2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سفیده میخورم هرروز.ولی انگار نه انگار. اخه تو ای یو ای هم تخمکام زیاد بود.ولی درد نمیگرفت.. میترسم ...

دوغ عالیه، بخدا انگار از این و اون میشنویم و تو همه چیز همزاد پنداری میکنم، سرمون میاد😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوغ عالیه، بخدا انگار از این و اون میشنویم و تو همه چیز همزاد پنداری میکنم، سرمون میاد😂

واای اره ...اتفاقا الان به همسرم میگفتم انقدر منفی فکر میکنم ،هرچیز منفی ای سرم میاد

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
راستی برای تو میکرو هست یا ای وی اف؟ منم اصلا نمیدونم قراره چیکار کنن

یاسی من تصمیم گرفتم یه هیسترو هم بشم ماه بعد با دکتر.بعد برم واسه انتقال..

هزینه ای وی اف روهم پرسیدم..تخمک کشی با فریز جنینها ۵۵۰۰

پی جی اس و پی جی دی ۵ تومن

انتقال ۲۵۰۰

داروهامم تاالان ۱۴۰۰ شده

1.5، بخاطر همون میگم تخمدانام ضعیفه دیگه

ضعیف نیست..داروهای قوی تر میده بهت.نگران نباش.والا من که اونجا نشسته بودم همه مثل من تخمک داشتن.واسه همه خوب بود تعداد تخمکها...فقط هزینه داروهات زیادتر میشه

یاسی من تصمیم گرفتم یه هیسترو هم بشم ماه بعد با دکتر.بعد برم واسه انتقال.. هزینه ای وی اف روهم پرسی ...

چرا هیسترو عزیزم؟ مثلا میخوای خراش آندومتر و... بدی واسه بالابردن شانس؟ 

ضعیف نیست..داروهای قوی تر میده بهت.نگران نباش.والا من که اونجا نشسته بودم همه مثل من تخمک داشتن.واسه ...

اره تو آزمایشی که دادم کاملا تو رنج خودش بود، تو خانوادمونم اصلا یائسگی زودرس نداشتیم والا، 28 سالمه، پریودامم هر ماه منظم، فقط وقتی لاپاراسکوپی کرد گفت انگار نسبت به سنت کوچیکه ولی با دارو ایشالا تخمکای خوبی خواهی داشت، حالا توکل بخدا.. حالا شاید همین موضوع به نفعم باشه که مثلا هایپر نشم

چرا هیسترو عزیزم؟ مثلا میخوای خراش آندومتر و... بدی واسه بالابردن شانس؟ 

بله گلم.یه بررسی هم بشه که مشکلی نباشه..حالا هفدهم وقت گرفتم از دکتر.برم ببینم نظر خودش چیه.اون که دوس داره لاپارا کنه فقط..ولی من وقت  و هزینه لاپارا رو ندارم فعلا..شاید پی ار پی هم کردم.برم بپرسم نظرشو..چقدرم زود نوبتش پر میشه.پنج شنبه که وقت گرفتم تا هفده آذر پر شده بود..