2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم من یه آز دیگه تو ذهنمه.....  احتمالا با آز یکی دیگه اشتباه گرفتم....  اینجام روند ...

ممنونم انا جان خیلی لطف کردین 😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
 😭😭😭😭 چرا اسمشو آوردی؟؟؟؟ من تو ترک بووووودم آاااااخ دلم نودل میخوااااااد😭😭😭 اون که کل ...

ببخشید تو را خدا که اسمش آوردم

میخوام از شنبه انتقال بدم

به نظرتون چه غذاهایی املده کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من ماه پیش انتقال جنین داشتم که بتام رفت پایین

بعدش پریود شدم ۱۵هم پریود شدم ازروز ۹پریودی دل درد گرفتم که گفتم برا تخمک گذاری حتما 

ولی بعد اون روز همش دلم درد میکنه امروز روز ۱۷ پریودیم هست ترشح هم دارم خیلی

به نظرتون ترشح و دل دردها برا چیه؟ تیرکشیدن تخمک هم هست

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
سلام بچه ها من ماه پیش انتقال جنین داشتم که بتام رفت پایین بعدش پریود شدم ۱۵هم پریود شدم ازروز ۹پری ...

عزيزم بتات چند بود؟چجوري اومد پايين؟برا من ١٠٤ زده.خيلي پايينه؟بنظرت؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ببخشید تو را خدا که اسمش آوردم میخوام از شنبه انتقال بدم به نظرتون چه غذاهایی املده کنم

😁

گوشت گوسفند بگیر... کوچولو برش بده برای عصاره گوشت

تاس کباب خوبه

رون مرغ با آلو و به خوشمزه میشه

هر وقت هم وقت یا حوصله ای برای آشپزی نیست تخم مرغ آبپز یا خاگینه با نعنا😉

صبحانه هم مربای به بخوری خوبه.... البته نه خالی.... غنی سازی کن.... چهارمغز و پودر جوانه گندم  رو مخلوط کن توش مربای به بریز بخور

آرههههه،به خدا خیلی خوبه،چه فایده داره آخه ناراحت باشیم؟ما باید اول آماده شیم که یه مامان شاد باشیم، ...

آفرین.دقیقا همینه.اول باید به احساس خوب‌برسیم بعدش به آرزوهامون میرسیم.توروخدا بچه هااا منفی نباشییییم.من دارم جون‌میکنم مثبت شم😂خراب نکنین روحیه مو

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آره عزیزم... مطمئن باش همینه... موقعیت جنین مناسب نبوده.... ای قربون اون گردن سفید کوچولوش برم

ممنونم گلم 

حتما همينطوره 😍😍

خداااااايا خودت اين لحظه هاي شيرين رو قسمت تماااام منتظرا كن 

الهي آمين ❤️

عزيزم بتات چند بود؟چجوري اومد پايين؟برا من ١٠٤ زده.خيلي پايينه؟بنظرت؟

عزیزم من نمیگم بتام چند بود و ازاین حرفها

فقط میگم من ازمایش گرفتم میترسیدم پوچ بشه یا نشه

اخرشم نشد همش فکرم ای بودسنو بدم ساک رو نبینن

ولی باز خوشحال بودم ترس هم داشتم

اخرش بعد یه هفته رفتم هیچ نبود

فقط میگم تراخدا شاد باش فکرشو نکن

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
سلام ببخشید من یه سوال دارم. کسی تا حالا با جنین گرید b یا c باردار شده؟ امکانش هست بگیره یا فقط جن ...

اره عزیزم من دیدم با دوچشمام باور کن

پس امیدوار باش

عزیزم من نمیگم بتام چند بود و ازاین حرفها فقط میگم من ازمایش گرفتم میترسیدم پوچ بشه یا نشه اخرشم ن ...

چشم.مرسي عزيزم.ايشالله دل همه منتظرا شاد شه😘😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
چشم.مرسي عزيزم.ايشالله دل همه منتظرا شاد شه😘😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ان شالله 

ان شالله نی نیت بسلامتی به دنیا بیاد