2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046934 بازدید | 684566 پست
انشالله این سری مامانی و ۹ ماه بارداری سالم و راحت رو تجربه میکنی بعدشم نی نی تپل مپلتو بغل میگیری&n ...

آره عزیزم خود خودمم🤗🤗🤗

من مشکل انعقادی داشتم و دارو مصرف میکنم. الانم ال دی میخورم که اخرای آذر انتقال بدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سارا تو نت نگاه میکنم انگار حرکتش زیادم خوب نیست خیلی نگرانم کسی هم اینجا نگاه نکرد.دخترا لطفا کسی ا ...

خوبه عزيزم مشكلي نداره دنبال مشكل توش نباش عاليه😂

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😉 برو داخل نی نی سایت من اطلاعات کاربری اونجا نوشته وضعیت جدید اونو بزن تاریخ آخرین پریود رو بدی ...

وای منم .بالاخره تیکر دار شدم ..😁😁😁

منم تاریخ اولین روز اخرین قائدگی رو زدم .اورد 30تیر ماه ..

درسته الان ..تیکر من ..

شما زودتر از من بودید ..چند روز درسته ..

وای منم .بالاخره تیکر دار شدم ..😁😁😁 منم تاریخ اولین روز اخرین قائدگی رو زدم .اورد 30تیر ماه .. ...

انشاالله این خوشحالی تیکر دارن شدن نصیب تک تک منتظرا به زودی زودی .بحق پنج تن ..❤❤

انشاالله این خوشحالی تیکر دارن شدن نصیب تک تک منتظرا به زودی زودی .بحق پنج تن ..❤❤

دوستان این تیکر از 40شروع میشه ...

ما که سزارین هستیم بخاطر میکرو .دو هفته زودتر میفته .ایا ..یا ما ها هم میتونیم طبیعی بیاریم ..

چون من از سزارین وحشت دارم ..هر چند طبیعی هم میترسم .ولی سزارین خیلی بیشتر..

رااااست ميگي؟؟؟؟ روز ١١ انتقالم تمومو شده رفتم توى روز ١٢ يعنى ميشه مثبت باشه؟

عزیزم مبارکت باشه ..گوارای وجودت ..

خدا رو شکر هزاران مرتبه شکر.

انشاالله میری با بتای تپل میای ❤❤

عزیزم مبارکت باشه ..گوارای وجودت .. خدا رو شکر هزاران مرتبه شکر. انشاالله میری با بتای تپل میای ❤❤

واااي مررسى

انشالله مثبت باااشه ازمايشم 

مرسى كه جواب منو دادين

♥️♥️♥️♥️♥️♥️

رااااست ميگي؟؟؟؟ روز ١١ انتقالم تمومو شده رفتم توى روز ١٢ يعنى ميشه مثبت باشه؟

مبارکت باشه عزییییزم انشاالله 9ماه دیگه بسلامتی بغلش بگیری.

بعداز انتقال امپولhcg نداشتی؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....