2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام،خانوما امكان داره ازمايش مثبت شه ولي حامله نباشي؟من هنوز هم باورم نميشه ك حاملم ميترسم برم سونو ...

ای وای من ، عزیزمممم چقد بدبینی دختر ، من بی بی چکم منفی میشه ولی امید دارم هنوز   اونوقت شما با جواب ازمایش هم هنوز شک داری  ، هر روز قران بذار تو خونه با نی نی گوش بده ان شاالله همه چی به خوبی پیش میره

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ای وای من ، عزیزمممم چقد بدبینی دختر ، من بی بی چکم منفی میشه ولی امید دارم هنوز   اونوقت شما ...

اره شوهرم همش بهم ميخنده ميگه اين ديگه چ فكريه!!!!انشاالله ك توهم ازمايشت مثبت ميشه مياي خوشحالمون ميكني عزيزم

به خدا آره باور كن ٨٥٪؜ فكر مى كردم منفيه باور كن راست مى گم تصميم گرفته بودم اين بار هم انجام بدم ...

آره باران عزیز دقیقا من در جریان بودم هانا جون عملا مجبوری این سیکلو رفت..... 

بیخیالی واقعا معجزه میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خوبم خداروشکر .خراش دادن .رحم نرمال بود از بافت رحم نمونه برداشتن دادن پاتولوژی.نمیدونم چ ...

طبیعیه عزیزم حتی تا دو هفته هم ممکنه داشته باشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان راستی نمیدونم جریان آز ایمنیمو میدونید یا نه .من توی آزمایشگاه ونک آز ایمنی دادم و نرمال بود ...

خدا رو شکر عزیزم..... 

احتمالا با توجه به اعداد و مقایسه شون گفته بوده اشکال داره..... 

خدارو شکر تکرار کردی..... 

پس بعید نیست برات سرم هم تجویز کنه..... 

البته باید تفسیر کنه جواباتاو.... 

دوستای گلم من هنوز پنجاه و خورده ای صفحه عقبم... 

ده تا پیغام خصوصی نخونده دارم..... 

ببخشین واقعا دلم میخواد بیشتر کنارتون باشم اما تا میام یه پست رو جواب بدم صدای یکی از این شیطونکها بلند میشه..... 

ایشالله قسمت تک تکتون بشه..... 

شوهرمم کلافه شده میگه منو دق دادی یهو میریم ازمایش یچیزی میشه دیگه

از دست تو شاد باش اشكال نداره 😂

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
تا چند روز آخه.راستی من ممکنه باز به تاخیر بیوفته پریودم میخوام پروژسترون بخورم به نظرتون ایرادی دار ...

عزیزم تا دو هفته فکر کنم نرمال..... 

سر خود دارو نخور چون ممکنه بزنی یه چیزیو خراب کنی..... 

دو عدد اختلاف داشت یعنی ونک اشتباهه رنجش😭😭😭

فکر کنم دو تا اختلاف نبوده..... 

این دو نتیجه هر دو مال شهر خودشه..... 

ونک فکر کنم نرمال بوده جوابش.... 

به فاصله ی چند روز تکرار کردی درسته؟ 

عزیزم ۱۳ و ۱۵ مال رشته ها..... 

نه ونک.... 

ازمایشات رو کجا انجام داده .چون حتمان باید مرکز ناباوری بده .بهترین ازمایشگاه بیرون هم بری معتبر نیس ...

عزیزم حرکت اسپرم همسرت چند بود؟چون منم نگران ازمایش همسرمم. تو بیرون دادیم شرایط خیلی خوب بود ولی تو ناباروری دادیم حرکتش کمه.برات میذارم عکسشو

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه