2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سلام انا جان امروز هرروز دیگه ایی ناامید ترم حالم اصلا خوب نیست .دیروز شوهرم واقعا دلمو شکست نمیدونم ...

خب ملودی جون زمان بده گناه داره همسرت

بزار چند ماه بگذره.از زندگیت و در کنار همسرت لذت ببر

من پارسال مرداد ک رفتم دیگه ولش کردم انشاله دی برم اونم شاید.خودم نرفتم و بی خیال بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمت راستي برا ديروز و سمت چپي برا يك ساعت پيشه.امروز روز ١٣ امه.اميدي هست؟فكر كنم بتام خيلي پايينه

عزیزم اصلا خودت رو بابقیه مقایسه نکن بدن هر کس یه جوره خوشحال باش که شکرانه ی نعمتی باشه که خدابهت هدیه کرده من خواهر شوهرم بی بی چک اصلا براش خط نمی انداخت وبارداربود والانم گلش بغلشه

استرس برات سمه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
راستي كسي ميتونه كمك كنه بهم من دوماه ديگه انتقال دارم برم الان خون بدم براي اين غلطت خونم اشكال ندا ...

من شنیدم خون دادن کمکی به غلظت خون نمیکنه

از طب سنتی کمک بگیر.... البته از یک تحصیلکرده حرفه ای

بچه ها دكتر من گفته اول پري بيا تا داروهاي لازم واس انتقال شروع كنيم انشالله انتقال همون سيكل به كمك خدا، حالا ميخواستم سوال كنم اين چه مدل انتقاله؟ قبل از شروع پري امپول نداده و قبلشم ال دي اينا نداشتم، نچراله؟؟ بعيد ميدونم نچرال باشه،، كسي همچين مدل انتقالي داشته؟؟؟

يه سوال ديگه

بعد از انتقال جنين هم انتي بيوتيك تجويز ميكنن؟؟

...
عزیزم به نظرم زنگ بزنی بپرسی بد نیست.....  البته حتما تا الان هر کاری باید انجام میدادی دادی.. ...

مرسی عزیزم،زنگ زدم همون روز یکم منشیش دعوا کرد ولی گفت فردا حتماااااااا بده،دیروز دادم آزو،توکل به خدا

عزیزم اصلا خودت رو بابقیه مقایسه نکن بدن هر کس یه جوره خوشحال باش که شکرانه ی نعمتی باشه که خدابهت ه ...

مرسي از مهربونيت عزيزم.ايشالله كه همينطوره😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
اينو براي كسايي مينويسم كه خيلي دلشون پر درده و احساس ميكنن خدا اونارو نميبينه و نااميد هستن  ...

عالى بود گلفام عزيزم🌸💕مرسى از اينكه بهمون گفتى تا حواسمون بيشتر از هميشه به روزاى سخت باشه كه حتما خيرى درش هست كه شايد همون موقع متوجه نباشيم اما حكمتشو بعدها خواهيم فهميد🙏🏼

واقعا من به اين نتيجه رسيدم كه بچه ها به خاطر اينجور مشكلها خودخورى نكنين و ناشكرى نكنين چون خدا بدترشو تو زندگى آدم پيش مى ياره كه روزى ١٠٠٠ بار آدم مى گه كاش فقط مشكلم نداشتن بچه بود كاش دردم فقط ميكرو بود كاش كاش كاش

مشكلى كه هممون مى دونيم فقط با صبر و تلاشمون جواب مى ده 

من با تك تك حرفهات موافقم گلفام چون واقعا ناشكرى كردن و ناراحتى دردى از دردهارو كم نمى كنه بد وبدترش هم مى كنه

فقط و فقط بايد اميدوار باشيم حكمت خدا با خواسته ماها يكى باشه ايشالا براى تك تكمون همين باشه🙏🏼🌸

بچه ها دكتر من گفته اول پري بيا تا داروهاي لازم واس انتقال شروع كنيم انشالله انتقال همون سيكل به كمك ...

به من قرص جلوگیری داده از امشب شروع میکنم ولی خب حتما بسته به شرایطم داده چون پریودم نامنظمه ۱۷ روز یه بار پریود میشدم این آخریا،به شماام حتما لازم نبوده که ندادن  

بچه ها من خیلی خیلی فکر کردم با خودم،تصمیم گرفتم چهل روز چله ی شادی و امیدواری بگیرم،نتیجه هرچی شد شد،دست من نیست پس بهتره از مسیر لذت ببرم به جای استرس،شماام بیایید باهم شادی کنیم😅

آهنگای شاد نوستالژی هر روز همراه با قر😂و روزی یه کار که شادی داشته باشه

با خودم میگم این مسیرو باید طی کنی حالا میتونی با گریه زاری بری جلو یا امیدوارو شاد باشی،انتخاب با خودته  

سلام انا جان امروز هرروز دیگه ایی ناامید ترم حالم اصلا خوب نیست .دیروز شوهرم واقعا دلمو شکست نمیدونم ...

