2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
ايزوكسوپرين چيه اناجون؟

برا کم کردن دردها و انقباضات تجویز میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من لاپارسکوپی کردم گفتن دوتا لوله هات بسته هست .عفونت نیست علت بسته بودنش معلوم نیست گفت شاید اصلا م ...

لوله اگه مشکل ساز باشه مهم میشه..... 

یعنی مانع لانه گزینی بشه و محیط رو عفونیو سمی کنه مهم میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدم نوررسیده مبارک انشاالله خوش قدم باشه ...انشاالله انشاالله🙏🙏🙏🙏😍😍

دوستان کی زایمان کرده بش تبریک میگین؟من همش تو فکر لاله و روشا هستم خبری ازشون نشد؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستان عزيزم به لطف خدا من ديروز زايمان كردم، ٣٦ هفتگي. دخترم و خودم خوبيم، براي همه منتظرا اين لحظه ...

عزیزمممم قدم نو رسیده مبارک باشه. خدا را شکر که جفتتون خوب هستید . دست راستتون زیر سر ما 💋💋💋💋❤❤❤

خدا با ما است ❤❤
عزیزمممم قدم نو رسیده مبارک باشه. خدا را شکر که جفتتون خوب هستید . دست راستتون زیر سر ما 💋💋💋💋❤❤❤

کی زایمان کرده عزیزم؟من هر چی میرم رو پیامش نمیاد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ميكن قلب جنيني يك و نيم ميلي سوراخه كسي تجربه داره جي كار كرده

عزیزم من سر در نیاوردم..... 

ایشالله که مشکلی نیست..... 

استرس کيفيت تخمک رو خیلی خیلی میاره پایین حتی تخمک و پوک میکنه 

باران بهاری جون من استرس زیادی نداشتم از لحاظ تغذیه هم همه ی چیزای مقوی رو هم خودم هم شوهرم میخوریم اما نمیدونم چرا این شکلی شد..

من دفعه اولم بود واز نظر آزمایشا و دکترم مشکلی نداشتم فقط کم کاری ترویید داشتم،ولی خودم دوس دارم مطم ...

عزیزم خوب منم اولش مثلا بدون مشکل بودم و فقط همسرم مشکل داشت..... 

اما بعدش شدم کلکسیونر..... 

تا بررسی نکنن نمیتونن با یقین بگن مگه خدا هستن؟ 

عزیزم خوب منم اولش مثلا بدون مشکل بودم و فقط همسرم مشکل داشت.....  اما بعدش شدم کلکسیونر.....& ...

آنا جون من چه بررسی های باید انجام بدم؟! البته میدونم دکترم قبول نمیکنه که من بررسی بشم.شما چیکارکردی که مشکلت معلوم شد؟!

عزیزان  چندتا سوال داشتم..۱ـآزمایش ایمنی وانعقادی ،آزمایش خونه؟! هزینه اش چقدره؟! شرایط خاصی دا ...

عزیزم بله آز خونه....

والا هزینش تو آزمایشگاهی مثل نيلو حدودای یه تومنی هست شایدم بیشتر اما بعضی دوستان اخیرا مراکز دولتی انجام دادن مناسب‌تر شده..... 

شرایط خاصی نداره بهتره یه ماهی بگذره از سیکل قبلیت..... 

حداقل دو هفته از آخرین داروی انعقادی بگذره.... 

روز قبل آز گوشت نخوری..... 

پروتکلی که گفتی نمیشه گفت خوبه یا بد چون بستگی به این داره دکترت چه نوع سیکلیو برات مناسب بدونه..... 

عزیزم میشه بگی آز دی اف ای چطوری هستش؟! چجوری؟ از کجا ؟ ازچی گرفته میشه؟! هزینه اش چقدر شده؟!

از نمونه اسپرمه و حتما باید مرکز ناباروری انجام بشه و شرایط مثل آز اسپرمه..... 

هزینشم کسایی که اخیرا انجام دادن بهتر میتونن کمک بکنن..... 

عزیزم بله آز خونه.... والا هزینش تو آزمایشگاهی مثل نيلو حدودای یه تومنی هست شایدم بیشتر اما بعضی دو ...

این داروها برای قبل از سیکل پانکچر هست برای تقویت تخمک..یعنی کسی نبوده تا حالا ازاین داروها استفاده کرده باشه؟!! آیا

دور شکمم قبل عمل زیاد شده بود.الان نرمال شده تا حدودی.اخه مایعات نمیمونه تو شکمم که بخام کنترل کنم ب ...

عزیزم تو حواست به علایمت باشه.... 

اگه میبینی حالت بهتر نمیشه کاش بری تحت مراقبت باشی.....