2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
رها جون چرا که نه......  من که دومیشو طبیعی شد باورت میشه دیگه جرات..... ندارم!!!!!!! خخخخخخخ ...

باورتون نمیشه از وقتی اومدم اینجا با شما اشنا شدم و انرژی مثبت دوستان رو دیدم خیلی دیدم فرق کرده ، واقعا به معجزه ایمان اوردم ، اینروزا خیلی حالم خوبه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عه...آنا جان مگه شیرت چی شده که به شازده نمیدی؟

عزیزم شیر میدم بهش شکر خدا، منظورم اینه دعا کنین ادامه داشته باشه و مثل دخترم زود از شیرم محروم نشه..... 

سر دخترم خیلی غصه خوردم چون کم اومد شیرم..... 

ایشالله این دفعه بتونم از پسش بر بیام.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  دوستان  من هفته قبل رفتم دکتر  بهم قرص ا اس ا 80 داد از زمانی که خوردم خونابه ...

عزیزم میتونه از آسپرین باشه..... 

به دکترت بگو.... 

زنجفیلم زیاده روی نکنیا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو عشقی عشق بخدا عاشق شخصیتت شدم از اینکه صبورانه جواب سوالامونو میدی یه دنیا ممنون مثل معلما میمونی ...

فدات عزیزم لطف داری..... 

آنا جون رفتم سراغ نی نی یار گفت نمیشه عوض کرد اتفاقا خودمم خیلی دوس دارم از این اسم کاربری خلاص شم . ...

ایشالله به زودی بهتر از قبلم میشی..... 

عزیزم پس بهت پیشنهاد میدم یه کاربری جدید درست کن..... 

برا به شروع دوباره و با انرژی + زیاد..... 

انا جون چند وقته پیش انجام داده بود تحرک a+bرو زده بود ۳۵ حجمش هم ۴بود.حس میکنم اینجا استرس زیاد دا ...

عزی م دی اف آی ما مشکل داشت به دارو جواب داد بستگی به میزان مشکل داره..... 

ایشالله بهترین منتظرتون..... 

بچه ها شما هم موقع سونو دردتون میگرفت تو سیکل پانکچر؟؟ من امروز اشکم درومد ..هنوز روز نهم انقدر درد ...

عزیزم چون هایپر شدی دردت برا همون زیاده..... 

اگه اشتباه نکنم تو بودی میخواستی سر خود دارو تو بیشتر کنی! 

خدا بهت رحم کرده اشتباه نکردی.... 

سفیده میخورم هرروز.ولی انگار نه انگار. اخه تو ای یو ای هم تخمکام زیاد بود.ولی درد نمیگرفت.. میترسم ...

دوغ خوبه اما ترجیحا بعد پانکچر..... 

البته اگه انتقال نداری.... 

بچه ها شما هم موقع سونو دردتون میگرفت تو سیکل پانکچر؟؟ من امروز اشکم درومد ..هنوز روز نهم انقدر درد ...

اره عزيزم.منم همينطور بودم.مواظب باش.خم و راست نشو.از پله بالا و پايين نرو.مواظب باش چون تخمدان هات بزرگ شدن ممكنه خداي نكرده دچار پيچش بشن

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
1.5، بخاطر همون میگم تخمدانام ضعیفه دیگه

خوبه که!!!!! 

من با خیره ۱/۴ سه بار پانکچر شدم و بعدشم طبیعی باردار شدم...... 

برا مهاره.....  سیکلت معلومه لانگه.....

امپول خوبيه انا جون اره؟ من شنيدم درصد مثبت شدنو خيلي بالا ميبره

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
چرا الان ازش پرسیدم .گفت با یه شماره ویه ایمیل دیگه میشه  حالا سرفرصت ببینم چیکار میتونم بکنم ...

عزیزم کاری نداره اسمشو تو کوگل سرچ کنی پیداش میکنی.... 

بارداری با میکرواینجکشن سال ۹۴ بزن بالاخره پیداش میکنی..... 

چرا الان ازش پرسیدم .گفت با یه شماره ویه ایمیل دیگه میشه  حالا سرفرصت ببینم چیکار میتونم بکنم ...

ببین من زدم همون اول آورد.... 

https://www.google.com/search?q=بارداری با میکرواینجکشن سال ۹۴&oq=بارداری با میکرواینجکشن سال ۹۴&aqs=chrome..69i57.14135j0j7&client=ms-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8