2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
Roz Dy: به مدت حداقل سه ماه قبل پانکچر این داروها مصرف شود روزی چهار عدد اووابوست دوتا صبح دوتا شب ...

این پیام یکی از خانمها یی که باردار شده و به خاطر بی کیفیت تخمک بهش پیشنهاد تخمک اهدایی داده بودن

انا آندومتریز داشت آندومتریز همون چسبندگی هست،با خزعلی عمل کرد  

نه چسبندگی چیز دیکه ای.اندو یعنی بافت اندمتر جاهای غیر رحم رشد کنه ولی چسبندگی یعنی کل رحم بهم بچسبه و جمع و چروک بشه

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم یه جای معتبر ایمنی انعقادی رو تکرار کن

وای نه دیگ نمی رم تهران .خسته شدم .پارسال ونک دادم ازمایش هام رو

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
اصف جاه درباره ی شرایط رحمت بعد عمل چی گفت؟ 

والا گفت با سونو سه بعدی سه ماه بعد عمل بیا .سونو سه بعدی نصر رفتم .گفت خوبه اثاری از چسبندگی نیست ولی دکتر نصر گفت اندمترت خیلی نازکه و این اندمتر برای بارداری طبیعی خوبه و جوابش رو بردم پبش دکتر  اصف گفت خوبه اقدام کن .حالا این ماه اولین ماه دارو ندارم میخوام ببینم مثل قبل چسبندگی پریود میشم طبیعی یا نه

منظم زدنش مهمه عزیزم..... با انوکسان و امثالهم هم حداقل دو ساعت فاصله بدی....

اناجون من پروژسترنوساعت 2ونيم ظهرميزنم انوكساساعت4عصر شياف پروژسترونو ساعت6،ساعتاش باهم تداخل داره يا ن؟؟؟؟

@رنگین_کموووووون   بهت تبریک میگم عزیزم.ان شاالله نه ماه بارداری رو به سلامتی بگذرونی...برای ماهم دعا کن.

بتات هم بد نیست خوبه اتفاقا.اما اگه تکرارش کنی بهتره.خیال خودت راحت میشه که بتات رفته بالا

برای اونایی که به زودی باید ازمایش بدن هم بهترینا رو ارزو میکنم.ان شاالله همتون با خبر مثبت شدن بیاین

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

چقد خوبه که جدیدا مامان های زیادی داشتیم ایشالا همتون به سلامتی این دوران رو سپری کنید . خانما من یه مدت نبودم تاپیک خیلی جلو رفته نتونستم بخونم میشه لطف کنید بگید ثمین جون این مدت مامان شد ؟؟ لی لا جون چی سها ستاره عزیز چطور ؟ 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
هانا حالم بده😭😭😭😭😭😭😭خون هم گریه کنم حال دلم خوب نمیشه میتونی درک کنی الان چه حالی دارم انگارز ...

الهی بمیرم برای دلت ملودی.عزیزدلم.میدونم هرچی هم ما بگیم ممکنه حالتو خوب نکنه.الان غمگینی عزیزدلم.طبیعی هم هست.اما به خودت زمان بده.مطمئنم به زودی خبر مامان شدنتو‌ همینجا میخونم.عزیزدلم هرکاری بهت ارامش میده انجام بده اما به خودت قول بده قوی تر از قبل برگردی و ادامه بدی.این مسیری که پیش روی ماست خیلی فراز و نشیب داره،سخته،بعضی جاها کم میاریم،اما همیشه‌به اونایی فکرکن که تو اوج ناامیدی خدا سوپرایزشون کرده.عزیزم ماها تمام نقطه ضعفمون شده بچه.ولی زندگیمون واقعا چیزی کم نداره جز بچه.بقیه ی چیزایی که داریمو نمیبینیم.زوم کردیم رو همین مشکل.ما سلامتی داریم،خانواده ی خوب داریم،عشق داریم،زندگی داریم،بچه تنها چیزیه که نبودنش تو زندگیمون احساس میشه،اونم هنوووز به بن بست نخوردیم که!هنوز راهی هست برای اینکه بتونیم به این آرزومون برسیم.عزیزم خداروشکر که میتونیم با میکرو نتیجه بگیریم.درسته شاید یکی اولین انتقالش مثبت شه،یکی دومی،یکی بعد پنج شیش تا انتقال مثبت شه،یکی اون وسطا در اوج ناامیدی طبیعی مامان شه!هرچیزی ممکنه.ماها باید کفشای آهنی پاکنیم و تو این مسیر قدم بزنیم.شب هرچقدم غم داریم صبح که چشامونو باز میکنیم باید بگیم‌ خدایا شکرت بابت همه چی.حتما صبر منو سنجیدی و این امتحانو ازم گرفتی.من ادامه میدم  و کم نمیارم.چون مطمئنم تو دوست داری لبخند منو ببینی و به زودی منو به آرزوم میرسونی.فقط ما بنده ها بعضی وقتا حواسمون پرت میشه و داشته هامونو نمیبینیم.خودمو میگما،تاحالا خیلی غر‌میزدم،اما میخوام فکرمو تغییر بدم.من به هدفم میرسم،شک نکن.همه ی ماهایی که داریم انتظار نی نی رو میکشیم یه روزی به این حال و روزمون فکر میکنیم و میگیم حکمت این انتظار هم این بوده که قدر فرشته های زندگیمون و نعمتایی که در اختیارمونه رو بیشتر بدونیم.همه ی ما مامان میشیم.بهت قول میدم.گاهی‌وقتا تاپیکو از اول بخون.ببین‌اونایی که غم داشتن و‌انتظار میکشیدن الان همه بچه های قد و نیم قد دارن. 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

به قول‌آنا‌جونم خدایا شکرت که منو اینجوری امتحان‌میکنی،منو با عزیزام امتحان نمیکنی،منو با سلامتیم امتحان‌نمیکنی

خدایا ببخش اگه بعضی وقتا حواسم نبود که حواست بهم هست!

خیلی‌وقتا غصه خوردم،که اکثرش تاثیر حرف مردم بود.از این به بعد بیشتر رو خودم کار میکنم که هرکسی نتونه روح و روانمو آزار بده...من مامان میشم،دیر یا زود!

نه تنها من،تک تک دوستام که منتظرن،تک تک زنای سرزمینم که بی قرارن برای در آغوش گرفتن معجزه ی خدا...خدایا خودت هوای دلمونو داشته باش که میدونم داری!بهمون یاداوری کن که نباید کم بیاریم.