2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
رفتم کلینیک قبول نکرد سونو انجام بده... میگه کاری از دست ما برنمیاد.... صبر کن خونریزیت کم که شد برو ...

ای وای چی شده؟چند روزه نیومدم از هیچی خبر ندارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من الان يكماه گذشته چه دردي زير دل و پا و لگنم دارم تموم نميشه نميدونم چيه رفته رو اعصابم 

انتقال هم داشتین ؟ یا اگه نداشتین پریود نشدین هنوز؟

من می ترسم شکمم اب اورده باشه چون انگار بزرگتر شده و دقیقا زیر شکمم تیر می کشه و درد می کنه ☹️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای چی شده؟چند روزه نیومدم از هیچی خبر ندارم

سلام ثمین جون بعضی از بچه هاییکه مامان شدن لکه بینی و خونریزی دارن انشالله رفع میشه.از خودت چ خبر؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام ثمین جون بعضی از بچه هاییکه مامان شدن لکه بینی و خونریزی دارن انشالله رفع میشه.از خودت چ خبر؟

سلام خواهری ای وای چرا اخه اه.لعنت به لک و خونریزی.طبیعی که خدا بهمون نداد اینجوری هم میده با زجر.من منتظر پریود لعنتی هستم برم توی سیکل انتقال اونم که احتمالا ادا دربیاره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خواهری ای وای چرا اخه اه.لعنت به لک و خونریزی.طبیعی که خدا بهمون نداد اینجوری هم میده با زجر.من ...

آره بخدا تا وارد سیکل میشی هزار تا بدبختی سرت میاد تو سیکل داروها داغونمون میکنه بعدشم هزار مکافات واسه تشکیل جنین و انتقال آخرم اگه خدا کمک کنه و مثبت بشیم ک این دردسرا.انشالله ک برا همه ب خیر بگذره.انشالله انتقالت بسلامتی انجام بشه و نتیجه شیرینش بچسبه ب دلت.بخدا خیلی تو فکرتم همش دعا میکنم برات ک توام زودی نی نیتو بغل کنی بسلامتی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها من الان دو روزه دارو هامو استفاده کردم از دیشب دل درد دارم ربطی به دارو ها داره یا نه من فکر میکنم از داروهاست اگه کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه لطفا

خدا جونم شکرت...
عزیزم بستگی به شرایط داره..... شاید برات این سیکل بدون ال دی مناسبتر بوده.....

انشاالله که مناسب باشه نتیجش مثبت باشه🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انتقال هم داشتین ؟ یا اگه نداشتین پریود نشدین هنوز؟ من می ترسم شکمم اب اورده باشه چون انگار بز ...

نه انتقال نداشتم چون درد داشتم ديگه پريودم شدم اما اين درده تموم نميشه الان نزديك دومين پريودمم تو هايپر شدي؟ 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
رفتم کلینیک قبول نکرد سونو انجام بده... میگه کاری از دست ما برنمیاد.... صبر کن خونریزیت کم که شد برو ...

زیز دلم حرص و جوش نخور. تحت نظر دکتر زنان نیستی? بفیض خدا هیچی نیست و همه چیز خوب پیش میره

خدا با ما است ❤❤
بچه ها من تازه وارد سیکل پانکچر شدم چی باید بخورم تا هایپر نشم وبرای اینکه تخمکای خوبی داشته باشم با ...

عزیزوو پرویئن خیلی خیلی مهمه گوشت ماهی مرغ سفیده تخ مرغ ! من ورزش میکردم ولی چون درد تخمدان داشتم ادامه ندادم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

عجب بشرایی هستن بخدا مغز ادم سوت میکشه 😡چه راحت هم حرفای مفت میزنن !اصلا توجه نکن برو جایی دیگه 

اینم انسانیتشون 😑

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
هایپر شدید؟! 

نه فقط دوتا تخمک داشتم نمیدونم چرا این همه دل درد وپهلو درد میگیرم الانم اصلا زیاد نمیتونم بشینم یا باید تکیه بدم یا ءرازبکشم،دکتر میگه عادیه نمیدونم شاید إدنم ضعیفه

مهربان خدایم ،دوستت دارم
والا انقدر دارو خریدم قیمت یادم نمیمونه ولی ابووست حدودا ۳۰۰،۴۰۰بود رویال ژلی ۱۰۰  پودر اینفو ...

نه دوسه ماه فاصله ندارم، منتظرم پریود شم برم تو سیکل، پس هیچی دیگه، البته از چند ماه پیش مکمل فمیبیون، ویتامین دی، یدوفولیک، ویتامین ای، میخوردم ولی اینا که دوستان میگن نخوردم