2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
انشاالله بهترینا برات رقم بخوره گلم 😍 و دوهفته دیگه با بتای مثبتت خوشحال بشیم و ذووق کنیم 😍😍

انشالله سارا جون برای شما هم همینطور به زودی خبر بدی مامان شدی😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مگه صارم پرونده رو میدن دست آدم? Ohs یعنی چی؟ 

اره عزیزم..داد دستم ببرم پیش ماما که امپول بنویسه برام .

فکرکنم میخام هایپر شم.یعنی خیلی تحریک شده.درد گرفته یاسی جان.تو ای یو ای اصلا اینطور نمیشدم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم..داد دستم ببرم پیش ماما که امپول بنویسه برام . فکرکنم میخام هایپر شم.یعنی خیلی تحریک شده. ...

اخه ای یو ای دوز داروها کمتر بود، طبیعیه دیگه، تا میتونی رژیمو ادامه بده فعلا، سفيده تخم مرغ

سلام خداروشکر به سلامتی انتقال دادی ان شاءالله مامانی عزیزم😍

فدات بشم 

انشالله.

بارانا تو در چه حالی؟

اخه ای یو ای دوز داروها کمتر بود، طبیعیه دیگه، تا میتونی رژیمو ادامه بده فعلا، سفيده تخم مرغ

سفیده میخورم هرروز.ولی انگار نه انگار.

اخه تو ای یو ای هم تخمکام زیاد بود.ولی درد نمیگرفت..

میترسم بترکه تخمدانام 😁 

راستی دوغ هم خوبه؟؟

بچه ها شما هم موقع سونو دردتون میگرفت تو سیکل پانکچر؟؟ من امروز اشکم درومد ..هنوز روز نهم انقدر درد ...

سارا جان چند تا فولی داشتی؟

بله روزهای آخر دردناک میشه اما برای کسایی که تخمک بیشتری داشته باشن درد بیشتره

به فال نیک بگیر ...بهترکه درد داری یعنی کلی جوجه میخوان بیان

سارا جان چند تا فولی داشتی؟ بله روزهای آخر دردناک میشه اما برای کسایی که تخمک بیشتری داشته باشن درد ...

هرطرف ۵ ۶ تا ۱۰ و ۱۱ و ۱۲و ۱۳. کلی هم ریز داشتم.ماما هم گفت خیلی خوبه.ولی دکتر سونو میگفت خیلی تحریک شده..

خداکنه کیفیتشون خوب باشه ...

بچه ها شما هم موقع سونو دردتون میگرفت تو سیکل پانکچر؟؟ من امروز اشکم درومد ..هنوز روز نهم انقدر درد ...

من درد نداشتم

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

هرطرف ۵ ۶ تا ۱۰ و ۱۱ و ۱۲و ۱۳. کلی هم ریز داشتم.

خوب حسابی پُر شده دیگه

درد برای همینه

اما خودت رو درگیر سایز و تعداد نکن همه چی دست خداست بخواد بده با کوچکترین فولی هم میده

امپول چی برات نوشتن؟

خوب حسابی پُر شده دیگه درد برای همینه اما خودت رو درگیر سایز و تعداد نکن همه چی دست خداست بخواد بد ...

امپول بازم سینال ۲۴ واحد روزی  با منوگون روزی دوتا.و یه امپول اورگالوتران روزی یه دونه..

فدات بشم  انشالله. بارانا تو در چه حالی؟

قربونت 

من پنجشنبه پانکچر شدم ۱۲ تا تخمک داشتم دوشنبه برم مشخص میشه چنتا جنین شده

امروزم درد دارم 

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

قربونت  من پنجشنبه پانکچر شدم ۱۲ تا تخمک داشتم دوشنبه برم مشخص میشه چنتا جنین شده امروزم درد ...

به سلامتی عزیزم ...روز چندمه سیکلت پانکچر شدی؟

انشااالله همه شون جنین میشن برات..

هایپر شدی؟