2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
بچه ها من از دادم منتظرم جواب بدن تا يكساعت ديگه.برام دعا كنيد ابجيا😢😢😢😢

به لطف خدا حتما مثبت ميشي نگران نباش زودترم به ما خبر بده عزيزم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها دكتر من گفته اول پري بيا تا داروهاي لازم واس انتقال شروع كنيم انشالله انتقال همون سيكل به كمك ...

عزیزم ممکنه سیکل کوتاه بدون ال دی باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من خیلی خیلی فکر کردم با خودم،تصمیم گرفتم چهل روز چله ی شادی و امیدواری بگیرم،نتیجه هرچی شد ش ...

آفرین بهت مامان شاد و شنگول..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.من تا صفحه ۲۳۰۰ خوندم .خب خیلی چیزا یاد گرفتم از این تاپیک.من شوهرم دوماه پیش تو آزمایشگاه معمو ...

سلام عزیزم.... 

آندوتریوزو دکتر زنان تشخیص میده اما معمولا دکتری که تو این زمینه زیاد کار کرده بهتر میتونه تشخیص بده..... 

برا منو دکتر زنان کلینیک آندومتریوز تشخیص داد..... 

انا جون من چندروز دیگه داروهامو شروع میکنم قطعا میخوام جنین هام فریز شن چون این ماه شرایط انتقال ندا ...

عزیزم اگه بنویسه که عالیه اما بعید میدونم بنویسن..... 

اما من شخصا اگه به عقب برمیگشتم حتی مجبور میشدم بدون نسخه و آزاد انجامشون میدادم..... 

ترانه جون ميدوني من اونجا سر وكلّه شكستم كه من نميخوام جلوگيري كنم و ال و بل اون دكتر بيچاره هم ...

به نظرم نباید تو انتخاب نوع سیکل دکتر رو تو منگنه گذاشت مگر اینکه واقعا اطلاعاتتون در حدی باشه که بدونین سیکلی که دکتر براتون درنظرگرفته مناسبتون نیست..... 

نپرسيدين جنين ضعيف يعني چي؟؟ منظورشون از ضعيف چي بود؟

براساس سرعت تقسیم سلولی جنین و شکل تقسیمات میگن که خوبه یا ضعیفه.. اونارو دسته بندی میکنن البته بنظر من اینا همش یجوری توجیه هستش وگرنه اگه خدا بخواد همه چیز درست پیش میره .مال من دوتا انتقال دادن البته بیشتر از اینم نداشتم که انتقال بدن 😀 که گفتن کیفیتش B بوده ..حتی کیفیت درجه C روهم انتقال میدن چون بوده کسایی که بااین کیفیت باردار شدن ولی درصد کمی پس همش دسته تقدیر عزیزم الکی خودتو درگیر این کیفیت نکن من توی کلینیک خانوم رو دیدم که مریض دکتر من بوده و با وزن ۱۲۰ کیلو با یدونه جنین کیفیت B باردار شد والان بارداره بعداز ۱۸ سال ناباروری...

اناجون من با اينكه لاغرم و دكتر زنان بهم متفورمين نميده ولي قند خونم روي ٩٨ هميشه، به مظرتون ميتونه ...

به نظرم با غدد مشورت کن..... 

سلام آنا جان خوبي عزيزم من ديروز رفتم سونو ان تي الحمدالله همه چي گفت خوبه فقط گودي زير گردن  ...

عزیزم نگران نباش..... 

اگه جای نگرانی بود دکترت میگفت..... 

نهایتش سلفری هم انجام میدی و خیالت راحت‌تر میشه..... 

جنسیتم زودتر میفهمی.... 

همه همینو میپرسن چرا بخیه های سزارینم

عزیزم خوب جدیدا در جریان سزارین نبودن..... 

ضمنا هما دوستان که همه پستارو نخوندن و در جریان نیستن..... 

از طرفی چون همه دارن برا مامان شدن تلاش میکنن آخرین چیزی که به ذهنشون برسه سزارینه..... 

خودم قربانی بی بی زدنم 😁🤣

خوب سر خودتم گرم میشه دیگه..... 

چه دارويي داد برا تقويت تخمك، دكتر خنگ من اصلا معتقد نبود تخمك ميتونه تقويت بشه😐 شما از چن تا تخمك ...

شما کجا هستی؟! 

من اینوفولیک،Fertile CM و دوفاستون مابقی خورده ریزه ها که سرجاشه اینا اصلی بوده،حالا خورده ریزه ها اسیدفولیک،D،ژل رویال جنسینگ،E

من دفعه اولم چون عجله کردیم البته ب دستور پزشک گیج همسرم من اصلا تقویت نشدم ورو تخمک من کار نشد باعث شد که از ۱۳ تا تخمک ۷ تا خوب باشه که اونم لقاح دادن ولی ۲ تا بیشتر نشد جنینامون اونم با کیفیت B که اونم بچه نشد برامون ..حالا بعداز این مدت زحمت دوباره رفتیم سراغش ومن دارو میخورم ب امید اینکه تخمکام کیفیتش بالا بره و جنین زیادی برامون تشکیل بشه وبا کیفیت بهتر که انشاءالله ماهم بتونیم نی نی دار بشیم. برام دعا کنید من از اول باید هزینه کنم ،وقت بزارم دوباره این همه هورمون بزنم تا از اول پانکچر بشم.شما وضعیتت درچه حاله؟! کدوم مرحله ای؟ چندتا جنین داری؟!

از همون نمونه اسپرم گرفته میشه اگه دکتر بنویسه همزمان با آزمایش اسپرم هزینش دقیق یادم نمیاد عزیزم

ممنون عزیزدلم،میترسم از انجام دادنش،اگه بد باشه نتیجه راه چاره ای هست!؟

سلام بچه ها عملم ساعت یک تموم شد اوردنم تو بخش انقدر بالا اوردم اون یه ذره سوپی که خوردمو 😷😷 د ...

عزیزم خیلی مراقب خودت باش..... 

ایشالله به خیر بگذره.....