2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست
وزنت بالا رفته که 🥺 الان وزنمو بگم با چوب دنبالم میوفتی😂😂  اب شکمو میکشن ؟

چند کیلویی مگه؟؟😁

اره میگن با سوزن اب توی شکمو میکشن ..بدبخت شدم رفت 😣😣😣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند کیلویی مگه؟؟😁 اره میگن با سوزن اب توی شکمو میکشن ..بدبخت شدم رفت 😣😣😣

نمی گویمممم 😂😂 ۴۹ شدم البته دیگه وزن نکردم فردا باید دوباره وزن کنم اگر سکته نده🥺 

ای خدا انشالله بخیر بگذره عزیزم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها من روز اول سیکلم ۵۸ بودم الان شدم ۶۳ تقریبا..اعصابم داغونه.فردا پانکچر دارم.یعنی چی میشه؟؟ م ...

منم 4 کیلو از پانکچرم تا الان اضافه کردم....سوزن چیه؟پریود میشی بهتر میشه ...الکی نری اینکارو کنیا سارا جون...نگران نباش... خوب میشی. .یه بخشی از اضافه وزن باهامون هست فعلا🙈🙈

منم 4 کیلو از پانکچرم تا الان اضافه کردم....سوزن چیه؟پریود میشی بهتر میشه ...الکی نری اینکارو کنیا س ...

بخش نگو خواهر من حساسم 🥺😂

مرسی عزیز دلم . گذاشتم فقط یک سئوال زیر پام یا زیر باسنم?چون دیروز بعد از انتقال زیر کمرم گذاشتم خشک ...

ايشالا بهترينها در انتظارت باشه عزيزم🙏🏼🌸

اونجا هم ٢ دقيقه بعد از انتقال مى گن پاشى؟؟؟من هر بار انتقال داشتم ٢دقيقه بعدش پاشدم لباس پوشيدم و اومدم خونه

اونجا هم اينجورييه؟؟

نمی گویمممم 😂😂 ۴۹ شدم البته دیگه وزن نکردم فردا باید دوباره وزن کنم اگر سکته نده🥺  ای خد ...

حدس زدم ۴۹ ای.تو رو واقعاباید با ماهیتابه انا زد 😆😆😍

همیشه این خیلی لاغرا فوبیای چاقی دارن 😆 اون ترازوتو بنداز سطل اشغال

اول سقط رو برسی کن  ای وی اف بهتره به شرط اینکه رحم سالم باشه از نظر پولیپ و اندومتریوز  ...

یهنی اگر بچه داشته باشیم بیمه قبول نمیکنه؟؟؟؟؟؟در بیمارستان خصوصی اصلا بیمه قبول میکنن؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
شما باربی هستین که😍❤🌸❤🌸❤

هی هی خواهر باربی درحال چربی در اوردنه 😂هرشب میگم نخورم نمبشه ای کاش میشد دستور میدادم به معده ام دهنشو ببنده 😆

ممنون عزیزم.شنبه انتقال دارم اگه چیزی درمورد ای وی اف میدونید بگید

من ای وی اف نکردم

انا جان صفحات اول توضیح دادن واقعا کاربردیه......حتما حتما بخون 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
منم 4 کیلو از پانکچرم تا الان اضافه کردم....سوزن چیه؟پریود میشی بهتر میشه ...الکی نری اینکارو کنیا س ...

خدا به خیر بگذرونه تی تی جون.من که نمیرم از این کارا کنم.میترسم دکترم برداره ابو بکشه..منم اونجا از درد بمیرم.منم ترسوووو