2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اینجا کسی بوده که عمل تسه رو شوهرش انجام شه واسه اسپرم گرفتن؟

من قبلا آزمایش میداد  تو آزمایشش اسپرم بود ولی خیلی کم زیر یک میلیون،تو یه مرکز ناباروریم میداد،بعد سری آخر دکتر جنتی براش تو ابن سینا آز نوشت صفر بود،حالا بهش دارو داده تا روز انتقالم با تسه ازش بگیرن ببینن پیدامیکنن یا نه،کسی با این  شرایط بوده؟

جواب آزمایش ابن سینا یه جوریه یه برگه دادن فقط نوشته صفر خیلیم زود جوابش آماده شده!در صورتیکه جاهای دیگه قشنگ آنالیز کردن همون تعداد کمم به زور پیدا کردن!

البته دکتر طرازی گفت قبل روز انتقالم بره بیمارستان آبان نمونه بده که اگر چیزی تو نمونش پیدا کردن و به دردبخوربو د    فریز کنن اگر نه که همون روز انتقال با تسه انجام بدن و اگه بود که هیچی نبود تخمک هارو فریز کنن   

ببخشید اینو فولیک رو فقط برا پانکچر میخوردید، اخه من برا انتقال دوم هم گفته اگه میتونی ادامه اش بده

پودر اینفولیک هم به جای اسید فولیکِ هم قند رو تنظیم میکنه حتما لازم بوده که گفته بخور

دارو خیلی خوبیه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها توروخدا كسي انتقال فريز بدون ال دي داشته؟ ميگين چه طور بوده روالش؟؟ پُست بالا رو بخونين👆👆 ...

من كه داشتم عزيزم

دقيقا روز اول پريود زنگ مى زدم و هر دو دفعه روز دوازدهم سيكل بهم وقت سونو دادن و يه هفته بعد هم انتقال داشتم

بچه ها توروخدا كسي انتقال فريز بدون ال دي داشته؟ ميگين چه طور بوده روالش؟؟ پُست بالا رو بخونين👆👆 ...

خانمی عزیزم

مرکزی که من میرفتم کلا تو کار ال دی نبود انتقال ماها بدون ال دی انجام شد

هر مرکزی یه روشی برا خودش داره

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
عزیزم میشه لطفا بروشور رو برامون بذاری🙈 بیمارستان ما که می گفت از نظر پزشکی هرچیزی جز چیزهای نفاخ ...

اگر پیداش کردم چشم

خوندمش دیگه نمیدونم چیکارش کردم.

بله هر چی که زیادی ویتامین A,D,E

داره مضر هست چون جنین رو مسموم میکنه

اب هویج و مقدار زیادی خورشت کرفس

جعفری زیاد ، زعفران زیاد اینا هم بد هست

خانمی عزیزم مرکزی که من میرفتم کلا تو کار ال دی نبود انتقال ماها بدون ال دی انجام شد هر مرکزی یه ر ...

ميشه بپرسم براي انتقال فريز از اولش چه كارا و داروهايي انجام دادن؟

...
من كه داشتم عزيزم دقيقا روز اول پريود زنگ مى زدم و هر دو دفعه روز دوازدهم سيكل بهم وقت سونو دادن و ...

مرسي هاناجون، پس فكر كنم همون باشه ولي از اونجايي كه اينجا ايران است آدم به همه چي شك ميكنه

با اون منشي بي ادب

...
ميشه بپرسم براي انتقال فريز از اولش چه كارا و داروهايي انجام دادن؟

روز دوم پریود سونو کردن و استرادیول رو شروع کردن

از چند ماه قبلترش هم آ اس آ و ویتامین ب و فمبیون و اینا میخوردم 

چند بار دیگه هم سونو شدم دوز استرادیول رو زیاد کردن روز 18 سیکلمم انتقال داشتم

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
پیامتونو الان دیدم ،ممنون عزیز ازمایشارو دادم خدا روشکر مشکلی نبود فقط تبروید که اونم قرص میخورم ،ال ...

از همین الان رو بدنت کار کن و روش زندگی رو تا میتونی  سالم و شاداب کن

واقعا بی تاثیر نیست مطمئن باش اینسری اخرین سیکلت خواهد بود و مامان میشی انشالله.

از نظر درد نمیدونم چی بگم من اینجور که اذیت بشم نشدم والله.  به دکترت گفتی؟

اخه هایپر هم نیستی که با این ذخیره تخمکت

شاید عفونت میکنی

شاید اندومتریوز داری

برسی کردی؟

به رو خام می خورید؟

من خام خوردم

اما انا جان میگفتن قابض هست شاید اذیت بشی

میتونی هر دو رو بخوری

ولی خیلی میوه خوبی هست

لوبیا سبز هم خوبِ

سلام بچه ها من امروز  روز هفتمه سیکلمه سونو شدم هر دو سمت سه تا فولی با سایز 14 داشتم خوبه به ...

خوبه .

بسلامتی عزیزم

گلم از ته دلم از خدا میخوام به تموم استرس و نگرانی هات پایانی خوش بده ، خیلی خوب میفهمتت امثال ماها ...

واقعا سخته خدا خودش رحم کنه

انشالله همه چی به خیر و سلامتی میگذره 🌺🙏