2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها میشه منو راهنمایی کنید👋👋👋👋 میخوام شنبه برم دکتر زنان بگم برام ازمایش انعقاد و ایمنی بنوی ...

من هم بیمه م با شما یکیِ 

دکتر کجا میری؟

حدود یک هفته اماده میشه

بستگی داره بخوای CD مارکرها رو هم برات بنویسه یا نه چون اونا یکم گرونن

مثلا من رفتم دکتر  بهم گفت فقط اینا .... کافیه و CD ها ر‌و ننوشت

اما خودش اتوماتیک بعد انتقال انوکسا میده و اسپرین هم از قبل میخورم

بیمارستان بقیة الله و مسیح دانشوری و طالقانی دارن

سی دی مارکرها رو طالقانی داره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من هم بیمه م با شما یکیِ  دکتر کجا میری؟ حدود یک هفته اماده میشه بستگی داره بخوای CD مارکرها ...

گلم من تحت نظر چوبساز هستم ولی شنبه احتمالا برم پیش دکتر اذنب اون واسم بنویسه ، کرمانشاه جایی سراغ ندارید که اونجا برم؟ ازمایشگاه رفرانس جوانشیر فکر کنم داره ،هزینه شو میگی خانومی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بله مهمِ  تو لوله ها سیمان که گیر نمیکنه بسته باشه بلکه بر اثر یه عفونت ملتهب شده و کارایی مَ ...

من لاپارسکوپی کردم گفتن دوتا لوله هات بسته هست .عفونت نیست علت بسته بودنش معلوم نیست گفت شاید اصلا مادرزادی باشه .بعد دکتر کلینیک گفت ما اصلا کاری با لوله ها نداریم مستقیم توی رحمت میکاریم . نمی دونم چرا میگید لوله ها مهمه ??

خدا با ما است ❤❤
رها ناراحت شدم دختر جان خدا کمک کنه دوباره تو سیکل بیای و سری بعدی بهت دوقلو بده حسابی برات جبران ب ...

سلام عزیزم ممنون از دعاهات ، اره عزیزم من ازمایشم کامل بود ، عکس رنگی و هر مدل ازمایشی که بود انجام دادم خداروشکر همه چی خوبه ، وضع شوهرم جالب نیست ، بشدت استرسیه ، حتی روز ازمایش نتونست نمونه بده از استرس زیاد اخرش مجبور شدن عملش کنن ، واسه همین به وضعیت جنین ها امیدی ندارم ، من ۲۰ تا تخمک داشتم که گفتن ۱۲ تاش عالین ولی ۵ تا جنین برام تشکیل شد ، الان ۳ تا دیگه فریز دارم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ازمایش ایمنی و انعقادی به جنین مربوط نمیشه  برای این آزمایش رو میدن که جنین سقط نشه  حال ...

من دفعه اولم بود واز نظر آزمایشا و دکترم مشکلی نداشتم فقط کم کاری ترویید داشتم،ولی خودم دوس دارم مطمئن جلو برم وبدونم که بدنم از درون مشکلی نداره، عکس رنگی یا هیسترو نشدم چون دکترم نخواست  گفت نیازی نیست حتی بعد منفی شدن میکرو گفت که نیازی نیست چون همسرم ضعیف هستش میگن بخاطر اونه قبول نمیکنه که من بررسی بشم ،منفی بودن میکرو رو هم گفت جنینات ضعیف بودن، بدن خودت خوبه..حالا بعداز پانکچر اولم فهمیدم که تخمکام ضعیف هستن نمیدونم والا الانم دارو مصرف میکنم تا وارد سیکل بشم دوباره از اول باید کلی وقت وهزینه بکنم ...

اگر دیدی تهوعت بند نمیاد بیمارستان برو چون برای من کم بود گفتن اگر ادامه داشت یا شکمم درد شدیدی داشت ...

باشه .مرسی ..تا ۱۲ صبر میکنم.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