2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046841 بازدید | 684556 پست
سلام به روی ماه همه تون امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشین من بعد از غیبت کبری برگشتم اول از همه ...

ان شالله ک گل پسرتون نامدار باشه و زیر سایه پدر و مادر

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عمل کرد؟از کجا باید فهمید به تخمدان زده یا نه

عزیزم کیست آندومتریوز اگه تخمدانو درگیر کنه تو سونوهات معلوم میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دردهای خیییییییییلی شدید پریودی دارم ولی هیچ وقت نفهمیدم از اون باشه.اینجا کسایی مثل من بودن؟درصد ای ...

عزیزم من موقع پریودی میمردم و زنده میشدم....

بعدش باورم نمیشد پریود بدون دردم دارم تجربه میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دردهای خیییییییییلی شدید پریودی دارم ولی هیچ وقت نفهمیدم از اون باشه.اینجا کسایی مثل من بودن؟درصد ای ...

عزیزم من بعد زایمان اولم که با میکرو و بعد عمل لاپرام بوده چون فکر نمیکردم به خاطر مشکل همسرم باردار بشم، جلوگیری نکردم و دوباره طبیعی باردار شدم.....

از دکتر پرسیدمpcoهم درمان میشه میگه نه تو اگه از اتاق عمل بیای بیرون و بری سونو بازم pcoهستی گفت تا ...

عزیزم با کوتر خیلی بهتر میشه پی سی اوت.....

خب اگه تخمدون بسوزه بعدا مشکلی پیش نمیاد؟بعد تو آزمایش خودم زده AMHبیشتر از 9این یعنی چی

یعنی ذخیرت بالاتر از نه هست....

پایین بیاد به نفعتم هست....

تقریبا یه هفته 

مرسي عزيزم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
شما کدوم دکتر و کدوم بیمارستان رو پیشنهاد میدید ..که هزینه اشم مناسب باشه ... ممنون میشم بگید .فدات ...

والا نمیدونم....

تجربه ای ندارم که بگم فلانی خوبه.....

آنا جون میشه روی جنین بلاست آزمایش ژنتیک انجام بشه به نظرت خوبه این کار؟(با توجه به این که که دی اف ...

عزیزم فکر کنم روالش دقیق همینه باید بلاست بشه البته مطمئن نیستم....

عزیزم فکر کنم روالش دقیق همینه باید بلاست بشه البته مطمئن نیستم....

سلام دوستان لطفا اگه مقدوره راهنماییم کنید.اینجا کسی با رحم اجاره ای مادر شده؟شرایطش چطوره و چقد هزینه کردین.من جنین فریز دارم.و اینکه موقع زایمان چطور میشه؟شناسنامش به اسم خودمون میشه؟

سلام به روی ماه همه تون امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشین من بعد از غیبت کبری برگشتم اول از همه ...

عزیزم خدارو شکرررررررر همه چی ختم به خیر شده.....

قدم نو رسیده مبارک.....

عزیزم نمیدونم از کی نبودی ولی سوگلی و روشنایلو جون به سلامتی زایمان کردن.....

مامان جدیدم زیاد داشتیم حافظم یاری نمیکنه.....

عزیزان چطور میشه از طرازی نوبت زود گرفت

عزیرم تلفنی، برا دو ماه بعد نوبت اول وقت میده.....

برات پیغام خصوصی فرستادم.....

نه گفت رشد جنین خوب بوده ولی دیگه قلبی نیست 

عزیزم ناراحت شدم برات

خدا خودش کمک کنه دلتون آروم بگیره

واقعا اتفاق سخت و ناراحت کننده اییِ که قابل توصیف نیست

فقط دعا میکنم برات خدا خیلی زود و ناگهانی برات جبران کنه دوست عزیزم🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی