2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047014 بازدید | 684567 پست
عزیزم سونو ان تی گفت شاید دختر باشه و سونوی آنومالی ک ۱۸ هفته رفتم گفت دختره و من اکوی قلب جنین داشت ...

عزيزم خدا برات حفظش كنه و سلامت بيات بغلت

پس خطاش خيلي كمه تو ان تي  

من ديروز رفتم و گفت ب احتمال زياد پسره 

راضي هستم ب رضاش ان شاءالله سالم و صالح بغلش كنم 

خيلي خيلي براي دوستان اون لحظه دعا كردم ان شاءالله قسمت تك ب تكشون بشه الهي آمين 💖

بچه ها من خیلی خیلی فکر کردم با خودم،تصمیم گرفتم چهل روز چله ی شادی و امیدواری بگیرم،نتیجه هرچی شد ش ...

چه عالي چه ايده خوبي ايشالا نتيجشو بگيري بي زحمت جاي منم برقص من رقصم خوب نيست😂😘😘

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۱ساله منتظرم .هر روزم داره سخت تر میشه . با خودم میگم یکی از فاکتورای بدنت جور نباشه نمیشه یا ن ...

مگه دست فاكتوراي بدنه؟؟ وقتي خدا بخواد بده فاكتور ماكتوراي بدن چيكارس؟ مگه فاكتوراي بدن يكي دوتاس بشه كنترلش كرد؟ اصلا ميلياردها فاكتور بدني وجود دارن كه ما از وجودشون بيخبريم چه برسد كه بخواهيم نقشي توشون داشته باشيم!!! بيخيال اين چيزا، فقط تلاش در حد ممكن البته با چشم دوختن به مسبب الاسباب، ايمان به رحمتش و دعا و دعا و دعا، انَّ الدعا يَرّدُالقضا لَو اُبرِمَ اِبراما، همانا دعا به درگاه الهي قضا و قدر را برميگرداند (تغيير ميدهد) حتي اگر محكم شده باشد، فاكتورا هم در حد همون چك كردن اندومتريوز و ايمني و انعقادي و اصلاح تغذيه، ديگه نميشه دنبال چيز ديگري بود،، دوست گلم اينا رو به خودم گفتم فكر نكني به شما جسارت كردم، خودم بيشتر از همه لازم دارم بشنوم تا يقين به رحمت الهي و ارامش و اميد همراه هميشگي اين روزهام باشه، انشالله همه اين سختي ها به شيريني فرزند به زودي تبديل به خاطره خواهد شد،، باور كن ميبيني ملّت با تيروييد داغون حامله ميشن بعدش تازه ميرن دارو ميخورن يا ميبيني با وجود مشكل خاصي يا بيماري هاي حاد و سنگين باردار هم شده و سالم و سلامت هم به دنيا آورده،، انتظار خيلي سخته قبول دارم ولي حساس شدن رو بدن، خودش كم دردسري نيس، بايد لاجرم بيخيال شد نه حساس و فقط از خودش خواست

خدايا در بارگاه عظمت تو هيچ نيست كه نگاهي به دل هاي منتظر بندازي تورو به رحمتت قسم بهمون رحم كن و از انتظار نجاتمون بده عهد ميبنديم در وهله اول اطاعتتو بكنيم همه عمر  و همچنين هم خدمت بنده هاتو بكنيم تا آخر عمر

...
مگه دست فاكتوراي بدنه؟؟ وقتي خدا بخواد بده فاكتور ماكتوراي بدن چيكارس؟ مگه فاكتوراي بدن يكي دوت ...

آمين

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عکس رنگی که بخیه نداره

همه همینو میپرسن چرا

بخیه های سزارینم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام خانما دکتر به من گفته ای یو ای انجام بدم خودم تنبلی دارم شوهرمم یکم ضعیفه هفت ماه پیش سقط داشتم ...

بستگی به شدت مشکل همسرت داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خوشومدی انشالله بزودی زود با خبر بارداریت مارو هم خوشحال میکنی 😍😍😍😍

ممنون عزیز دلم منکه حالا تازه باید وارد سیکل بشم از اول وپانکچر بشم چون جنین ندارم دوباره باید هی برم وبیام،خسته شدم....ببخشید که دیر جواب دادم متوجه پیامت نشدم گلم..من چون نمیشناسم شما رو نمیدونم که مشکلت چیه ولی انشاءالله که  خدا حاجت دل شما روهم بده و دلت همیشه شاد باشه...😘

ممنون عزیز دلم منکه حالا تازه باید وارد سیکل بشم از اول وپانکچر بشم چون جنین ندارم دوباره باید هی بر ...

ممنونم عزیزم همه ماهم این مراحل رو رفتیم نگران نباش انشالله کلی جنین تپل مپل برات تشکیل میشه و بعدش مامان میشی 

من اگه خدا بخواد دو سه هفته دیگه برای انتقال جنین فریز قراره برم 

خداجونم شکرت       
وای الان اناجان منو میکشه بساط راه انداختم    

کار خوبی کردی عزیزم.....

سرشونو گرم کن بی بی نزنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جان امروز هرروز دیگه ایی ناامید ترم حالم اصلا خوب نیست .دیروز شوهرم واقعا دلمو شکست نمیدونم ...

باور کن ملودی حرف شوهرت درسته

و من ایمان دارم که بزودی و طبیعی باردار میشی

چون دلت شکسته و خودت و شوهرت نا امیدیضمن اینکه درمان رو رها میکنین

عزیزم من خیییلی رعایت میکردم بخاطر پی سی او و مشکلات دیگه

بی ام آیم ۲۲ هست که عالیه

چیپس و پفک و لواشک بیرون نسکافه قهکه ترشی سوسیس کالباس و .... نمیخوردم

ولی هر روز بدتر

چقدر آزمایش

چقدر دارو های بیخود

اما این ماه رها کردم

تا دلت بخواد پفک خوردم

جات خالی پیتزا ۸ تومنی خوردم

حالا میبینی ان شالله بزودی مامان میشم

ببین اینها بهانه اس برای روزگار و تقدیر

بالاخره باید گردن یه چیزی بیوفته که باردار نمیشیم

نمیدونم معنویاتت چطوریه

به دعا و ائمه اعتقاد داری یا نه

یه دعایی که حالتو خوب میکنه انتخاب کن و بخون

زیارت عاشورا مثلا

نذر صلوات

استغفار 

چله های مختلف

عزیزم این شعرو ببین خیلی زیباست

باید رها کنی تا به بهترین تقدیر برسی:

کارسازِ ما له فکر کار ماست

فکر ِ ما در کار ما آزار ماست

رها کن

برو تفریح

گردش

لاک بزن

رنگ بذار

لباس خوب

به خونت برس

غذاهای جدید

از هر‌چیزی که لذت میبری

عبادت بدون توقع

هر کسی عبادت خالصانه ی خود را برای خدا بالا بفرستد خداوند هم بهترین تقدیرش را برای او نازل میکند

حضرت فاطمه س

عبادت برای خود خدا بکن بدون انتظار بچه یا ...

من میدونم خیلی زود میای میگی مامان شدی

خدا میخواد مارو رشد بده تا بچه های خوبی تربیت کنیم

چون ظرفیت رشد انسان های بزرگ رو داریم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812