ملودى عزيزدلم مردها خيلى موجودات حساسترى نسبت به ما هستن

تو يه زنى و بايد خيلى قوى باشى تا همسرت از غصه درونت خيلى باخبر نشه 

مطمين باش اونا زودتر از ما مى شكنن 

خدا شاهده بار اول كه منفى شدم همسرم گريه كرد وقتى از سركار اومد خونه با اينكه دلم خيلى گرفته بود بهش گفتم فداى سرت چرا ناراحتى؟

اينقدر قوى هستم كه با اين بادها نلرزم تو هم قوى باش تا با هم دوتايى تا تهش بريم حالا هر چند بار هم بخواد بشه بايد بهم قول بديم تو اين راه كم نياريم

الان هم حرفم بهت اينه عزيزدلم كه شاد باش روحيتو بالا ببر يه سرى كارهاى دوتايى كه به جفتتون روحيه مى ده انجام بده شك نكن بعد از يه مدت دلش آروم مى شه و دوباره باهات همراه مى شه عزيزم🙏🏼🌸

سلام.من تا صفحه ۲۳۰۰ خوندم .خب خیلی چیزا یاد گرفتم از این تاپیک.من شوهرم دوماه پیش تو آزمایشگاه معمولی آزمایش اسپرم داد که مشخص شد تعداد خیلی کمه درحد سه میلطون که دکتر اورولوژ ‌میگفت تقریبا صفره و تحرک آ و ب صفر و تحرک سی ۸درصد.که فکر کنم بدر نمیخوره اصلا.مورفولوژی هم زده بود ۴ درصد که زده نرمال.میدونم اگه تو آزمایشگاه تخصصی این آز رو تکرار کنه تموم این ارقام کمتر هم میشه.بعد از آز دکترش تشخیص واریکوسل شدید سمت راست داد که خودس رفت سونو از بیضه ها هم انجام داد چون دکترش بر اش ننوشته بود اما واسه محکم کاری سونو داد که مشخص شد واریکوسل دوطرفه شدید داره .تقریبا دوماه پیش هم عمل شد حالا هم داره ویتامین ای و کیوتن و پنتوکسی و کارنیتین و زینک پلاس میخوره به تجویز دکترش و آمپول گنادتروپین فکر کنم نمیدونم درست نوشتمش یا نه که هر هفته باید تزریق کنه.هفته بعد دیگه آخریشه.دکتر خودم که میگه احتمالا این کم بودن تعداد و تحرک صفر اسپرم امکان داره ربطی به واریکوسل نداشته باشه و مادرزادی این طوری باشه که نمیدونم یعنی چی.فعلا هم بهمون گفته تا دی ماه صبر کنیم و داروها رو استفاده کنه بعدش بره بخش آی وی اف بیمارستان آز اسپرم بده ببینیم چطوره اوضاع .اصلا بهتر شده یا نه.از طرفی هم با این توضیحاتی که دیدم تو صفحاتی که خوندم احساس میکنم ممکنه خودم هم مشکل انعقادی داشته باشد چون هر  از چندگاهی بدنم بدون دلیل کبود میشه واسه همین میخوام برم دکتر بگم آزمایش های ایمنی و انعقادی رو برام بنویسه از طرفی دی میترسم نکنه منم مشکل اندومتریوز داشته باشم آخه باوجود اینکه غذاهای نفاخ سعی میکنم نخورم اما همیشه نفخ دارم و خیلی وقت ها هم یبوست هم دارم.برا معاینه واسه اندوپتریوز متخصص زنان هم میتونه تشخیص بده یا نه؟ میشه برام توضیح بدین؟ آخه عصری میخوایم بریم اهواز یه سری آزمایشات شوهرم داره باید انجامشون بده .منم میخوام اگه بشه برم معاینه بشم برا آندومتریوز.خیلی نگرانم از طرفی هم دلم خیلی گرفته.نمیدونم دقیق باید چه کار کنم 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
مرسي رويا جون از همدليت.خودمو سپردم به خدا ديگه.ميترسم ازش چيزي رو به زور بخوام.خدا اگه منو لايق ميد ...

بانو جان شما مثبتى عزيزم💕🌸استرس رو بدار كنار و سعى كن حواستو با چيزى پرت كنى 

ايشالا بع زودى زود دلت پر از آرامش مى شه🙏🏼🌸💕

بانو جان شما مثبتى عزيزم💕🌸استرس رو بدار كنار و سعى كن حواستو با چيزى پرت كنى  ايشالا بع زودى ...

مرسي هانا جون...ممنونم آبجي از همدليت.ايشالله كه همينطوره😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