2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
منفی شد حالم خوب نیست بچه ها منو ببخشید.آخه چرا چرا چرا😭😭😭😭😭😭

ملودي جان عزيزم

منم متاسف شدم  

حالت رو خيلي خوب ميتونم درك كنم

اما اين آخر راه نيست 

يه مدت استراحت كن بعد دوباره شروع كن ان شاءالله خدا ب زودي تمام سختيهات رو با مادر شدنت جبران ميكنه  

الهي آمين

سلام دوستان. بتام 374شد . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💃💃💃 وقتی جواب رو گرفتم اونقدر گریه کرد ...

گوارای وجووودت باشه دوست عزززیزم💚💛

التماس دعا🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم خود خودمم🤗🤗🤗 من مشکل انعقادی داشتم و دارو مصرف میکنم. الانم ال دی میخورم که اخرای آذر ...

منم ال دی میخورم و به احتمال خیلی زیاد آخر آذر ماه انتقالمه

خداجونم شکرت       
تزریق گونال رو هم بگین چطوریه

من از داروخونه دکتر سعادت تو رسالت گرفتم‌..البته حدود یماه پیش.الان نمیدونم داره یا نه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ملودی جون انشالله خدا بزودی معجزشو بهت نشون بده ،من چند ماه قبل منفی شدم اما درد روحیش خیلی خیلی کمت ...

عزیزم خیلی متاسف شدم.آره درست میگی ان شالله به زودی ماهم بزودی همینجا خبر بارداریمون رو به دوستای گلمون میدیم

خدایا شکرت 
بچه هااااا اين بى بى چك هاله انداخته به نظرتون؟ 

واي مباركه روز جمعه خوبي شروع شد ايشالا لبت خندون باشه هميشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزییییزم😢چقد حس بدیه وقتی ب در بسته میخوری درمونده میشی😔انشالله خدا صدای دلتو بشنوه صدای دل منم بش ...

عزیزم ممنون از این همه خوبیتون.ان شالله بزودی ماهم جزو مامانای اینجا میشیم 💞💞💞

خدایا شکرت 
سارا تو نت نگاه میکنم انگار حرکتش زیادم خوب نیست خیلی نگرانم کسی هم اینجا نگاه نکرد.دخترا لطفا کسی ا ...

به قول هانا مهمترين اينم واسه ميكرو موروفولوژيه كه مال همسرت ٧

مال همسر من ١

بعدشم حركت تو ميكرو معني نداره

واسه بارداري طبيعي ٥٠ تا ٥٥ ميگن خوبه مال همسر تو٤٥ كه تو ميكرو كاربرد نداره

خودت تنبلي تخمدان داشتي يا پلي بودي؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
منم ال دی میخورم و به احتمال خیلی زیاد آخر آذر ماه انتقالمه

من باید ۲۸ دونه بخورم و ۱۱ آذر میکرولین تزریق کنم.توام داری؟

دوستای گلم باورکنید دیروز با دیدن تک تک پستاتون حالم هر لحظه بهتر وبهتر شد خیلی خوشحالم از اینکه اینجا دوستای گلی پیدا کردم از اینکه بخاطر من ناراحت شدید عذر میخوام دوستون دارم آبجیای مهربونم😘😘😘💞💞

خدایا شکرت