2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام به همگی . یه سوال داشتم من مشغول ای وی اف هستم و چهار روز پیش انتقال جنین فریز داشتم به من گفتن ...

بنظرم این روزا از مادر بودنت لذت ببر با نی نی ها صحبت کن عشق کن حسااابی 

و به موقع آزمایش بده خیلی زوده واسه بیبی چک 

خداجونم شکرت       
ببین من خودم انتقال دومم ب همین صورت شد یعنی افت بتا داشتم و منفی...ولی ب نظرم داروهات قطع نکن و دو ...

خانمی افت بتای شما چطور بود عددش چند بود و اینکه دلیلشو گفتن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از پیامت ولی خیلی سخته لذت بردن از این روزها .مخصوصا که قبلش یه تجربه بد باشه. برای من فقط یک امبریو انتقال دادن عزیز . یکی دیگه هنوز دارم توی فریز. اخه چون اون سری جنین سه روزه بود و بعد از هشت روز نشون داد توی تست گفتم شاید این سری هم بشه زود تست زد . کلا من همیشه زود شروع میکنم به تست زدن و اگه منفی باشه دو یا سه روز بعد دوباره تکرار میکنم 🙈

خدارو شکر عزیزم انشاالله موفق میشی    

صنم جان انشالله مامان بشی مهربون😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خانمی افت بتای شما چطور بود عددش چند بود و اینکه دلیلشو گفتن

روز دوازدهم ۱۲۷بود روز چهاردهم ۶۳شده،حالا بیمارستان که زنگ زدم گفتن دوشنبه دوباره ازمایش بده داروهاتو قطع نکن،نمیدونم واقعا مگه امکان داره بتا وقتی پایین میاد بره بالا؟من هرچی سرچ کردم تو اینترنت موردی ننوشته که بتا بیاد پایین دوباره بره بالا

روز دوازدهم ۱۲۷بود روز چهاردهم ۶۳شده،حالا بیمارستان که زنگ زدم گفتن دوشنبه دوباره ازمایش بده داروهات ...

هیچ چیز بالاتر از اراده الهی نیست

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام بچه ها امروز دوباره بتا دادم روز چهاردهمم بود بتام اومده پایین ،روز دوازدهم ۱۲۷بود روز چهاردهم ...

رفتي دكتر برو ببين قضيه چيه ؟ خير باشه ايشالا

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
هرطرف ۵ ۶ تا ۱۰ و ۱۱ و ۱۲و ۱۳. کلی هم ریز داشتم.ماما هم گفت خیلی خوبه.ولی دکتر سونو میگفت خیلی تحریک ...

گللم برای اینکه تخمکات خوب تحریک بشن چ رژیمی بهت دادن؟این سفیده تخم مرغ ک گفتی خوبه خوردنش؟

ممنون میشم یکم توضیح بدی برام😘

بچه ها اگه عدد بتا بیاد پایین دیگه بالا نمیره نه؟وااای بچه ها دارم سکته میکنم😭😭😭😭😭😭😭

عزيزم سكته چرا استرس نداشته باش زودتر برو دكتر هرچي خدا بخواد دنيا هنوز به اخرش نرسيده و تو هم هنوز خداروشكر هستي و سلامتي اروم باش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خب وقتی بتا بیاد پایین که بالا نمیره،زنگ زدم بیمارستان گفت داروهاتو قطع نکن دوشنبه دوباره ازمایش بده ...

با اين روحيه تو اكه بخواد بالا هم بره تو نميذاري صبور باش تا ميتوني اية الكرسي بخون 

سلام آنا جون . از همه الطاف و محبتت ممنونم. از همه خانم های اینجا ممنونم که تو این مدت هی نق زدن های ...

خداروشكر خيلي مباركه 

اخه همچین چیزی امکان نداره مگه اینکه معجزه بشه افت بتا همه جا نوشته دلیل بر سقط

عجب تو كه اينقدر داري با يقين ميگي خوب ميشه ديكه يكم مثبت باش عزيزم با خدا حرف بزن با خدا باش هرچي صلاحشه همون باشه ايشالا سكته رو بنداز عقب منم خيلي وقتا ميخوام سكته كنم نميشه ديگه دست من نيست سكتم نمياد تروخدا روحيتو نباز دنيا به ته نرسيده به خدا هنوز هست تو هم هستي عوض گريه و زاري و سكته پاشو دعا بخون ما هم برات دعا ميكنيم هرچي كه به صلاحته بشه