2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
والا چی بگم به نظر من نباید سخت گرفت.....  اگه استرس میگیری یا نیا یا با وای فای بیا یعنی موبا ...

آنا جون میشه شمام نظرتون رو بدین؟

رفقا یه سوال و مشورت مهم.ممنون میشم هر کی میدونه زود جواب بده چون دوستم وقت نداره.

دوستم ۳۸ سالشه.

پارسال تبریز آی یو ای کرده.باردارم شده .۸ هفته سقط کرده با دارو چون قلب تشکیل نشده.

بعد اومده ابن سینا.ذخبره تخمدان ۰.۸ بوده.۴تا جنین تشکیل شده.

۲تاش رو انتقال داده منفی شده و نگرفته.

حالا دو تا جنین دیگه داره.

رفته پیش دکتر نصر که اون انتقال بده ،  آمپول دیفرلین 3،75
داده  و گفته روز 21 پریودم ساعت 6-7 بعدازظهرعضلانی درباسن تزریق شود و ......

اما هیچی از آزهای ایمنی انعقادی نگفته و گفته چیزی لازم نیست.

به نظرتون بره همون ابن سینا این دو تا رو انتقال بده یا دکتر نصر؟ مثلا بره ابن سینا اصرار کنه،ایمنی و انعقادی رو براش بنوبسن و ....

گویا دکتر نصر با سونو انتقال میده و بهش گفته نهایت نشد میتونی گوشه ذهنت به تخمک اجاره ای فک کنی.

نظرتون چیه؟

این آمپوله برا چیه دقیق؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنونم ازتون عزيزان فقط دوستاي گلم ميتونم بگم بزرگ ترين درد دنياست كه هيچ درماني نداره چندين بار ت ...

تسلیت میگم گلم روحشون شاد خدا بیامرزتشون 

خدا واسه همتون طلب صبر میکنم 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ازتون عزيزان فقط دوستاي گلم ميتونم بگم بزرگ ترين درد دنياست كه هيچ درماني نداره چندين بار ت ...

عزیزم😔تسلیت میگم خدا بهتون صبرعنایت کنه روحش شاد🍀☘️🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
******* آنا جون میشه شمام نظرتون رو بدین؟ رفقا یه سوال و مشورت مهم.ممنون میشم هر کی میدونه زود جوا ...

راستي انتقال با سونو چجوريه؟ سونو دهانه رحمه يا داخل رحم؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه ها پروستروژن رو برای چی تجویز میکنن برای پریود شدنه😒؟؟؟؟ یا چیز دیگه ؟ 

اخه زیادم هست یکی صبح دوتا شب

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام آرزو جون واقعا نمیدونم چی بگم انشالله خدا بهت آرامش و صبر بده عزیزم 

خدابیامرزه پدرتون رو روحشون شاد 

خداجونم شکرت       
سلام دوستان  یه سوالی برام پیش اومده هرکی میتونه لطفا کمکم کنه ممنون میشم🙏❤ یادتونه چند روز ...

عزیزم اون موقع مال من ۵ بود یه ماه قرص مصرف کردم رسید به ۳ و دکترم اجازه میکرو داد فک کنم واسه شماهم طی یه ماه پایین بیاد به خاطر این گفته میتونی این ماه میکرو کنی 

ولی قبل میکرو به نظرم یه بار دیگه آزمایش بده 

خداجونم شکرت       
گلم بالاست بایذ زیر 2.5باشه بعد اقدام کن

👍منم هر جا خوندم همین بود .نمیدونم منشی چرا اونطور گفت .بدتر گیجم کرد 

ولی اگه قراره مشکل دار پیش بره ترجیح میدم یه ماه دیگه منتظر بمونم

عزیزم اون موقع مال من ۵ بود یه ماه قرص مصرف کردم رسید به ۳ و دکترم اجازه میکرو داد فک کنم واسه شماهم ...

اخه من یه ماه زمان ندارم که اگه قرارباشه شروع کنم ۶روز دیگه پریود میشم 

یعنی ممکنه بگه همزمان شروع کن داروهای میکرو رو .ودرکنارش قرص تیروئیدم بخور؟بعد تو این مدت کم مثلا ۲۰یا۲۵روز پایین میاد بنظرت؟

عزیزم تسلیت میگم خدابهتون صبر بده ....

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

بچه ها پروستروژن رو برای چی تجویز میکنن برای پریود شدنه😒؟؟؟؟ یا چیز دیگه ؟  اخه زیادم هست یکی ...

الان پروژسترون من که بالا رفته  با این پروژسترونی که میگی یکیه؟؟؟ 

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...