2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
آخ آخ گفتی.... طبع منم سرده.... این مدت هم تو‌ خوردن گرمی ملاحظه داشتم بهم سخت گذشته.... اما روزی دو ...

عزیزم منم طبعم سرده و بعد انتقالم فقط گرمی خوردم تا سه ماه اول با داریم جز ادویه جات و قاعده آورا...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان منم توی سیکل میکرو هستم سینال اف میزنم از روز دوم پریودم دوشنبه باید مجدد سونو بشم م ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت به بدنت و پاسخش به دارو بستگی داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جان آز شوهرم رو دیدی چطور بود؟

عزیزم تا این پست همه رو دیدیم اگه از قلم نیفتاده باشه..... 

بچه ها یه چیز عجیب... به دختر خواهرم تا روز آخرم تو سونوها میگفتن بچش پسره دو روز پیش زایمان کرد دخ ...

خخخخخخخخخخ.... 

خدایا خودت رحم کن..... 

احتمالا سونوگرافی مشکل دید داشته..... 

شایدم فرق دختر و پسرو نمیدونسته بنده خدا..... 

دور از شوخی شایدم بچه مون با حیا بوده و رو نکرده سونگرافام با حدس و گمان و سایر نشونه ها نظر دادن..... 

سلام بچه ها امروز دوباره بتا دادم روز چهاردهمم بود بتام اومده پایین ،روز دوازدهم ۱۲۷بود روز چهاردهم ...

عزیزم متاسفم اما حتما تکرارش کن..... 

بچه ها اگه عدد بتا بیاد پایین دیگه بالا نمیره نه؟وااای بچه ها دارم سکته میکنم😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم اگه بتای اول مال دو تا جنین باشه یکی رشدش متوقف بشه بتا پایین میاد و بعد دوباره بالا میره..... 

هر دو رو یه جا انجام دادی؟ 

عزیزم این آزمایش چیو بررسی می کنه؟ برای تخمک گیری نیاز انجام بشه یا قبل انتقال باید انجام بشه؟

برلی اونایی که سقط مکرر داشتن .

دی اف ای ..شکست کروموزم اسپرم هست .

اگه بگی بده قبل پانچر که خیلی عالی .ببینه وضعیش چطوریه .چون بعد پانچر و و تشکیل جنین دیگه .مهم نیست .چون قبل باید بده ..

مرکز ناباروری هستش  تعدادش۱۴۰میلیونه بالاس مورفولوژی هفت هست  ولی تحرکش کمه

درسته .چون تعداد و موفولوژی  خوبن .تحرک هم با دارو خوب میشه .تقویتش کن .حتمان ..خیلیها با شرایط شما طبیعی باردار شدن .

بحق پنج تن که به زودی رودی مامان بشی عزیزم .

عزیزم چون هایپر شدی دردت برا همون زیاده.....  اگه اشتباه نکنم تو بودی میخواستی سر خود دارو تو ...

آنا جون .من همش لک دارم ..اول رگه های قهو ه ای بود ..

اسپرین رو قطع کردم.سه تا شیاف کردم ..

قطع شد .

ولی امروز بعدازظهر لکه خونی دیدم خیلی ترسیدم .لکه هست نه خونریزی.دستمال میکشم میاد ..شرمنده واضح گفتم..😶😳

چیکار کنم ..اتفاق بدی نیفته ..😟😟😟

هفته بعد سونو قلب دارم .البته گفته پنجشنبه بیا .من شنبه میرم .که شش هفته پر بشه.

من اشتباه حساب می کردم الان دیدم انتقالم میشه ۲۳ سیکل کسی توی این روز انتقال داشته؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بچه ها چرا من همش حس میکنم امروز دو سه نفر آزمایش بتا داشتن😑😑😑یکیش @L.k18   هست فکرکنم.ان ...

عع جدی انشالله هرکدوم هستنننن با خبر خوش بیاد🥰🥰😍😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره عزيزم.منم همينطور بودم.مواظب باش.خم و راست نشو.از پله بالا و پايين نرو.مواظب باش چون تخمدان هات ...

من تا سه روز اول خیلی اهسته راه میرفتم درحالی که گفته بودن استراحت نمیدونستم همچنین عوارضی داره🥺

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
رویا جون جات بودم با خونسردی میگفتم چه ربطی داره به آشپزی و کار خونه؟  اونا رو که تو انجام مید ...

😂😂😂😂

منم اگه به خودم بود جواب زیاد داشتم بهش بدم.... اما از وقتی عقد کردم مامان من اینقدر منو چکش کاری کرده که دیگه اتومات جلو شوهرم زبونم قفل میشه.... اونم عادت کرده... اگه یه بار جوابشو بدم جوری بداخلاق میشه که تیمسار های زمان طاغوت باید بیان جلوش لنگ بندازن😂

گربه رو دم حجله سلاخی کرده اساسی😁😂😂😊

حالا منم براش دارم.... این تو بمیری دیگه از اون تو بمیری ها نیست.... برگردم خونه چنان نقش حامله های پر ادا رو براش بازی کنم خودش حیرون بمونه برام خدمتکار بگیره😆🤣