2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترانه جون ميدوني من اونجا سر وكلّه شكستم كه من نميخوام جلوگيري كنم و ال و بل اون دكتر بيچاره هم ...

ببین فکر نکنم خیلی مهم باشه،چون در نهایت دکتر تو سونو میبینه وضعیت فولیکولا چطوره اگه خوب باشه پانکچر میکنه 

سلام بچه ها عملم ساعت یک تموم شد اوردنم تو بخش انقدر بالا اوردم اون یه ذره سوپی که خوردمو 😷😷 د ...

سارا خدا رو شکر تموم شد رفت پی کارش، چند روز دیگه بدنت به حالت عادی برمیگرده راحت میشی

هنوز تو فکر اون خانومه ام که سه قلو زایمان کرد، خوشبحالش😊😊😊نپرسیدی جنیناش فریز بودن یا فرش؟ مشکلش چی بوده

عزیزم فردا میگن چندتا جنین شده...😁😁 ای جانم.بهت میگم فردا.فکرنکنم گریدشون مهم باشه اصلا..فقط خدا ب ...

خسته نباشي، مباركه، نگفتن كي بري برا انتقال؟

منظورم گريد نينياي اون خانوم لاغره سه قلويي بود😅 با خودم گفتم لابد گريدشون بالا نبوده كه سه تا انتقال دادن

...
گلم من پرسیدم گفت واسه سقط مکرر و کسایی که چندبار ای وی اف منفی داشتن باید ازمایش انعقادی و ایمنی بد ...

ولی عزیزم من خودم گفتم برام نوشت، ضرر که نداره آزمایشه دیگه، حداقل آدم‌هی تو‌دلش “نکنه نکنه ....” نمی کنه😜😜😜 و با اطمینان بیشتری پیش میره، بعد هم از کجا معلوم ، اگه خدایی نکرده اینا مشکل داشته باشه چی

چه عالي چه ايده خوبي ايشالا نتيجشو بگيري بي زحمت جاي منم برقص من رقصم خوب نيست😂😘😘

منم رقصم خوب نیس در حد شلنگ تخته😂تو خیابونم هندزفری میذارم گوشم پیاده روی میکنم با آهنگ شاد بعد خودم میترسم یهو قر بدم ناخودآگاه😂😂😂البته گاهی از این کارا میکنما😂

سلام بچه ها عملم ساعت یک تموم شد اوردنم تو بخش انقدر بالا اوردم اون یه ذره سوپی که خوردمو 😷😷 د ...

خداروشکر که حالت خوبه عزیزمم ای جانمم خوش خبر باشی فردا🥰❤️🤲🤲

حالت تهوعت بخاطر بیهوشی بوده نگران نباش برای منم پیش اومد دکترم گفت بخاطر بیهوشی و داروهایی که زدن بوده !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
منم رقصم خوب نیس در حد شلنگ تخته😂تو خیابونم هندزفری میذارم گوشم پیاده روی میکنم با آهنگ شاد بعد خود ...

اورین😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سارا خدا رو شکر تموم شد رفت پی کارش، چند روز دیگه بدنت به حالت عادی برمیگرده راحت میشی هنوز تو فکر ...

اره گلم خداروشکر

نتونستم سوال بپرسم.تنها شدیم خودش یه جمله گفت که منم ای وی اف بودم.نترس 😁

بعدش دیگه دوستاش اومدن پیشش پرس و جو نکردم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خسته نباشي، مباركه، نگفتن كي بري برا انتقال؟ منظورم گريد نينياي اون خانوم لاغره سه قلويي بود😅 با خ ...

اهااان ..ببخشید خنگ شدم از دست این داروها

محیاجان فکرکنم گریداش پایین بوده.چون اینجا گریدای بالا رو فقط یه دونه انتقال میدن.چون دکتربه من گفت گریداشون خوب باشه فقطططط یه دونه...

هایپرشدم.رفت دوماه بعد انتقالم😣

خداروشکر که حالت خوبه عزیزمم ای جانمم خوش خبر باشی فردا🥰❤️🤲🤲 حالت تهوعت بخاطر بیهوشی بوده نگران ...

قربونت برم الهام نازم

اره فکرکنم از بیهوشیه

خیلی حال بدیه

مهیا من قبل وبعد انتقال دکتر بهم تتراسایکیلین داده روز پانکچر هم به بچه هایی که انتقال هم داشتند &n ...

نازنين جان تازه سيكل قبل برا پانكچر كلي داكسي و آزيترو خوردم و سيكل قبلترش واس عكس رنگي كلي داكسي، عاخه چقدر مگه ميشه انتي بيوتيك خورد؟!! هرماه كه نميشه خب كار درستي ني فك كنم

واس همين ميخوام صبر كنم اگه گلوم خوب نشد حداقل برا انتقال انتي بيوتيك بدن بيوفته رو هم

@تورك_آنا

@هاانا

هاناجون شمام انتي بيوتيك داشتين موقع انتقال؟

...
بچه ها دكتر من گفته اول پري بيا تا داروهاي لازم واس انتقال شروع كنيم انشالله انتقال همون سيكل به كمك ...

چه جالب بودن ال دی یهو رفتی واسه انتقال اصلی...منم فردا روز 2 پری دومم هست باید برم ببینم چی میگه...احتمالا ال دی شروع کنه برام.