2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست

انا جان ترخدا کسی رو دیدی با وجود سرم و پی ار پی و بلاست منفی شده باشه بعد انتقال بعدی مثبت بشه؟میگم ترخدا ببخشید اینقدر سوال می پرسم من انتقال قبلی که مثبت شدم بدون سرم و پی ار پی مثبت شدم به نظرت با وجود مشکل ایمنی ایا درسته به دکترم پیشنهاد بدم این سری قبل انتقال سرم نزنم ؟ اخه دکترم رزاقی بود و رفت .الان توی اهواز میخوام پانکچر شم که اینجا زیاد ایمنی قبول ندارن و سر در نمیارن.نمی دونم چکار کنم .نکنه رحمم دیگ جنین رو نگیره بخاطر چسبندگی که داشتم ؟

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام عزیزم  چی گفتن بهتون؟؟

سلام خانمی معاینه کردن گفتن مشکلی ندارم ولی درمورد تخمکا گفتن فقط یدونه اش جنین شده و ما احتمال میدیم پوسته ی تخمکت ضخیم بوده بخاطرهمین جنینی تشکیل نشده و خودشون تزریق میکنن فردا باید زنگ بزنم بهشون چندتا تشکیل شده !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته انا جان یعنی چون اولین انتقال منفی داشتم جنینم مشکل داشته و پی جی اس باید بشن؟ من اولین منفی ب ...

حتما اووبوست روزی چهار تا، کیوتن، کلسیم، ویتامین ایی هم مصرف کن برای کیفیت تخمک، بعلاوه ورزش، من تازه متوحه شدم غلظت خون دارم و دکتر گفت غلظت‌ خون خیلی رو کیفیت تخمک اثر بد داره، بهم ا اس ا داد تا خونم رقیق بشه و اکسیژن رسانی به تخمک و رحم بیشتر بشه

گلم کاریوتایپ بده اول، شوهرت دی اف ای اسپرم بده، بعد ازهای ایمنی انعقادی و هیسترو بشو، این هم یادمون ...

من این ازمایش ها دادم پارسال.اسپرم که مشکل نداشت دی اف ای عالی بود .کاریو هم دادیم .مشکل نبود .ایمنی مشکل داشتم که سرم زدم منفی شدم .ولی سری قبل که مثبت شدم سرم نداشتم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
حتما اووبوست روزی چهار تا، کیوتن، کلسیم، ویتامین ایی هم مصرف کن برای کیفیت تخمک، بعلاوه ورزش، من تاز ...

حتما میرم می گیرم اینها رو .واقعا با انتقال منفی ناامید شدم .اخه همه چیزم عالی بود .البته اندمترم هفت بود روز شونزده .ولی من دیدم با اندمتر شش مثبت شدن

آخی عزیزم... الان بهتری نگران نباش حتما اسپرم ها میگیرن خدا کمکتون کنه براتون دعا میکنم خبرهای خوب ...

فدای تو گلم الان خداروشکر خیلی بهترم تشکر بابت دعای خوبت منم امروز به یادت بودم گلم انشالله با اولین انتقال ++++میشی دعاگوهستم😘🤲 

برعکس همین امروز بهشون گفتیم چرا مستقبم تزریق نکردید گفتن مشکل اسپرم نداشت همسرت و ما احتمال میدیم پوسته تخمک ضخیم بوده فردا جواب اخر رو میدن توکل برخدا 🥺

از قبلش پرد داشتی؟ دکترت کیه؟ غلظت خون نداشتی؟ 

رزاقی بود .اره از اول پریود روزی دوتا پرد تا روز ازمایش .انوکسا ۶۰۰۰هم داشتم .همه چیزم کامل بود واقعا نمی دونم چرا منفی شدم

انا جان ترخدا کسی رو دیدی با وجود سرم و پی ار پی و بلاست منفی شده باشه بعد انتقال بعدی مثبت بشه؟میگم ...

گلم انا خودش چسبندگی داشت اتفاقا بعد عمل کع چسبندگیش رو برداشت رحمش اماده تر شد، کیفیت تخمکهاش بهتر شد بعدش باردار شد

ایشالله این سرزررری مامانی 😘😘😘😘مطمن باش

قربونت مهربوننمممم باورت میشه چقدر خوشحال میشم باعاتون صحبت میکنم خوشحالم شماهارو دارم 🥰😍

الهی آمین عزیزم انشالله نصیب هممون قلمبه شدن 🤲🤲😆

گلم انا خودش چسبندگی داشت اتفاقا بعد عمل کع چسبندگیش رو برداشت رحمش اماده تر شد، کیفیت تخمکهاش بهتر ...

چسبندگی رحم داشت؟ فکر نکنم .یادمه لوله هاش مشکل داشتن

حتما میرم می گیرم اینها رو .واقعا با انتقال منفی ناامید شدم .اخه همه چیزم عالی بود .البته اندمترم هف ...

نا امید چرا؟!!!! گلم من یکی از دوستهای نی نی سایت فقط برای تعیین جنسیت ای وی اف کرد راحت باردار میشه فقط پسر میخواد خودش سالم شوهرش سالم هیچ مشکلی نداره بچه هم داره، ای وی اف کرد پیش دکتر نصر منفی شد، گلم تو هر بار فقط 35درصد احتمال مثبت شدن هست، 

Roz Dy:

به مدت حداقل سه ماه قبل پانکچر این داروها مصرف شود

روزی چهار عدد اووابوست دوتا صبح دوتا شب

روزی یک فولیک اسید ۵صبح ها

روزی یک کو کیوتن ظهر

روزی یک فیمیبیون ۱هر ظهر

روزی یک رویال ژلی هر روز صبح

روزی یک ویتامین دی همراه شام

روزی یک شاسه اینو فولیک در آب حل کنید و بخورید

روزی یک عدد ویتامین ای  

هر صبح ناشتا اندازه عدس ژل رویال اصل

هر صبح مخلوط دارچین عسل و سیاهدانه در آب حل شود

هر شب روغن سیاهدانه روی شکم ماساژ داده شود و تا صبح شکم را بسته نگه دارید

همراه وعده ناهار سبزی شاهی خورده شود

ورزش به صورت روتین

من حرفه ای کوهنوردی میکنم و هر هفته میرفتم شما میتونید روزی نیم ساعت پیاده روی کنید

از سه ماه قبل هفته ای یک جلسه طب سوزنی

فقط در این مدت گرمیجات خوردم و همه سردی ها به خصوص لبنیات رو حذف کردم