2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047014 بازدید | 684567 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم باشه رفتم سونو هفته اش كاملا معلوم بشه به خاطر همين فالت تيكر آبى مى زارم عزيزم🙏🏼🌸الهى ب ...

قربونت برم گلم ، الهی امین  

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

من خيلي ازين چيزا سر در نميارم.ولي ديدم بچه ها ميگفتن دكتر با سونو براشون انتقال داده برا من اينجوري نبود.همينجوري تزريق كرد داخل.يا حداقل من اينجوري حس كردم.ولي سونو در كار نبود.ميگم نكنه يبار خارج رحمي بشه.ترس افتاده بجونم😔خدايا پناه بر تو🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

[QUOTE=74986630]ممنون عزیزم.ان شاالله این سری نی نیتو بغل میگیری به سلامتی.واسه شوهر منم تحرکش خیلی‌کمه و‌مورفو! ام ...[/QUOTEمرسی فدات

میشه حتما جنین های تپل مپل 

ان شالله به سلامتی باردار بشی و بغل بگیری بچه هات رو

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
ممنونم عزیزم یعنی دیگه دارو و دکتر واسشون فایده نداره؟

بلی عزیزم ناامید نباش بهتر میشن ولی خوب خوب نه

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
واقعا تا خودمون به فکر نباشیم این مراکز که انگار نه انگار ، به شوهر من فقط دو ماه امپول دادن ، حالا ...

اره حتما پیشگیر باش

من خيلي ازين چيزا سر در نميارم.ولي ديدم بچه ها ميگفتن دكتر با سونو براشون انتقال داده برا من اينجوري ...

وای عزیزم چرا انقد بدبینی ، باور کن این استرس ها هیچ نتیجه ای برات نداره فقط و فقط خودتو اذیت میکنی ، خواهش میکنم دیگه به هیج موضوعی فکر نکن ، هر برگ که از درخت میوفته به اذن خداست ، هر چی خودش بخواد همون میشه ، شما همه تلاشتو کردی بقیش دست خداوند.

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم هزینه هیستروسکوپی چند شد؟

من شهرستان .مرکز ناباوری انجام دادم .50هزار شد با بیمه ..

ولی رزاقی تهران 2میلیون 700بود فکر کنم ..چون رزاقی به من گفت مشکلی نداری.هیسترو نکرد ..

ولی شهرستان بخاطر خراش گفتم هیسترو هم بکنه که چیزی نبود رحمم.مشکلی نداشت و فقط خراش داد ..