2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بچه ها ک نی نی دارین هر روز سوره انشقاق.ذاریات.آل عمران.قدر.مریم.یس بخونید بانو جون بخون

ممنون آژند جون🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
مررررسی عزیزم انشاءالله شما و همه ی بچه های تاپیک سال دیگه این موقع شاهد خنده های بچه ها شون باشن😍 ...

الهي امين🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا برعکس من میخام ب ا س ن م کوچیک بشه همه میگن دیوونه ای تو لباس خوشکله گفتم نه بابا هر چی میخام ...

ماهم هرچی لباس میخریم به شکمم میچسبه واز شکم جذب میشه😁😀😂😁😀😁😁😂😂😂😂😁😁😀😀😁😂😂😁😁😀😀😁😂😂😂😁😀😀

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
واسه منم عضلانیه  یه دونه دیگه امروز باید بزنم..که چون دیروز یاد نگرفتم باید دوباره برم پیشش.. ...

عزیزم صفحه ۶ رو نگاه کنی نحوه حل کردنشونو توضیح دادم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

**********آناجان خواهشاتوخصوصی،سوال من ر جواب بدین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
رفقا یه سوال ، یک مسیر ۵ دقیقه ای رو به نظرتون پیاده برم برای تزریق یا رانندگی کنم؟  کدوم ضررش ...

پیاده برو یه قدمیم زدی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رفقا یه سوال ، یک مسیر ۵ دقیقه ای رو به نظرتون پیاده برم برای تزریق یا رانندگی کنم؟  کدوم ضررش ...

البته اگه هوا مساعده!!!!! 

سلام‌من روز ۷ انتقال هستم.تا حالا ۳ بارhcg زدم .امشب هم باید دوز آخر رو بزنم.آیا بنظرتون روز ۱۴ انتق ...

اگه خیلی کمرنگ باشه ممکنه اثر آمپول باشه اما غیر این باشه به خاطر بارداریه..... 

البته بعیده تا ۷ روز اثرش بمونه..... 

[QUOTE=74741099]عزیزم بتای بالای ۱۰۰۰ قلب جنین نشون میده....و در مورد علائم هم من از هفته ۶ شروع شد[ ...

عزیزم اخیرا دوستمون بتاش ۵۰۰ و خورده ای بود سه قلو باردار بوده.... 

نمیشه از رو بتا قضاوت کرد..... 

بله عزیزم باید سرساعتی که گفتن بزنی اشکالی نداره اگر دیر یخچال گذاشتی الان اب و هوا سرد هست !!  ...

خیلی ممنون عزیزم، بهم نگفتن چه ساعتی فقط گفتن این سه تا آمپول رو تو۶ روز باید بزنی

الحمدالله❤
سلام معمولا گونالو ساعت پنج عصر تزریق میکنن..خودت تو خونه تزریق کن.کاری نداره.خیلی راحته.مگه بهت یا ...

بمن اصلا نگفتن چه ساعتی بزن یادم هم ندادن، تازه من اصلا متوجه نشدم که روزی نصفی باید بزنم بعد دیدم سه تا آمپول نوشته برگشتم ازشون پرسیدم توضیح دادن روزی نصفی باید بزنی! پس منم همون ۵ عصر میزنم.

مرسی عزیزم، انشاالله براتون همچی عالی باشه😘

الحمدالله❤
خانوما اگه بخوایم فقط تخمک کشی کنیم بازم باید از استروژن استرادیول یا پروژسترون استفاده کنیم مثلا اگ ...

نه دیگه اونا مال آماده سازی رحمه.....