2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
عزیزم من مکمل سر خود به هیچ کس توصیه نمیکنم.....  خنک نگه داشتن ب ی ض ه رو جدی بگیره....  ...

ممنون انا جان ، سعی میکنم یه دکتر خوب وقت بگیرم برم تهران 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نمیدونم انا جان ، چون تو شهرمون دکتر خوب اورولوژی نداریم رفتیم رویان ، اونجا هم ازمایش خاصی ننوشتن ف ...

عزیزم از آزش گفتم به نظر میاد عفونت داره چون گلبول سفید تو نمونه اسپرم قاعدتا باید یا صفر باشه یا نهایت بین صفر و یک فکر کنم برا همسرت بالا بود..... 

اینو بررسی کنین چون ممکنه با یه درمان ساده شرایطش بهتر بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من هنوز دلم ورم داره انگار ..تخمدان چپمم درد میکنه ..چون سطحیه و یه خورده بالاس .. لطفا بگین ...

رویا جون فکرکنم طبیعیه این درد کوچولو..

واسه من انگار از معده به پایینو دارن میکنن بندازن بیرون.

تمام صورتم لک و کک ومک شده از دیشب.

ببخشید ولی هرچی اب میخورم مستقیم میاد بیرون.معده و روده م هیچی جذب نمیکنه دیگه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم اولیو که کاریوتایپه نفهمیدم داخل پرانتز چی نوشته.....  دومیم که فقط یه جهش تو mthfr داری ...

انا یعنی شما هم یه جهش داشتین دقیقا مث مال من یا برا شما خغیف تر بود.و ب6و...رو چند ماه مصرف کردین

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
آنا جون من بخاطر اینکه فیبروکیستیک بودم می خواستم رحم اجاره کنم ولی رفتم امروز پیش دکترم گفت می تونم ...

عزیزم خوب از دوستان بودن کسایی که با شرایط مشابهت مامان شدن..... 

نگران نکن خودتو عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رویا جون فکرکنم طبیعیه این درد کوچولو.. واسه من انگار از معده به پایینو دارن میکنن بندازن بیرون. ت ...

عزیزممم

الهی که زود خوب میشی

فقط این رژیم پروتئینو میدونم که داری ولی ترک نکن 

دوستان عزيزم به لطف خدا من ديروز زايمان كردم، ٣٦ هفتگي. دخترم و خودم خوبيم، براي همه منتظرا اين لحظه ...

قدم نو رسیده رو تبریک میگم انشالله خداروشکر بخیر خوشی بغل گرفتی عزیزم 🌹❤️😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم از آزش گفتم به نظر میاد عفونت داره چون گلبول سفید تو نمونه اسپرم قاعدتا باید یا صفر باشه یا نه ...

خدا خیرتون بده ، چشم حتما پیگیری میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
يعني بچم سقط شد؟؟؟توروخدا دعام كنين چيزي نشده باشه الان اومدم مركز سونو شم

انشالله که خیره عزیزم 🤲

توی آی وی اف مگه لوله مهم هست? من چون لوله هام بسته هست آی وی اف کردم

نه عزیزم مهم نیست..... 

سلام من برا من ۹ تا جنین تشکیل شده ۴گرید a و ۵ گرید b

عالیه ان عزیزم انتقالت برای کی افتاده ؟؟ برای پروستروژنت چی گفتن ؟

عزیزممم الهی که زود خوب میشی فقط این رژیم پروتئینو میدونم که داری ولی ترک نکن 

مرسی عزیزمم.همین طور مایعات و سفیده میخورم از صبح...خیلی درد بدی داره.خدارو شکر که شما گرفتارش نشدی.درد چندشیه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی سارا جون دعا کن برام....خدا رحمتشو شامل هممون کنه  جنینای تپلتم منتظرتن مامان جون

عزیزممم انشالله که شامل حالتون میشه مثبت باش گلم 😍🥰

آنا جون امروز پرسیدم گفت انجام دادی .دخیره ات ۸ من پلی کیستیکم

پس عزیزم از همین الانرژیم هایپری جدی رعایت کن..... 

آب زیاد.... 

سفیده تخم مرغ.... 

گوشت و مرغ و ماهی.....