2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
بچه ها وز ۱۲ پریمه این وضعیت کیت تخمکه یعنی چی؟!اینکه دو خط نشده هیچ ولی چرا خط اولش کمرنگه پریروزم ...

یعنی وقتش نیست

یا رد شده یا زوده

بروشور مگه نداره؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز هفتم انتقال هستم بنظرتون با کباب سماق بخورم یا نه?

بخور بابا 

نوش جونت 

همه چی بخور فقط کم.

به غیر از هر نوع افزودنی

سس،نوشابه،هر نوع غذای اماده،چیس ،حتی به نظر من شیر و خامه های پاکتی (تاریخ زیادی دارن)نگهدارنده شون زیادِ

با این لیست بلند بالا اگه چیزی گیرت اومد بخور😂😂😂

سلام دوستان خوبم میشه کمکم کنید من روز ۱۴ دوره رفتم سونو وآندومترم ۷/۷ بود دکتر گفت کمه وداروهام رو ...

عزیزم منم انتقال اولم ۲۰ام دورم بود. دکتر خودش میدونه نگران نباش.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
قربونت برم الهام مهربونم.گوش شیطون کر،یکم بهتر شدم...❤❤❤❤

سارا جان خدا رو شکر که بهتری 

چقدر اذیت شدی ایشالله خدا بهت به زودی دوقلو بده کلی ماچ ماچ شون کنی دلت خنک بشه 👍🙏

دکترم هر چی من میگم میگه باشه من گفتم چون سینم فیبروکیستیک دیگه حداقل ال دی نخورم دکترمم قبول کرد گف ...

چه خوب از این به بعد بشین پشت میز ناهار خوری تون خودت تجویز کن ویزیت هم بزار تو جیبت 👍😉

مگه بعد پانکچر نباید حموم رفت؟؟ منهمون غروب بعد عمل اومدم خونه؛ رفتم یه ساعت نشستم تو حموم؛خودمو سا ...

دیگه ولش کن 😉😂😂😂

من اینجا سوال پرسیدم همه فقط لایک میکنن خب لطفا سوالو جواب بدین

عزیزم هر کی سئوالتون رو بدونه حتما جواب میده

یه بار دیگه تکرار کن ببینم چی بوده انقدر اعصبانیِ شدی😉😊

پرگوریس منظورشِ این ترکیبی از گونال و منوپیوره که همینا رو زدی دیگه... آخه تعجب میکنم والا مگه میش ...

سلام خوبی عزیزم 

من یه سوال دارم 

یه خانمی که تو اون مرکزی که من رفتم ایشونم اومده بودسه بار ای وی اف کرده دوبارشم با رحم اجاره ای و تخمک و اسپرم خودشو همسرش

وموفقیت امیز نبوده حالا یا نگرفته یا قلب تشکیل نشده و

..... 

اینبار بازم پانکجر کرده سنشم ۴۲ هست یه جنین تشکیل شده بوده خوشبختانه 

ولی  ازش سوال کردم که چی شد؟گفت که جنین شناس گفته که شوهرت اشکال اساسی داره😳 گفتم مگه ایشون چک نشده بوده؟ گفت نه تا حالا 

گفتم ماهر جا رفتیم اولین چیزی که گفتن انالیز اسپرم بوده 

چون خیلی خانم نازنینیه و منم دلم نیومد بیشتر بپرسم وخیلی هم ناراحت شدم واسش این همه زحمت و تلاش کرده تا حالا و اینجوری شده 

من الان سوالم اینه که مگه همچین چیزی ممکنه چطور چک نکردن اسپرمو 

یا اینکه آزمایش اسپرم هم دادن ولی اونجا معلوم نشده 

الان جنینو چه جوری بررسی کردن ؟ 

اصلا از فکرم بیرون نمیادهم واسه اون خانم ناراحتم که پس باید چکار کنه؟ 

وهم واسه هممون ناراحتم که پس ممکنه که بعد تشکیل جنین تازه اشکالات مرد معلوم شه؟ 

اگه میدونی کاشکی بهم بگی 

یااز دوستان هرکی میدونه بگه لطفا 

من فکر میکردم آنالیز اسپرم همسر خوب باشه دیگه خیالمون از ایشون باید راحت باشه 

من یکی از فانتزیهام اینه که ان شاالله بعد این بار که بارداربشم جلوگیری نکنم ویه باره ببینم دوباره با ...

