2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
حالا تو غصه اونا رو نخور فعلا استرس و فکرهای منفی سمِ دختر

نمیشه که ادم دلش کباب میشه از اون ور سمت بازار مروی بودیم بعد نیکان هر کی یکی دوتا بچه گذاشته بود رو موتور تن ادم میلرزید چقدررراحت با بچه سوار موتور میشن ما انقدر در حسرت مردم انقدر بد از بچه ها نگهداری میکنن

اره راست ميگي واقعا اعصاب ميخواد من ميام تو اين راه بيشتر استرس ميگيرم واسه همين اين اخرين باره و دي ...

اخه عشقم من دیگه وقت ندارم بخواد بده دیگه تا یکی دوسال باید بده ۴۴ سالمه گرچه سن بدنم و روحیه ام بیشتر از ۳۰ نیست 😉 ولی خوب انگار فولی زیاد آزاد کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان حست بده ميدونم منم كشيدم اين روزارو جيغ زدم داد زدم خودمو زدم چي شد باز بايد برگردي به زندگي با ...

حق با توئه😖از اینکه این همه برام وقت گذاشتی ممنونم عزیزم حرفات خیلی به دلم نشستن برام دعا کن بتونم قوی تر از گذشته بشم

خدایا شکرت 
به من هم گفت سی دی مارکر ها الان دیگه کاربردی نیستن و از یه دوست که تو زمینه آزمایشهای ایمنی انعقادی ...

میشه آزمایش منم ببینی اونایی ک گفتن به شما تو اونم هست یا نه؟ مرسی

عزیزم به جمعمون خوش اومدی..... ایشالله بهترینا منتظرته.... والا دوستان مراکز و دکترای مختلفی داشتن ...

مرسی عزیزم

موندم کجا برم هر کسی یکیو تعریف میکنه ولی اگ دوستان لطف کنن اسم دکتراشونو بگن باز میتونم میانگین بگیرم و یکیو انتخاب کنم

هانا حالم بده😭😭😭😭😭😭😭خون هم گریه کنم حال دلم خوب نمیشه میتونی درک کنی الان چه حالی دارم انگارز ...

عزییییزم😢چقد حس بدیه وقتی ب در بسته میخوری درمونده میشی😔انشالله خدا صدای دلتو بشنوه صدای دل منم بشنوه

عزیزم منم هولتر فشار بستم و همه دارو هامو قطع کردم و فشارم نوسان داشت فقط خواستم ببینم چیکار کنم ،غل ...

غلظت رو که اولش خودم از اثر آسپرین رو بدنم فهمیدم بعد هم که دکتر آزمایش نوشت، معلوم شد ژن غلظت خون رو دارم

انشالله مشکل شما هم برطرف میشه و مامان نی نی های ناز میشی🙏🏻

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
هانا حالم بده😭😭😭😭😭😭😭خون هم گریه کنم حال دلم خوب نمیشه میتونی درک کنی الان چه حالی دارم انگارز ...

گلم خیلی ناراحت شدم، مطمئن باش روزهای خوبت میاد، این سری همه بررسی ها رو بکن، ناامیدی اصلا معنایی نداره، توکل تلاش تلاش امیدواری شکر گزاری

این زمان خیلی برام مهمه .الان ۳۲سالمه هرچی بیشتر بگذره شانسمم میاد پایین 😭😭 تو روخدا برام دعا کنی ...

آخه دختر این چه حرفیه میزنی هنوز ۳۲سالته  خیلیا بعد این سن تازه بفکر ازدواج میفتن ،نگران نباش خانما تا ۴۵ سالگی میتونن باردار بشن  ،سعی کن یه سرگرمی داشته باشی تا کمتر به این مساله که حساس شدی فکر کنی مطمئن باش با آرامش و تلاش به نتیجه میرسی ، اول آرامشتو بدست بیار اگه تهرانی  نوبت بکیر برو پیش دکتر م ا ز ی ا ر آ ذ ر  آدرس خیابان بخارست