2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
کی مشخص میشه هایپر نمیشم؟ اخه کمی دلم درد میکنه

عزیزم هایپری که از همون سونوها معلوم میشه فقط یکی عوارضش میبینه یکی نه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا . دیروز رفتم دکتر سیکل انتقالمو کنسل کرد .گفت اندومترت نامنظمه تو این چند هفته هم کلی دا ...

والا چی بگم؟ 

فکر کنم یکی از دوستان دکترش با دوفاستون منظم‌ کرده بود ولی خوب دقیق یادم نیست فقط خواهشا سر خود کاری نکنین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دقیقا.....  منم به دوستای منتظرمون توصیه میکنم تاپیکو مثل یه رمان از اول بخونن بهترین سرگرمیه ...

واقعا همینطوره.من شبایی که خوابم نمیبره میام این تاپیکو از اول میخونم.تقریبا صفحه ی صد هستم.خیلی حس خوبیه وقتی میبینم اونایی که مثل من لحظه شماری میکردن و براشون آرزو بود مادر بشن الان چندتا وروجک دارن.منم فکرمیکنم اگه مامان بشم باورم نشه😆ان شاالله خدا نی نیای گلتو برات حفظ کنه انا جونم.و این حس شیرین نصیب تک تک منتظرا بشه💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها چرا من همش حس میکنم امروز دو سه نفر آزمایش بتا داشتن😑😑😑یکیش @L.k18   هست فکرکنم.ان شاالله که‌ازمایش داده و مثبته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
@تورک_آنا 

عزیزم انا جون داره از صفحه های قبل میخونه میاد جلو.پستتو ندیده هنوز.من هم اطلاعی نداشتم و چیزی نگفتم

تازه الان که پیاماشو خوندم باید دیروز پریروز‌ آزمایش میداده

@L.k18   عزیزم بیا خبر بده از خودت.خیلی تو فکرتم.ان شاالله که مثبت شدی گلم😘

خانوما گل ميشه جواب سوال منم بدين؟من هرروز امپول پروژسترونموساعت2ظهرميزنم ازفردا شوهرم نيست ميشه ساع ...

اتفاقا پیشنهاد من این بود یکی از پروزژستروناتو جابجا کنی و فاصله بیشتر بشه..... 

کسی میدونه برای تشکیل قلب تا بریم سونو ..چه چیزایی باید خورد .. اینکه اینترنت خطرناکه برای تشکیل قل ...

استرس نخور باقیش روتین...... 

انا جون ..میگم طول بارداری .ارایش کردن اشکال داره .یا خوب نیست .. کفش پاشنه بلند چی .. خب سواله دی ...

عزیزم آرایش که کلا توصیه نمیکنم..... 

اگه هم نمیتونین بگذارین لااقل کم ضررترین برند رو استفاده کنین..... 

لاک و رنگ و آرایش و..... هیچ کدومو توصیه نمیکنم.... 

کفش پاشنه بلندم والا نپوشیدن بهتره ولی خوب بستگی به بدنم داره مثلا من نمیتونم بپوشم چون همینطوریشم به کمرم فشار میاره چه برسه باردارم باشم..... 

انا جون ..میگم طول بارداری .ارایش کردن اشکال داره .یا خوب نیست .. کفش پاشنه بلند چی .. خب سواله دی ...

در ضمن سوالای خوبین.....

خنده که نداره تحسینم داره.... 

سلام عزیزان دل،من ماه پیش قرار بود ای وی اف کنم دکتر مونو پورداد شش تا تخمک ءاشتم که سایزشون خوب نبو ...

اگه به خاطر فاصله تا انتقال بعدی میپرسی که بستگی به نظر دکترت داره ولی مکمل هر چه قدر زودتر شروع کنی بهتره..... 

من انتقالم شکست خورد ... پریود شدم ... ازمایش ایمنی و انعقادی رو باید چه روزی بدم ..خانوم هایی که تج ...

عزیزم خوب بستگی به داروهای سیکلت داره..... 

اگه آسپرین و.... داشتی کم کم دو هفته فاصله بده.... 

پردنیزولون چی؟ 

اما در کل بتونی دو هفته یه ماه فاصله بدی بهتره.....