عزیزم تو کی انتقال داری؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام خوبی عزیزم  من یه سوال دارم  یه خانمی که تو اون مرکزی که من رفتم ایشونم اومده بودسه ...

گلم انالیز اسپرم حتماااااا باید تو مراکز ناباروری باشه فقط جوابش در این صورت مورد تایید هست، بعد حتما باید ازمایش dfi اسپرم هم داده بشه، اگر این دوتا خوب باشن اسپرم مشکلی نداره،ازمایش dfi اسپرم خیلی خیلی مهمه 

سلام عزیزان ، من فردا به امید خدا و کمک اهل بیت ع انتقال جنین دارم ، اولین انتقالمه چی کار باید بکنم ...

اها دیدمت...

سلام به روی ماهت

بسلامتی و دلخوشی عزیزم انتقال بدی

اولین کار و مهمترین کار آرامش داشتن

ارامش واقعی نه اینکه به ظاهر خوب باشی تو دلت رخت بشورن

دومین کار ۳روز اول استراحت نسبتا مطلقِ یعنی یه نفر باشه برات غذا درست کنه یا خودت از قبل درست کرده باشی و برات گرم کنن بخوری و بخوابی ،

دستشویی رفتن میگن فرنگی باشه اما بودن که ایرانی هم استفاده کردن چیزی نشده

بعد سه روز( تو خونه )گاهی راه برو که خون رسانی به جنین کم نشه

مهم نیست کدوم طرفی میخوابی روی شکم نخواب

جارو برقی و کار سنگین کردن ممنوع

خم و راست شدن ممنوع

اگر کاری هم مجبور شدی بکنی خیلی آهسته باش 

میتونی کمک بگیری از کسی که چه بهتر کار نکن اگ. نه مجبور شدی کار کنی مثلا از کابینت پایین خواستی چیزی ور داری دلا نشو بشین وسیله ت رو بر دار

دیگه ...

هر نوع خوراکی مواد افزودنی ممنوع

و مهم ترین چیز اینه که یبوست نشی

اب گرم ناشتا بخور ،چند تا آلو ، گلابی ، انجیر ،کیوی

کاری به کسی نداشته باش کی چی خورده چی نخورده

همه چی میتونی بخوری فقط به اندازه و کم

لوبیا سبز خوبه،به خوبه ،کمی آناناس یه برش در روز خوبه

غذای نفاخ نخور نزار تو دلت باد بپیچه یا ورم کنه

اروم باش ۱۴روز حالش رو ببر

اولین باره ای وی اف میکنی.؟

گلم انالیز اسپرم حتماااااا باید تو مراکز ناباروری باشه فقط جوابش در این صورت مورد تایید هست، بعد حتم ...

چی هست اون 

وای فکر کنم اونو همسرم نداده 

بعدشم منم همینو میگم هر مرکزی میری حتی ازمایشات نرکز دیگه رو قبول ندارن و میگن که باز باید انجام بدی 

شاید همسر ایشون این ازمایشی که شما گفتی رو انجام نداده 

من تمام دلخوشیم به سلامت بودن همسرمه وگرنه که تخمک خودم اوضاعش خیلی بده ۰۱ هست 

چی هست اون  وای فکر کنم اونو همسرم نداده  بعدشم منم همینو میگم هر مرکزی میری حتی ازمایشا ...

گلم اگر تهرانی ابن سینا انجام بده شرایط ازمایشش مثل همون انالیز اسپرم هست، قبلش باید زنگ بزنی برای دی اف ای اسپرم نوبت بگیری، dfi میزان سلامت خود اسپرم هست، یعنی اسپرم ممکنه ظاهرا سالم باشه تحرک عالی باشه ولی در باطن خراب باشه، الان هم گلم دیز نیست و خودت و نگران نکن شوهرت انجام بده حتما این ازمایش رو