2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
آنا ********جونم میخوام بعد از اینکه پریوذ بشم بادکش انجام بدم بنظرت چطوره ؟؟چون از موقعی که انجام د ...

عزیزم الان نه واست خوب نیست..... 

تا تخمدانات به سایز نرمال برنگردن همچین کاری نکن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم برای مراحل تحریک تخمدان چی میدن ؟

همون خانواده منوتروپین و گونال و..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منوپیور رو به بازو میزدی؟ مطمئنی؟..🤔 همون که آب مقطر داره و شیشه اصلی هم یه پودری توشه. من عضلان ...

هر دو حالت میشه اما معمولا عضلانی تجویز میکنن.... 

بسلامتی عزیزم آمپول رو حتما گیر بیار چون خارجی از ایرانی ها معمولا بهتر جواب داده کیسه یخ داشته با ...

خیلی ممنون عزیزم، آره میگردم اگه گیرم نیومد میرم یزد میگیرم تا پریودیم خیلی مونده،

ذخیره تخمدانم ۲.۳۵ هستش، من قبلا ابن سینا میرفتم اونجا آی یو آی انجام دادم نگرفت قبلا هم سه بار سقط داشتم که از آخریش یک سال و ۸ماه میگذره که نشدم، تو ابن سینا میگفتن ذخیره تخمدانت نرماله ولی دکتر افلاطونیان گفتن نه همچین خوبی هم نیست،

بنظرتون نرمال نیست؟متولد۶۹ هستم.

خیلی ممنون از راهنماییتون

الحمدالله❤
*********** رفقا یه سوال و مشورت مهم.ممنون میشم هر کی میدونه زود جواب بده چون دوستم وقت نداره. دوس ...

به نظر من بهش بگو هر طور شده آزهارو بده..... 

بعد بر اساس جواب آزها تصمیم میگیره..... 

مگه سرنگ مخصوص داشت؟ با چه سرنگی به بازو زدی دختر 🤐

عزیزم منظورش اینه زیرجلدی به بازو زده..... 

سلام دوستان.امروز روز هشتم انتقالم هستش.دیروز ازصب گاه ب گاه دلم و کمرم درد میگرفت.مث درد پریودی.بنظ ...

عزیزم ایشالله مامانی...... 

چیزایی که گفتی میتونن نشونه خوبی باشن..... 

خیلی ممنون عزیزم، آره میگردم اگه گیرم نیومد میرم یزد میگیرم تا پریودیم خیلی مونده، ذخیره تخمدانم ۲. ...

عدد هر چی بیشتر باشه دلیل نمیشه خوب باشه رنج ازمایشگاه رو نسبت به سنت باید ببینی توش قرار گرفتی یا کمتر و بیشتره؟

بیشترش هم داستان های خودش رو داره 

که پلی کیستیک بهش میگن

اما اصلا نگران نباش فقط ازمایش ها رو انجام بده دکتر برات چیزی ننوشته این که چرا سقط میکنی؟!

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام بر خانمهای نازنین , مامانهای حال و آینده .من برای دومین بار جمعه پانکچر شدم و فردا دوتا جنین ان ...

عزیزم اولش آرامش و فکر +...... 

تغذیه مناسب طبع..... 

یه بند نخواب و هر از گاهی یه دوری تو خونه بزن..... 

آب هم زیاد بخور.... 

سلام .من دارم خونریزی میکنم . چیکار کنم . پنجشنبه بلید برم سونو قلب

عزیزم ایشالله به خیر گذشته..... 

عزیزم این اتفاقا تقریبا برا ماها دیگه عادی شده و اکثر دوستان داشتن..... 

یهنی اگر بچه داشته باشیم بیمه قبول نمیکنه؟؟؟؟؟؟در بیمارستان خصوصی اصلا بیمه قبول میکنن؟

تو ای وی اف  و ای یو ای هزینه ها چه دولتی چه خصوصی آزاد هست مگر بیمه تکمیلی داشته باشید مقداریش رو برگردونه

نه اگر بچه داشته باشید دیگه دولت بهتون ۸۵درصد رو نمیده

باز بپرسید به همه ما که تو مرکزمون بودیم اینا رو گفتن.

دولتی قاعدتا ارزونتر 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها  با نهايت تاسف و تاثر پدر ارزو جان به رحمت خدا رفتن براي ارامش روحشون فاتحه بخونين🤲🏽💔 ...

وای نگوووووو..... 

امروز این دومین خبر فوت پدر بود شنیدم..... 

خدا روحشو شاد کنه و به دوست عزیزمون و خونوادش صبر بده..... 

مرسی هانا جون از اینکه این تاپیک خوب را بهم معرفی کردی . من فقط شیاف پروژسترون دارم مگه باید سر ساعت ...

بله عزیزم سعی کن تایمش ثابت باشه نهایت یه کم تلرانس میتونی بدی....