2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من این چهارمین انتقالم بود .که خدا رو شکر مثبت شد ... حتمان برو ..ازمایشات .ایمنی و انعقادی برای خو ...

خداروشکر که مثبت شد گلم ، مبارکت باشه خانومی، راستش من فقط ازمایشات هورمونی دادم چون قبلا بارداری طبیعی داشتم فکرکنم واسم این ازمایشات رو ننوشتن ، شما خودت که مشکلی نداشتی چرا واست ازمایش ایمنی نوشته ؟؟؟ از خدا میخوام اگه قراره بازم به در بسته بخورم هرچی زودتر جونمو بگیره من دیگه تحمل اینهمه عذاب ندارم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بچه ها.....بچه ها.... یه چیزی کشف کردم،الان انگشت کردم تو واژنم مثل اونموقع که شیاف میذاشتم داخل وا ...

نه مانع پریودی نمیشه.... پریود که بیاد خودش اینا رو میفرسته بیرون.... بعدشم فک کنم چون الان میتونی تحرک بیشتری داشته باشی کم کم میاد بیرون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رها به خدا تو باید مامان بشی انقدر قوی هستی کی آزمایشتِ ؟

فداتشم انقدا هم قوی نیستم😥 شنبه ان شاالله

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
رها جان از ته ته قلبم از خدا میخوام که همین سری مامان بشی انشالله😍

فدای تو بشم ممنونتم عزیزم ان شاالله هممون به زودی قسمتمون بشه

لطفا راهنمايي كنيد

بجه ها من ميخوام براي سومين بار انتقال بدم اگه خدا بخواد فقط چندتا سوال دارم

اوليش اينه كه تو دوتاي قبلي فقط امپول پروژسترون زدم اين دفعه ميخوام بگم شياف بدن

تو دوتاي قبلي جنين بلاست انتقال دادم و جنينم كيفيتشون خوبه اين دفعه ميخوام بگم سه روزه انتقال بدن

ازمايش ايمني دادم مشكلي نداشتم خدارو شكر ،به دكتر گفتم چسب جنين بده ،گفت اون براي كسايي كه مشكل ايمني دارن

بعد يه سوال امپول hcg رو كي ميدن؟و نقشش چيه؟

لطفا راهنماييم كنيد چيكار كنم اين دفعه لطف خدا شامل حالم بشه 

آخ قربون دستت... من این کتابو‌ دارم ولی تو خونه خودمه.... به شوهرم گفتم پیداش کن برام عکس بفرست نتون ...

فدات بشم عزیزم ، واسه منم دعا کن از این کتاب بالاخره یه روزی استفاده کنم

نکنه بارداری دختر از مرکزتون بپرس ببین چی پیشهاد میکنن کلا داروهای هورمونی باعث بهم خوردن پریود می ...

چشم عزیزم بعید میدونم با اینهمه مشکل بارداری باشه احتمالا هورمونا بهم ریخته.مرسی عزیز دلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
روز دوازدهم انتقال ۱۲۷شد روز چهاردهم انتقال ۶۳شد و روز شانزدهم که بتامو تکرار کردم ۱۰شد 😭😭😭بتام ا ...

عزیزم خواهرمن مث توبود سه ماه گریه کرد ولی بعدبیخیال شد بخدابااسپرم صفرباردارطبیعی شد یه بچه ناز فقط باید خدااراده کنه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد,خدایاشکرت  
درسته .چون تعداد و موفولوژی  خوبن .تحرک هم با دارو خوب میشه .تقویتش کن .حتمان ..خیلیها با شرایط ...

خانمی برا تقویتشون چی پیشنهاد میدین

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم خواهرمن مث توبود سه ماه گریه کرد ولی بعدبیخیال شد بخدابااسپرم صفرباردارطبیعی شد یه بچه ناز فقط ...

عزیزم به خواهرت بگو واسه ارامشم دعا کنه ،این چند روزه پریشونم گریه و اشکم قطع نمیشه نمیدونم چیکار کنم از خدا میخوام بهم ارامش بده اصلا فکر نمیکردم اینجوری بشم حالم خیلی بده