده نشده برو هفته ديگه بيا،5هفته ...

عزیزم شاید ندیدن جنینو....

ایشالله به زودی جنبن و قلب رو با هم میبینی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا متاسفم که اینقدر سلامتی انسان براشون بی ارزشه.... کاش یکی پیدا بشه این اوضاع علوم پزشکی رو تغی ...

عزیزم سعی کن به این چیزا فکر نکنی 

مادر. هیچ کسی بدش رو. نمیخواد ولی من چون میدونم مامانم وقتی بدونه هی سوال میکنه و. بهم استرس وارد. میکنه ناخودآگاه 

هربار که انتقال دادم به کسی نگفتم 

کلا باید. سعی کرد. از فضاهای منفی دوری کرد. چون استرس بدترین زخمیه که به خودمون میزنیم❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
ایشالا به زودی مادر بشی و خاطرات تلخت از یادت بره، منم ذخیره تخمدانم 1ونیم هست، امکان داره هایپر بشم ...

نه عزیزم همچین چیزی احتمالش نزدیک صفره.....

سلام دوستان من تو. سیکل انتقال بودم برای بار چهارم که  قرار شد. جنینا بلاست بشن  از پنج ش ...

عزیزم متاسفم.....

بلزم جای شکر داره قبل انتقال معلوم شده به درد نمیخورن....

ایشالله به زودی پانکچر میشی و این دفعه جنینای عالی برات تشکیل میشه و مامان میشی....

احتمالا سه الی ۷ نهابت ده روزه پریود بشی....

دیگه جنین ندارم این جنینا تو ابن سینا تشکیل شده بود. اما بعد از خارج رحمی که داشتم منتقلشون کردم بیم ...

فکر کنم دکتر با کمترین سونو پانکچر میکنه....

بازم دوستان بیان بهتر توضیح میدن....

سلام تورک آنا یه سوال داشتم من قبل بارداری تعدا گلبولهای قرمزم نرمال بود وتیروییدم ۳ بود الان توآزمایش بارداری تعداد گلبولهای قرمزم افزایش یافته به ۱۱ رسیده وتیروبیدمم به ۴/۱ الان تو هفته ده هستم همش میگم چرا دکتر بعد انتقال به من آسپرین نداد؟نکنه بلایی سر جنینم اومده

سلام ساراجون پریود شدی ؟

سلام عشقم نه بابا الاف كرده

اخرين شب كه ال دي خوردم جمعه بوده ☹️ كي مياد پس

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام عشقم نه بابا الاف كرده اخرين شب كه ال دي خوردم جمعه بوده ☹️ كي مياد پس

خخخخ ساراجون منکه خیلی دوست دارم زود پریود شدم اصلا نمیدونم چمه 😂😂😂😂

من قبلا که ال دی میخوردم دقیقا سر یه هفته پریود میشدم 

من هنوز دوتا قرص ال دیم مونده 😓😓😓😓

خداجونم شکرت